Test drive cu Noul Citroen C4 - primele impresii

Discutii generale,ce cumparam, de unde cumparam, de ce cumparam, ce dotari, ce motorizari etc
Scrie răspuns

Ai achizitiona noul C4?

Da
85
55%
Nu
70
45%

Voturi totale: 155

mugurel
Marca si model masina: DS3, DS4 Crossback, DS5 160HDi BVA.

Re: Test drive cu Noul Citroen C4 - primele impresii

Mesaj de mugurel »

:shock:
LowProfile scrie:
Mihay scrie:
Vizavi de jante sau piele probabil inca nu e definitivat programul de optionale. Cam cat de tampit ar trebui sa fii sa prezinti niste masini cu piele si roti pe 17 ( nu 18 , dar sunt disponibile si astea) si sa nu le poti vinde pe urma ? Cat despre Leonul tau cu bord de Dacia CN , nu merci :mrgreen:
Omule rotile alea sunt de 18.. Se vede din avion... PARIU ca nu o sa fie NICIODATA optionale.. Ca idee, jantele de c4 VTS pe 17 se ofereau optional in TOATA Europa, in Romania veneau doar la VTS si la unele 2.0HDI!
Nu sunt rentabile, strica suspensia de la drumurile proaste...

Corect era sa fie prezentata o masina de dotari medii, palpabile... E ca si cum ai lua un Logan, ii pun suspensie, jante pe 18, folie si o prezint ca SUPER masina... E EXACT acelasi lucru!!!!

Rusine Citroen ca nu ofera OPTIUNI, rusine ca promoveaza o masina care NU VA EXISTA PE DRUMURILE PATRIEI!

Felicitari pentru prezentare, idealistica pe alocuri!
Cred ca deja ar trebui creeat un subforum cu noul C4!
Jantele, nu numai ca sunt optionale, dar sunt reale! Eu m-am plimbat pe teritoriul Romaniei cu aceste jante. Sic! Stii cat costa? Circa 250 Euro ca optinale.
Am vrut sa scriu multe, dar ma abtin.
Nu am observat insa pe nimeni sa scrie la " sfaturi achizitie C4". Ba mai mult, nu vad pe nimeni cu banutzii in buzunar sa si cumpere masina asta pe aici pe forum. Se vor vinde cu siguranta, si nu va faceti griji. Doar ca nu prea au timp cumparatorii actuali de forumuri. Adica acum cand se vand masinile acestea scumpe!
Vor fi peste 6 luni sau un an, cand vor fi discounturi(apropos... Nu stiati ca se lanseaza modelul cu discounturi de 2-3000euro?) si vor aparea si SH.
Am fost criticat pt k nu am gasit ceva inovativ. Eu o inventie nu o gasesc ca optional. De ex, butucul fix a fost pe orice model C4. Inovatiile de pe noul C4 nu sunt disponibile din standard, ba chiar mai rau, sunt optionale numai pt Exclusive. Adica 0,001% dintre cumparatorii de C4. Dintrei cei care isi cumpara o masina noua!
Despre ce vorbim?
DS3 1,6HDi 92CP
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

sa vezi tu Mugurele cand le-o aparea antypolution faulty cum se infiinteaza la rand sa-si faca user pe forum ::P Eu nu pot inca sa dau sfaturi vizavi de achizitia noului C4. Am mers cateva ore intr-o zi si cateva ore in a doua. M-a apostat mult prea multa informatie si cred ca m-a julit :ok Astept un test in liniste si mai lung un pic, cand o fi el . Subforum ar fi frumos cand apare primul proprietar zic eu :hi
grigoreb
Marca si model masina: C4 1,6 HDI
Numar Inmatriculare: AG 13 GBS

Mesaj de grigoreb »

si crezi Mihai ca primul proprietar o sa zica ca e naspa daca s-a tapait? mira-m-as
Cu stima/ Mit freundlichen Grüßen/ Best regards, Bogdan Stefan!
f1gio
Numar Inmatriculare: E8344FWZ

