Test drive cu Noul Citroen C4 - primele impresii

Discutii generale,ce cumparam, de unde cumparam, de ce cumparam, ce dotari, ce motorizari etc
Scrie răspuns

Ai achizitiona noul C4?

Da
85
55%
Nu
70
45%

Voturi totale: 155

Mihay
Supermoderator

Re: Test drive cu Noul Citroen C4 - primele impresii

Mesaj de Mihay »

@Chainsaw mari diferente intre o versiune "cheala" si exclusive nu prea sunt decat piele sau nu, navy sau nu...sau cel putin asa-mi aduc aminte, sper sa nu ma insel . Bine exclude cutie pilotata,masaj,reglare a culorilor ( sunetele erau si pe alea chele :mrgreen: )

Pozele de mai jos sunt de pe un Atraction , vers de mijloc, fostul VTR sa zicem,

site/images/galerie/photos/45_a256d5282 ... 2b5b_6.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

site/images/galerie/photos/45_a256d5282 ... 2b5b_7.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

site/images/galerie/photos/45_a256d5282 ... 2b5b_8.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

site/images/galerie/photos/45_c2fdaa2ff ... b56b_1.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

site/images/galerie/photos/45_c2fdaa2ff ... b56b_2.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

site/images/galerie/photos/45_c2fdaa2ff ... b56b_3.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

site/images/galerie/photos/45_cff0a116b ... fff3_0.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
chainsaw
Numar Inmatriculare: B-58-HDY

Mesaj de chainsaw »

deci versiunea de mijloc are clima dubla si toate comenzile pe volan? de fapt partea a doua nici nu ma intereseaza

pe site, in pdfu ala, nu scrie nimic de clima la aia de mijloc, ci doar la exclusive
2007 Citroën C4 VTR 1.6i 110cp
1988 Citroën BX 1.9 GTi 16V, 160cp ... din pacate, vandut.
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

da vad si eu ca e o neconcordanta :mrgreen: in documentul din primul post de aici apare clima doar la exclusive ( ceea ce ar fi o tampenie ) dar in fisa masinii pe care am condus-o ( am pus-o sigur pe aici) clima este optionala si-i zice Pack Auto. In fine probabil inca nu sunt puse toate detaliile la punct. Azi au fost lansari in unele showroomuri din cate am observat, pe 3 februarie e lansarea nationala . Banuiesc ca se vor mai clarifica lucrurile.
grigoreb
Marca si model masina: C4 1,6 HDI
Numar Inmatriculare: AG 13 GBS

Mesaj de grigoreb »

Prea tare Alex82! o fi redescoperit roata cu noul C4!
Cu stima/ Mit freundlichen Grüßen/ Best regards, Bogdan Stefan!
Tomita
cre8or
Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS

Mesaj de Tomita »

pt mine comenzile pe volan sunt superimportante, si mai ales cum le-a avut la c4 meu erau f bine puse
pe cand AC auto - never ever, poate gratis dar si asa, as prefera alt optional gen, pachet, sport, eleron, esp & stuff decat AC auto (bleah)
si la acest nou c4 par mult mai bine puse decat la ford focus spre ex (undeva in spatele volanului) cred ca si ds tot in spate la volan le are :(
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop

Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024

Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
chainsaw
Numar Inmatriculare: B-58-HDY

Mesaj de chainsaw »

in afara de vara cand mai dadeam 16 or smth, eu mereu am avut 22 - 22 in masina, de cand am luat-o ... imi place ca nu trebuie sa ma stresez cu nimic, stie ea cum si cat sa sufle, dezumidifica, etc ..

mi se pare o comoditate superioara comenzilor inutile gen telefon de pe volan
2007 Citroën C4 VTR 1.6i 110cp
1988 Citroën BX 1.9 GTi 16V, 160cp ... din pacate, vandut.
Marca si model masina: Citroen DS3 1.6 hdi 92 cp
Numar Inmatriculare: GL 88 WNK

Mesaj de wonka jr. »

pack auto e un fel de optional obligatoriu. cum si la ale noastre a fost optional, dar ba a fost in oferta, ba a fost nu stiu ce editie speciala. si pe prima varianta de echipare ai mp3 optional, dar masina nu vine fara si vrei nu vrei il ai. mai complicat de schimbat mp3-ul la noul c4.
DS3 1.6 Hdi 92cp, 30.000km Imagine
ex DS4 So Chic 1.6 VTi 120cp, 67.110 km Imagine
ex C2 VTS 1.6i 125cp, 107.344 km Imagine
ex C4 Coupe VTR 1.6 Hdi 110cp, 216.164 km Imagine
lordlaur
Numar Inmatriculare: B.38.LLL

Mesaj de lordlaur »

Am votat nu,doarece cu acest model (in viziune proprie) s-a alaturat breslei de "banalitati" gen astra,golf,megane...etc. si-a pierdut calitatile care-l faceau diferit....Probabil s-au orientat spre alta categorie de consumatori.
C4 VTR+ 1.6i 16v Aden Red
The Force Be With You
luci1606
Numar Inmatriculare: SV10EML

Mesaj de luci1606 »

