Offtopic Room !
- chainsaw
- Numar Inmatriculare: B-58-HDY
Re: Offtopic Room !
http://www.bucurestilive.ro/Statia-Piat ... =411303702" onclick="window.open(this.href);return false;
din cate stiu eu, directia polizu-occidentului are prioritate acolo. aia care vin pe polizu si vor sa faca stanga pe langa vulcanizarea aia (daca am inteles bine) n-au prioritate fata de cei care intra pe polizu' facand dreapta pe langa mc.
din cate stiu eu, directia polizu-occidentului are prioritate acolo. aia care vin pe polizu si vor sa faca stanga pe langa vulcanizarea aia (daca am inteles bine) n-au prioritate fata de cei care intra pe polizu' facand dreapta pe langa mc.
2007 Citroën C4 VTR 1.6i 110cp
1988 Citroën BX 1.9 GTi 16V, 160cp ... din pacate, vandut.

- alex82
- Alex Ploiesteanu'
- Marca si model masina: Peugeot 407 , 2.0 HDI
iti dai seama ce nenorocire ca are FAP... mai ales cand se poate anula fara problemealexc4 scrie:iti raspund eu in locul lui. da are fap (din pacate)
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Desigur, cu FAP cu tot si pute a hoit in urma ei, ii anulezi FAP si deja Marte se pune pe traiectorie spre pamint.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
- alex82
- Alex Ploiesteanu'
si sa vezi ce nu mai dorm eu diseara...
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
- Numar Inmatriculare: BH 57 ELA
Haideti sa fim seriosi cu poluarea asta a dieselurilor. Mituc tu te iei de noi, dar ce zici de vapoare care consuma tone de combustibil. Oare ce Euro au ? Au FAP, de care ? Au si EGR ? Cred ca un cargobot din ala la un drum dus intors China-Germania arde motorina cit ardem noi tot anul. Daca e vorba de poluare nu automobilisti sint cei mai poluanti, indiferent ca sintem "dizalari" sau benzinari.
- alex82
- Alex Ploiesteanu'
evident ca asta cu poluarea dieselului e doar o bascalie....sa fim seriosi... altii au motoare mai mari , trec zilnic , N camioane si rabe de nu mai vezi in spatele lor cand pleaca de pe loc... etc etc...
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
La camionele proiectate mai curind au mai miscat cite ceva. Euro III exista, poate si IV. Rabele le excludem din calcul ca atunci nu era asa ceva.
- alex82
- Alex Ploiesteanu'
pai problema e ca sunt inca o gramada de camioane , tir`uri vechi , rabe... care nu polueaza , doar eu nenorocesc planeta ca scot FAP`ul
)
- B25BUY
- Numar Inmatriculare: B-BUY
Daca intretii corect autoturismul, nu ai nicio problema cu FAP-ul.
Nu cred ca trebuie anulat, ca doar nu au fost francezii prosti de l-au pus acolo...
asa..hai sa scoatem si catalizatorul si toba de esapament,etc...
Nu cred ca trebuie anulat, ca doar nu au fost francezii prosti de l-au pus acolo...
asa..hai sa scoatem si catalizatorul si toba de esapament,etc...
C4 berlina 5 usi, culoare: Mativoire/2.0 HDI VTR Pack 140 CP - 2009
- alexc4
- Numar Inmatriculare: B 688 SKN
nu este chiar asa usor de anulat si iti da destule batai de capalex82 scrie:iti dai seama ce nenorocire ca are FAP... mai ales cand se poate anula fara problemealexc4 scrie:iti raspund eu in locul lui. da are fap (din pacate)
eu abia am reusit sa scap de problemele cauzate de lipsa lui , sau cel putin asa sper
C4 VTS 2.0HDI black
ex c4 1.6 16v black in transformare
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
Ba e relativ usor sa scapi de el. Se gaseste pe net emulator pe senzori FAP-ului si acesta se poate scoate linistit ori gauri. Rezervorul de aditiv la fel se poate scoate.
- alexc4
- Numar Inmatriculare: B 688 SKN
da stiu tocmai am montat un emulator de la lucian
C4 VTS 2.0HDI black
- Mihay
- Supermoderator
sper sa nu vorbesc prostii, am vazut un documentar pe discovery probabil conform caruia cele aprox 300 cargoboturi existent polueaza cat toate masinile din lumevlad scrie:Haideti sa fim seriosi cu poluarea asta a dieselurilor. Mituc tu te iei de noi, dar ce zici de vapoare care consuma tone de combustibil. Oare ce Euro au ? Au FAP, de care ? Au si EGR ? Cred ca un cargobot din ala la un drum dus intors China-Germania arde motorina cit ardem noi tot anul. Daca e vorba de poluare nu automobilisti sint cei mai poluanti, indiferent ca sintem "dizalari" sau benzinari.
- chainsaw
- Numar Inmatriculare: B-58-HDY
http://www.automarket.ro/stiri/studiu-1 ... 20182.html" onclick="window.open(this.href);return false;
2007 Citroën C4 VTR 1.6i 110cp

- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
La aia trebuiau sa bage prima data EGR, FAP si alte prostii. Sa nu mai vorbim de avioane de toate tipurile.