La o luna si jumatate de la reparatia de tinichigeria a autoturismului meu marca CITROEN C4/2.0000 HDI, ieri dimineata (o zi de concediu luata special) in timp ce ma deplasam spre iesirea din oras in vederea petrecerii unei zile la schi cu sotia (fiica-mea de 1 an ramanea acasa pentru prima data fara noi), pe la RZB-ul de la Pta Dorobanti, imi vireaza de pe banda 2 , un flacau cu o TOYOTA HILLIX, la dreapta ignorandu-mi complet prezenta pe banda 1. Speriat si nesimtit, soferul (32 ani) nici nu s-a scuzat, nici nu venea sa discutam, se uita doar la masina lui si vorbea cu cineva la telefon. Abia dupa vreo 5 minute si dupa ce l-am amenintat cu Politia, a revenit la normalitate cat de cat... ma rog, oameni si oameni...
El roata strambata sau bascula...oricum masina nefuncionala (imaginati-va ditai hania de masina ingenunchiata de "buturuga mica" de C4) ....
Eu !?!?!? Ah...mai nimic... iata o poza:

Norocul meu ca are RCA la Allianz; am mers la centrul de constatare care este (ATENTIE !) chiar la ATS Pipera, am facut pe amiabil (desi individul nu prea voia sa-si recunoasca vina).
De acolo direct la ATS Baneasa, s-a facut reconstatare la masina mea, stiti voi, cu restul de piese pe care nu le-a vazut asiguratorul, mi-au luat restul de far spart, becuri, bucati de plastic, mi-au agatat spoilerul sa nu pice pe jos; in 2 saptamani urmeaza sa soseasca piesele si incepe distractia; capota, far, aripa, contraripa,etc... vopsitorie,tinichigerie, reglaje de faruri,etc..
Vrea sa va spun ca numai plasticaraia s-a spart (exceptand capota care este dubla : Al pe deasupra si tabla pe dedesupt), in rest motorul nu are nimic, niciun furtun spart, niciun radiator, intercooler, nicio eroare pe la bord (nu mai e nici Antipolution Faulty aprins, de frica poate)...toate's bune.
Imi este teama doar de ninsoarea de afara sa nu patrunda umezeala pe la calculatoare,etc... pentru ca s-a spart si capacul de la cutia aceea neagra cu relee, calculatoare, sigurante,etc...
in rest, toate bune !!