Citroen C4 VTR Coupe 1.6 , 122hp
Radu_CBU

Mesaj de Radu_CBU »

am dat azi peste o reprezentanta citroen si am intrat sa iau o brosura sa vad ce preturi au ... HDi 90 attraction = 226.800 coroane norvegiene ... aproximativ 28000 euro :help

edit: reprezentanta citroen din oslo. am uitat sa zic
Coupe VTR 1.6i 16v, 110 cp, rosu lucifer, pavilion vitrat, jante ATP Inox 17'', cauciucuri Vredenstein Ultrac 215/45 R17 , distantiere 25mm, eleron VTS original, ornamente praguri, folii Llumar

Locul II Cupa Clubc4 Etapa. Sambata de Sus 2008

Premiul Special AutoExpert: "Cel mai curat interior si cea mai lucioasa caroserie"
Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Mesaj de Bogdan »

Ieftin... :ok . La fel preturi aveau si in Finlanda..cel mai ieftin C4 era vreo 18 000
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
dimabogdan

Mesaj de dimabogdan »

Si cel mai "ieftin " salariu bate 2000 de euro prin zona, deci... :ok se descurca ei cumva.
Mai bine sa taci si sa pari prost, decat sa vorbesti si sa spulberi toate indoielile.
Tomita
cre8or
Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS

Mesaj de Tomita »

Voiam sa fac un review sanatos, obiectiv, dar la jumate m-a pocnit o lene, si oricum are mihai scris articolul aici. imi voi impartasi parerea mea

azi am acordat si eu un sfert de ora unui drive cu noul c4, cel de la cartec - pitesti. eram grabit asa ca nu i-am acordat mai mult timp.
nota: care aveti drum pr acolo contactati-i pe cei de la vanzari sa va programati si voi un drum.
ce e in poze e una. ce e in realitate e alta.
lasand la o parte bosumflarea ca nu mai are multe chestii interesante de la prima generatie, totusi este cat se poate de ok.
1. La exterior mie un imi place forma stopurilor. acel element in plus de dedesubt se pare totusi ca este destinat becurilor de ceata spate. Jantele de 16 tot par subdimensionate pt bloncozitatea masinii.
1.bonus. usita de la benzina se deschide din interior si de asemenea tine loc de buson de combustibil. nu mai desurubezi nimic dupa ce deschizi capacelul, ci doar alimentezi (are si + si - aceasta faza)
2. motorizarile clasice. minus. desi inteleg ratiunile economice, totusi gama lor e prea slaba momentan. poate la un face lift vor aduce motoarele si mai mici turbate (1.4t, 1.2t, sau chiar 1.0 t)
- sistemul start &stop (sau cum i-o zice) plus mare
- cutia robotizata mie imi place. are destule avantaje pt sofer si de asemenea pt producator (foloseste multe repere comune, doar pt automatizare fiind ceva in plus) 1000 euro pt cutia robotizata doar in pachet cu sistemul strt & stop. astfel consumul este mai mic pt acest pachet decat pe transmisia manuala pe aceleasi motorizari. de analizat pt oricine e interesat
3. interiorul este altceva. arata select, bine, rafinat. in echiparea de mijloc cu climatronicul montat arata chiar f bine. consola are un colant lucios sau un plastic lucios care arata foarte bine.
-portbagajul vechi suferea la incarcare din cauza suportilor pt haion care reduceau latimea incarcabila, desi portbagajul era mai lat.
acum au remediat problema si poti incarca orice obiect lat cat portbagajul. plus ca este mai lung si patratos. un plus urias pt utilitate.
- cheia la versiunea de baza inteleg ca este exact ca cea veche. WTF?!
-la restul se ofera 2 chei pliabile, de tip nou (superba ideea) dar totusi ramane punctul precedent

-schimbarea vitezelor te da in nas pe cutia robotizata. asta daca accelerezi blana. cine e mai mult pasager ar putea compara fata de un sofer manual care schimba tot in forta cat de in nas te da cutia aceasta.

concluzie: echiparea de mijloc este super cu dotarile care leam regasit pe ea (exceptand pavilionul optional, poate si climatronicul, etc..
un lucru f interesant la aerul conditionat este faptul ca are o functie care odata activata iti permite sa mai ai AC si dupa ce ai oprit motorul timp de 8 minute. excelent pt sistemul start & stop (care opreste motorul si deci la restul si ac-ul) astfel in zilele toride in trafic vom beneficia si cu motor oprit de AC
dupa cum ziceam ma rezum la cat mai putine vorbe, caci as avea muulte de spus
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop

Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024

Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

ai mers cu vreo masina cu Start&Stop in Bucursti la trafic normal, nu de varf ? Iti garantez ca vei cauta ca un disperat butonul de unde se opreste :mrgreen: asta daca are :mrgreen:
dimabogdan

Mesaj de dimabogdan »

Eu cred ca si in Constanta cu Start&Stop-ul ala iti vine acru.Pai de la mine pana la Carrefour nici nu mai apuca sa se incalzeasca motorul, la cate intersectii semaforizate am...Ca sa nu spun vara, in mijlocul haosului provocat de nspe mii de soferi de 2 lei...
Mai bine sa taci si sa pari prost, decat sa vorbesti si sa spulberi toate indoielile.
Scrie răspuns

Înapoi la “Citroen C4 Coupe, Berlina & Sedan”