Din toate gropile din Bucuresti,nu mi-a facuto.......Am dat intro groapa,si acum se aude un zgomot in volan cand invart volanul spre stanga....nu-mi dau seama de la ce este,si masina trage putin spre dreapta.Groapa am luato doar cu roata stanga,si zgomotul se aude dar un volan,ca un tzacanit !Si nu,nu este un tzacanit intre volan si scaun !
Are careva vreo idee de la ce ar putea fii?
Problema ,de la o groapa
-
blu3manx
Problema ,de la o groapa
Citroen C4 1.6 16V VTS
- stevey
- Marca si model masina: C4 1.6i BLACK
Re: Problema ,de la o groapa
Din pacate si au am luat o groapa acum cateva zile, mi-am indoit janta, mi-a zburat o bucatica din capac (prima data cand patesc asa ceva)...din fericire se pare ca nu am probleme cu restul.Ceea ce se poate intampla: dereglarea directiei, stricat bucse sau bieleta, mai rau brat roata indoit sau capat amortizor dus.Pentru a diagnostica problema clar trebuie o inspectei tehnica la un service ceva, dar inainte vezi daca nu ai roata patrata, poate fi si de la asta 
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
- Numar Inmatriculare: BH 57 ELA
Din pacate o vizita in service e recomandata, daca nu chiar obligatorie.
Cauzele pot fi o gramada si avind in vedere ca e vorba de directie mai bine mergi la "doctor".
Cauzele pot fi o gramada si avind in vedere ca e vorba de directie mai bine mergi la "doctor".
-
blu3manx
Am uitat sa precizez,doar inainte i-am schimbat capetele bara + bielete directie
Citroen C4 1.6 16V VTS
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
- Numar Inmatriculare: BH 57 ELA
Poate fi atit de la elemente de directie cit si de la elemente de suspensie.
- Tomita
- cre8or
- Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
- Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS
si nu te-ai oprit cumva sa documentezi cazul gropii care ti-a busit masina? nu de alta dar poate deschizi un caz de daune ceva contra celor de la cnadr, sau primarie, dupa cum e cazul. e anormal asa ceva.
eu mi-am schimbat pe buzunarul meu un cap de bara si o bieleta pt ca nu am fost in cunostinta de cauza cu ce are masina mea, si abia la preverificarea de ITP (ca sa nu ma duc ca boul acolo sa ma respinga pe nusce motiv e bine sa vizitezi inainte un service citroen [cartec avea o supercampanie de verificare de primavara]) am aflat surpriza neplacuta.
am avut prea multe pe cap si nu mai ascultam eu ce zice masina
eu mi-am schimbat pe buzunarul meu un cap de bara si o bieleta pt ca nu am fost in cunostinta de cauza cu ce are masina mea, si abia la preverificarea de ITP (ca sa nu ma duc ca boul acolo sa ma respinga pe nusce motiv e bine sa vizitezi inainte un service citroen [cartec avea o supercampanie de verificare de primavara]) am aflat surpriza neplacuta.
am avut prea multe pe cap si nu mai ascultam eu ce zice masina
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop
Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024
Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop
Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024
Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
-
blu3manx
zgomotul se auzea de la presul de cauciuc care era dat in fatza si freca cand miscam de volan spre stanga
)....amuzant stiu,dar m bucur enorm ca e doar asta....in rest,am capatat un joc mic in caseta de directie de la groapa aia,insa aici nu sunt de acord cu el,si voi cere si alte pareri (asta era cam tanar si putin experimentat,in + volanul se misca dupa cum misca roata,cam la mm )...dupa spusele mecanicului cu timpul jocul se va marii.
In fine,problema rezolvata ! Acum altele...
In fine,problema rezolvata ! Acum altele...
Citroen C4 1.6 16V VTS