Mesaj de f1gio »

f1gio scrie:Am votat DA. Trebuie sa spun ca masina arata f bine,din cei ce au votat inaintea mea,sigur vor fi cativa care isi vor schimba parerea atunci cand vor face un drive-test cu aceasta bijuterie cu un pret un pic ridicat si service-ul din Ro. lamentabil. Aceste detalii fac un posibil cumparator sa fie reticent fata de masina si service.Cat priveste masina,detaliile,confortul,consumul,piata existenta la momentul actual,face din aceasta masina sa fie in top 3 la vanzarii,sigur aceste vanzarii nu vor fi in Ro. unde Citroen RO. are o politica cu totul alta decat cea practicata pe pietele vest-europene,unde modelul precedent sa bucurat de un succes nebun ( la achizitionare,la revizii cu 15-20% reducere in primii 5-7, service-uri unde clientul Citroen este bine tratat,nu in toate ce-i drept).Un punct minus ar fi motorizarile aceleasi care sunt bine cunoscute de totii.Cum am mai scris pe topicul de (C4-impresii,poze,etc),si in vest preturile aparute au dezamagit destula lume,dar acum la momentul de fata exista reducerii de 2500€ indiferent de model,pe viitor la vara este posibil sa vina cu reducerii de 3000-3500€,nu uitati ca este criza,masinile nu se vand,iar politica aceasta agresiva de reduceri din vest,face ca citroen sa fie in top alaturi de mult laudatul Golf V-VI(sunt idem) .Sigur punctul meu de vedere se refera la piata vestica mai mult dar cred ca si in RO. cu ceva reducerii si pack-uri agresive ar castiga mult. Vom vedea ce va fi,dar ptr moment pretul este mare,mai asteptam. :D :D :D
Nu stiu daca sa observat de cei care au facut testul sau posibil sa ma insel,indicatorul de temperatura al apei ptr C4 II a disparut,d.p.d.v. personal imi placea asa cum era inainte, acum exista o alarma ca sa zic asa cu, cunoscutul mesaj "HIGH................ STOP".Dar chiar si asa masina va avea vanzare,dar numai dupa ce preturile vor fi mai mici.
LowProfile

Mesaj de LowProfile »

mugurel scrie: Jantele, nu numai ca sunt optionale, dar sunt reale! Eu m-am plimbat pe teritoriul Romaniei cu aceste jante. Sic! Stii cat costa? Circa 250 Euro ca optinale.
As vrea sa vad si eu o dovada scrisa, o oferta.. ceva.. Sa sustina ce spui tu aici! Jante de 18 optionale la 250 nu am vazut la nici un producator, nici macar in variante de echipare mai ridicate...

Pt Bogdan.. Opel Insignia pleaca de la 16k, cel putin in august atat era, cand si-a luat tata Astra... Era expusa la GTT un Insignia, 1.8 140cai, jante pe 18, vopsea met, volan piele, scaune sport, foarte finuta masina... Nu sarea de 19k! Nu te lua dupa preturile dupa site... La Opel sunt multe pachete care intra in pret, plus reduceri si para reduceri...
Si la C4 antefacelift - modelul meu - nu exista janta pe 17 optional! Dar aia din Spania aveau VTS cu motor de 1.6 si jante pe 17- despre asta vorbeam: lipsa de respect din partea Citroen pentru cumparatorii estici!

Garantat, o sa fie o mare dezamagire noul C4, ca si vanzari, cel putin in Romania! Ma repet: nu are motorizari in trend, nu ofera nimic nou - macar ca design, si isi pierde foarte mult valoarea.
Singura solutie ar fi un motor diesel la un pret de pana in 13k si dotari decente!
Fost user: Adrian
mugurel

Mesaj de mugurel »

LowProfile scrie:
As vrea sa vad si eu o dovada scrisa, o oferta.. ceva.. Sa sustina ce spui tu aici! Jante de 18 optionale la 250 nu am vazut la nici un producator, nici macar in variante de echipare mai ridicate...
Hai, hai...
Ai bani de C4?
Iti dau eu oferte. Avem tot, chiar nu crezi?
Nu sunt convins ca ai inteles totul. Ca optiune la Exclusive, unde jantele de 17 sunt standard, se ofera, ca optiune, jante pe 18 pe 250 euro. Asa si?
Covinge-ma ca iti trebuie 18 toli si iti dau un exclusive pe loc cu jante pe 18, optiunea se cheama Zh52.
ITI DAU PM? :))
DS3 1,6HDi 92CP
mugurel

