Offtopic Room !
- Mihay
- Supermoderator
- catalin4u24
- StarShip Pilot
- Marca si model masina: Lancer Sportback
Re: Offtopic Room !
Adica tu schimbi cauciucurile stock dupa 125 000 de km ?alex82 scrie:desi sunt altii cu km mai multi , 125 000 , 1.6 hdi . 80kw , ulei , filtre , plaucte de frana , discuri de frana , un rulment fata ... fara distributie , fara ambreiaj , doar motorina buna si drum liber...
Urmaeaza in primavara sa schimbam si cauciucurile stock
Ce puii mei cauciucuri ai tu mah ?
- alexc4
- Numar Inmatriculare: B 688 SKN
am schimbat decateva zile becurile la pozitie si la plafoniera cu unele pe led, am observat ca nu se sting definitiv ca si cum ar ramane o tensiune reziduala acolo. ele mai raman cam 30 min f usor aprinse. are cineva o explicatie? e normal?
C4 VTS 2.0HDI black
ex c4 1.6 16v black in transformare
- Aiurica
- Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
- Numar Inmatriculare: B 32 WRC
nu cumva doar cele de pe spate?
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
- alexc4
pozitiile din faruri si din plafoniere, atat am schimbat
C4 VTS 2.0HDI black
- Aiurica
- Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
- Numar Inmatriculare: B 32 WRC
ma refer la plafoniere....nu cumva doar cea din spate face?
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
- alexc4
- Tomita
- cre8or
- Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
- Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS
la multe led-uri am vazut ca fac asa.
nu sunt electronist, dar am citit ca ledul functioneaza pe sistemul "blinking" (adica clipeste f des on-off. eu am venit cu denumirea asta ca nu ma pot gandi la alta acum)
ele raman pe faza on, pana se disipa curentul acumulat sau ceva de genul asta. am citit mai demult cand mi-am luat la poztii leduri si tot asa stateau aprinse.
efectul este si la alte becuri. mi-am luat pt in casa niste becuri din astea cu leduri pe fasung E27 si la fel raman cu luminiscenta. si chiar daca il scot in veioza inca mai lumineaza pana se sting. deci e clar vorba ca nu raman aprinse si consuma curent, ci pana se stinge din pastila aia iluminiscenta, sau whatever.
deci in principiu nu cred ca ai de ce sa iti faci griji. eventual documenteaza-te la principiile de functionare a led-urilor.
cred ca pe undeva zicea ca la astfel de manifestari e un led obosit si care este mai degraba spre moarte, decat de nou.
e tarziu, nu mai stau acum de alte detalii
nu sunt electronist, dar am citit ca ledul functioneaza pe sistemul "blinking" (adica clipeste f des on-off. eu am venit cu denumirea asta ca nu ma pot gandi la alta acum)
ele raman pe faza on, pana se disipa curentul acumulat sau ceva de genul asta. am citit mai demult cand mi-am luat la poztii leduri si tot asa stateau aprinse.
efectul este si la alte becuri. mi-am luat pt in casa niste becuri din astea cu leduri pe fasung E27 si la fel raman cu luminiscenta. si chiar daca il scot in veioza inca mai lumineaza pana se sting. deci e clar vorba ca nu raman aprinse si consuma curent, ci pana se stinge din pastila aia iluminiscenta, sau whatever.
deci in principiu nu cred ca ai de ce sa iti faci griji. eventual documenteaza-te la principiile de functionare a led-urilor.
cred ca pe undeva zicea ca la astfel de manifestari e un led obosit si care este mai degraba spre moarte, decat de nou.
e tarziu, nu mai stau acum de alte detalii
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop
Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024
Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop
Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024
Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
-
PsH
- PasHa
- Numar Inmatriculare: B 58 HDI
daca polizu este strada cu prioritate, iar cei care vin buzesti-polizu au semn de prioritate, atunci mai exista o regula de circulatie pe care eu nu o stiu/inteleg? prioritate de dreapta bate prioritatea de "semn"? exista doar "jumatate de prioritate"? ai prioritate daca mergi inainte, dar nu si daca faci stanga?
- alex82
- Alex Ploiesteanu'
- Marca si model masina: Peugeot 407 , 2.0 HDI
alea stock...michelin energy sau cum se numesc... intr`adevar , nu am toti km aia cu ele... masina atata are , a trecut prin 5 ierni cu alte roticatalin4u24 scrie:Adica tu schimbi cauciucurile stock dupa 125 000 de km ?alex82 scrie:desi sunt altii cu km mai multi , 125 000 , 1.6 hdi . 80kw , ulei , filtre , plaucte de frana , discuri de frana , un rulment fata ... fara distributie , fara ambreiaj , doar motorina buna si drum liber...
Urmaeaza in primavara sa schimbam si cauciucurile stock
Ce puii mei cauciucuri ai tu mah ?
- chainsaw
- Numar Inmatriculare: B-58-HDY
bai, imi pare rau, am gresit.PsH scrie:daca polizu este strada cu prioritate, iar cei care vin buzesti-polizu au semn de prioritate, atunci mai exista o regula de circulatie pe care eu nu o stiu/inteleg? prioritate de dreapta bate prioritatea de "semn"? exista doar "jumatate de prioritate"? ai prioritate daca mergi inainte, dar nu si daca faci stanga?
chiar ieri am fost in zona aia m-am uitat special
cand intri pe polizu de pe buzesti, mergi putin si ai semn de cedeaza fix langa parcarea mcdonaldsului.
