asa ca.. l-am apasat
FOCA=mihay

alex82 scrie:ce retardati.... cum sa schimbi cursul unui rau ca sa te dai tu cu placa?... se duce dreaq tot ecosistemul ala....
Bueeey! Io cred ca au schimbat tot prin ce au făcut ei acolo. Voi va gândiți ca planeta nu mai e la fel? Ca apa din raul ala se revarsa in marea aia si marea aia o sa fie si mai mare si o sa-i crească nivelul si intr-o buna zi, poate peste milioarde de ani va inunda un continent de marime medie? Daca nu va ganditi va provoc sa o faceți !Tomita scrie:![]()
![]()
![]()
tu crezi ca au schimbat cursul raului?![]()
wtf, daca are 20cm adancime ce au facut ei acolo e bine; hai sa zicem 30cm.
si la ditamai latimea firului original, asta e un fel de nimic. ce ecosistem au distrus.
eventual acel rau se varsa in mare la niste sute de m mai incolo, inevitabil
deci daca intr-adevat au facut o modificare, si daca rezista atunci aceasta s-ar fi intamplat in decursul anilor.
apa isi creeaza singura drumul.
Ai dreptate, insa schimbarea aia e una de foarte mica amploare. La cum arata nisipul pe acolo se pare ca riul ala sarea cam des in mare pe acolo. Data viitoare va pune nisipul la loc.catalin4u24 scrie: Bueeey! Io cred ca au schimbat tot prin ce au făcut ei acolo. Voi va gândiți ca planeta nu mai e la fel? Ca apa din raul ala se revarsa in marea aia si marea aia o sa fie si mai mare si o sa-i crească nivelul si intr-o buna zi, poate peste milioarde de ani va inunda un continent de marime medie?
Pai daca e asa atunci ma duc si eu sa sap acolo. Poate scot o berlina cu motor turbo de 2 litri, vreo 300cp si 350nm, cu tractiune integrala. care-o sa coste cit un megane RS sau chiar mai putin.catalin4u24 scrie: Asta poate fi motivul care i-a motivat pe citroen motivandu-i sa nu mai scoata un coupe!!!
Cred ca vaporu' tau cu vaci a poluat mai mult ca al meu pentru ca Sia Kiid se fabrica in Slovaciamituc scrie:gindeste-te numai cit a poluat vaporul care ti-a adus tie chia din coreea si mie vaca din japonia.
The first half of the name, CE, is meant to represent the European Community, while the ED stands for “European Design.”
Aici ai pus punctul pe "i". Daca tot iti cumperi acel obiect decorativ numit "ionizator" macar sa aiba o culoare placuta, pentru ca oricum asta ar fi singurul lui scop in masinamituc scrie:Ce culori ai pe stoc?
Ti se trage de la pasiunea pentru pisicuțe! Cum stai cu vederea pe timp de noapte?mituc scrie:Simt mirosuri de care multi nici nu stiu ca exista.
mituc scrie:Simt mirosuri de care multi nici nu stiu ca exista. Am gasit un astfel de ionizator local, miine intru in posesia lui si va spun exact cum stau treburile.