Mesaj de mugurel »

eu am votat DA.
Cumpar una, pt k trebe.
Intentia e sa o van dudpa 6 luni, sa pierd 6keuro si sa iau un DS.
Numai ca nu stiu de care?
DS3Racing pt putere, performanta si pt k va respecta imaginea WRC, sau DS4 pt k e confortabila?
Greu, frate, greu...
Poate da-ti voi neshte sfaturi, nu?
DS3 1,6HDi 92CP
mugurel

Mesaj de mugurel »

DS3R ma dezamageste pt K nu are Xenon, senzori de parcare in fata, dar mai ales, o culoare turbata. Adica eu vroiam rosie sau portocalie. Ei ne ofera un negru simplu sau un alb cu gri,
M-am saturat de alb negru si gri!
Vreau verde, vreau rosu, vreau albastru sau bleu, vreau mov, vreau orice, numai gri NU, asa cum e toata tara asta, NU VREAU!
DS3 1,6HDi 92CP
LowProfile

Mesaj de LowProfile »

mugurel scrie:
LowProfile scrie:
Hai, hai...
Ai bani de C4?
Nu sunt convins ca ai inteles totul. Ca optiune la Exclusive, unde jantele de 17 sunt standard, se ofera, ca optiune, jante pe 18 pe 250 euro. Asa si?
Covinge-ma ca iti trebuie 18 toli si iti dau un exclusive pe loc cu jante pe 18, optiunea se cheama Zh52.
Stai un pic... Eu ma uit peste tot pe oferta si pentru varianta FULL standard sunt jantele de 16... Ce inseamna asta? Oferta falsa? Lucram pe cifre concrete sau batem campii?.. Tu acum daca esti cu Citroen si vinzi masini de ce nu ai facut lobby sa fie trecuta si treaba asta in oferta???
Nu mai imi cumpar Citroen caci nu vreau sa dau 14k pe ea si in 5 ani sa iau aproape 5k!
In 2 luni scap de leasing si vad eu atunci.. Imi poti oferi buy-back? Sau un pret foarte bun pentru noul C4 si iti dau masina mea la schimb?
Cat de usor se complica lucrurile cand ai un Citroen!

Hai sa ne mai uitam o data pe oferta... Unde scrie 17 la Exclusive? hmmm Cine minte? Tu sau Citroen?

Imagine
Fost user: Adrian
mugurel

Mesaj de mugurel »

LowProfile scrie:
mugurel scrie:
LowProfile scrie:
Hai, hai...
Ai bani de C4?
Stai un pic... Eu ma uit peste tot pe oferta si pentru varianta FULL standard sunt jantele de 16... Ce inseamna asta? Oferta falsa? Lucram pe cifre concrete sau batem campii?.. Tu acum daca esti cu Citroen si vinzi masini de ce nu ai facut lobby sa fie trecuta si treaba asta in oferta???
Nu mai imi cumpar Citroen caci nu vreau sa dau 14k pe ea si in 5 ani sa iau aproape 5k!
In 2 luni scap de leasing si vad eu atunci.. Imi poti oferi buy-back? Sau un pret foarte bun pentru noul C4 si iti dau masina mea la schimb?
Cat de usor se complica lucrurile cand ai un Citroen!

Hai sa ne mai uitam o data pe oferta... Unde scrie 17 la Exclusive? hmmm Cine minte? Tu sau Citroen?

Imagine
Stai bre un pic.
Eu vb si scriu de pe telefon de 3 ore. Dar tu te uiti pe PROMOTOR.RO?
Brrrr.... Asta e altceva.
Eu stiu ca, in calitete, sau defect, de dealer, pot sa spun ca nu am habar de ce scrie acolo. Pur si simplu noi avem alte date.
Doar ca pana in 4 febr nu putem sa facem publice informatiile. Le vrei? Ti le dau pe mp. Vrei buy back? Facem! Trebuie sa vrei!

Eu zic ca la Exclusive e in standard pe 17 si optional 18. Scurt.

ai rabdare si in cateva zile apar toate oficial? Pe ce ne certam? Vrei discount? Gata il ai!