2007 Citroën C4 VTR 1.6i 110cp
1988 Citroën BX 1.9 GTi 16V, 160cp ... din pacate, vandut.

- chainsaw
eu am condus vara asta o mazda3, si sistemu' e in felu' urmator. daca ai masina in unghi mort, se aprinde un martor portocaliu in coltul oglinzii corespunzatoare. daca dai semnal in acel moment, incepe sa piuie si parca si sa clipeasca martoru'. si, la fel, merge doar peste o viteza x (si poate fi dezactivat), in sensu' ca daca stai pe loc pe victoriei si ai mereu masini langa tine, nu piuie de nebun. mentionez totusi ca mazda asta era fullake, da' nici la citroen nu cred ca se gaseste pe nivelul cel mai slab de echipare.Mihay scrie:multumesc @Chainsaw ptr aprecieri
Cred ca difera putin sistemul de unghi mort de pe Citroen C4 - 2 fata de Mazda 3. La Mazda e ceva de genulpe cand la citroenSistemul de monitorizare activa a partii din spate [RVM] va ajuta sa hotarati momentul oportun schimbarilor de banda,Dar poate face Mituc lumina foarte simplucontroleaza zona delimitata in fata de oglinda retrovizoare exterioara si are o raza de actiune de pana la circa 5 m in spatele barei de protectie spate si 3,5 m in partea laterala a vehiculului.![]()
PS: Mituc unul din "presari" avea si el Mazda 3 MPS si a zis ca nu-si mai ia ever oricat de misto e masina pe atat sunt de talhari serviceurile Mazda..
PS2 : sa-l sune cineva pe Deese ca vreau sa aud parerea lui despre plastice

- Mihay
- Supermoderator
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
- Numar Inmatriculare: BH 57 ELA
Dar de ce incepi cu jigniri ?! De ce generalizezi; ca tu nu iti mai vinzi C4 cu 75% din pretul initial dupa 4 ani (probabil asta visezi) ? Si daca eu nu imi permit un C4 nou si am ales un SH dar Entreprise (ca e mai bun ca multe C4 benzinare de la noi) de ce sa nu o fac ?Tomita scrie:de asemenea vitele au decis si la piata sh. vezi cat de depreciate sunt la mana a doua. adica, daca nu iti permiti un c4 nou, sigur un sh te va arhi-multumi (bine, sa nu cumperi unu cu bube, dar asta tine de cat de avizat este cumparatorul)
- chainsaw
c4 benzina are o curba de depreciere foarte accentuata.
e efectiv mai convenabil sa-l dezmembrezi :interior 3-4 sute de euro, tinichigerie (bari, ornamente, aripi, etc) alte 3-4 sute, faruri 150, calculatoare airbags+airbags+ECU (daca-l dai separat de motor) iarasi cel putin 500 de euro, pompa servo 100-150, usi, daca-s doua, vreo 3-4 sute ambele, cotiera, volan, bord, ansamblu climatizare, HU ajung de asemenea impreuna la ~3 sute de euro, roti aliaj+cauciucuri 350e si asa ajungi la 2800 de euro luati din elementele pe care le dai cel mai repede, in cateva saptamani, asta daca te grabesti si le dai atat de ieftin (sunt cazuri multe de c4-uri pe benzina tinute la vanzare pe site-uri si 6luni...) ... apoi, in niste luni, poate-ti iei vreo 1000 pe motor+cutie+tampoane, inca niste sute pe radiator, radiator clima, compresor A/C ... apoi mai vin si alternatorul, electromotorul (depinde cat esti dispus sa dai daca vinzi tot motorul) ... si pe urma lonjeroane, aripi spate ... si "carcasa" o duci la remat sau unde se duc astea si iei si pe ea vreo 2-3 mil
e efectiv mai convenabil sa-l dezmembrezi :interior 3-4 sute de euro, tinichigerie (bari, ornamente, aripi, etc) alte 3-4 sute, faruri 150, calculatoare airbags+airbags+ECU (daca-l dai separat de motor) iarasi cel putin 500 de euro, pompa servo 100-150, usi, daca-s doua, vreo 3-4 sute ambele, cotiera, volan, bord, ansamblu climatizare, HU ajung de asemenea impreuna la ~3 sute de euro, roti aliaj+cauciucuri 350e si asa ajungi la 2800 de euro luati din elementele pe care le dai cel mai repede, in cateva saptamani, asta daca te grabesti si le dai atat de ieftin (sunt cazuri multe de c4-uri pe benzina tinute la vanzare pe site-uri si 6luni...) ... apoi, in niste luni, poate-ti iei vreo 1000 pe motor+cutie+tampoane, inca niste sute pe radiator, radiator clima, compresor A/C ... apoi mai vin si alternatorul, electromotorul (depinde cat esti dispus sa dai daca vinzi tot motorul) ... si pe urma lonjeroane, aripi spate ... si "carcasa" o duci la remat sau unde se duc astea si iei si pe ea vreo 2-3 mil