Vrei sa critici C4? Deja e altceva...

Eu zic ca e cea mai confortabila masina din clasa compacta. K nu ne-o permitem, e altceva...
DS3 1,6HDi 92CP
Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Mesaj de Bogdan »

Pai vezi ma Adriane cum e cu preturile...va fi exact cum ai vazut tu la opel! Preturi mai mici la un moment dat la dealeri in functie de diverse oferte!!

Nu stiu cum e cu insignia aia cu motor de 1.8, dar eu tot am cerut oferte in ultima vreme, si ceva satisfacator(pentru mine) e de la 25 000 in sus...echivalentul la C4 ca dotari si pret fiind doar varianta exclusive si dieselul de 150CP care e 23 000 pret la Citroen Romania!

Ce vezi tu acolo atasat nu e o oferta oficiala, masina nu a fost inca lansata oficial, deci vor aparea si optiunile alea pe care le vrei tu! Mai ai putina rabdare...dracul nu e atat de negru sa stii cand vine vb de optionale..cum zice si Mugurel, bani sa fie ca optiunile se gasesc repede :)

Hai sa ne oprim cu versusurile ca nu si au rostul...;)
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
stevey
Marca si model masina: C4 1.6i BLACK

Mesaj de stevey »

LowProfile
Garantat, o sa fie o mare dezamagire noul C4, ca si vanzari, cel putin in Romania! Ma repet: nu are motorizari in trend, nu ofera nimic nou - macar ca design, si isi pierde foarte mult valoarea.
Aici nu sunt de acord cu tine.Poate noul c4 e dezamagitor pt. noi, cei care detinem vechiul c4 si care ne asteptam la altceva, dar pentru piata si clienti noi nu e. (la fel s-a intamplat si cu bmw ,remember modelele scoase de mr.Beagle).Ca motoare de 1.6 mi se par cele mai faine de pe piata deoarece: beneficiaza si de experienta grupului bmw si ofera puteri peste concurenta la aceasta cilindree.Ca design eu zic ca sta mai bine ca restul din clasa, dar asta tine de gusturi, iar ca noutati s-a spus ce contine.
mugurel

Mesaj de mugurel »

vezi ca acolo e scrisa doar trecerea de la Atraction la Seduction si dupa aia Exclusive.
Mai e ceva in legatura cu optiunile.
Scuze, dar imi e f greu acum sa scriu tot din telefon, doar ca sigur mai sunt optiuni cu pret. Genu' Pack 2 sau HiFi, sau piele....
Hai sa nu iscam un scandal si sa dezvoltam constructiv noi subiecte pe acest forum drag mie si celorlalti despre new c4, nu?
Sa lasam rautatile deoparte si sa gandim doar in sensul pozitiv.
Si eu am recunoscut defecte la masina asta, dar ce sa ii faci? Trebuie sa privim viitorul, nu trecutul.
Daca ai stii, dupa 12 ani de dealerat Citroen ce sufar? Daca ai stii ca mi-am dedicat viata integral marcii asteia, si sa vezi cum vine cineva si te ingroapa zambind, ai revizui toata viata si ti-ai analiza actiunile mai simplu...

Vrei un C4 nou? Sau batem campii, ca toti carcotasii de romani ce suntem?
Eu cred xa deciziile sunt influentate de mediul actual si nu prea are rost sa ne grabim... Dar dictonul "traiste-ti clipa" unde e?
DS3 1,6HDi 92CP
tibi

Mesaj de tibi »

Votat NU,cu parere de rau.Nu ma face sa intorc privirea cand il vad,cum o faceam cand observam cate un c4 coupe.
Prea incearca sa se aproprie de stilul masinilor nemtesti.
Sper sa nu par carcotas/rautacios.
seat leon 2.0tdi 140cp stylence si fan c4 coupe
Tomita
cre8or
Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS

Mesaj de Tomita »

dar nu mai comparati cu pimul coupe.
asta e berlina. comparati cu berlina. stilul de la prima si cel de la a doua.
si prima generatie de berlina semana cu C3 de la vremea aia (spatele, din profil)
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop

Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024

Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
Scrie răspuns

Înapoi la “Citroen C4 Coupe, Berlina & Sedan”