Kit de retusare vopsea

citizenx
Marca si model masina: CITROËN C4 (B7) 1.6 HDi
Numar Inmatriculare: IS-25-PAI

Re: Kit de retusare vopsea

Mesaj de citizenx »

Maine am ITP-ul si am vorbit cu cineva si mi-a spus ca nu se leaga nimeni de niste vopsea sarita pe aripi. Oricum nu ma mai chinui cu improvizatii. Voi vopsi tot spoilerul mai tarziu si gata :)
Mersi vlad pentru feedback
5orin

Mesaj de 5orin »

Bazat pe experienta voastra in materie de vopsit elemente de caroserie in diverse service-uri, as dori niste opinii cu privire la urmatoarea problema:
Cu ceva timp in urma, un imbecil mi-a "sters" un pic spoilerul si a rezultat ceea ce se vede in poza:

http://postimage.org/image/x4u7lpms/" onclick="window.open(this.href);return false; (cele 3 zone marcate)
http://postimage.org/image/gblachus/" onclick="window.open(this.href);return false;

Dat fiind ca mai am vreo 2 luni de casco (si e posibil sa nu-l reinnoiesc), as vrea sa va intreb daca MERITA vopsit tot spoilerul. Masina are 10 luni si mi-e teama ca daca vopsesc tot spoilerul, sa nu am probleme mai mari dupa aceea (exfoliere, zone neuniforme, etc) decit niste mici zgirieturi + o zona "la negru" de 1-2 cm patrati...
Pe de alta parte, daca nu-l vopsesc acum, e posibil sa nu mai am sansa asta si sa fiu nevoit sa apelez la polishari, kituri cu vopsea si altele, cu rezultate indoielnice.
Evident, ar fi vorba de o operatiune executata la service-ul Citroen.

E mare riscul, sau sa nu-mi fac probleme ?

Mersi!
C4 1.4 berlina Rouge Lucifer 2010
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

Depind eunde vorpsesti. 2 dintre julituri ies la un polish, dar acolo unde a zburat vopseaua... n-ai ce-i face.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Shadow
AfterDark Racing Club

Mesaj de Shadow »

Alea 2 julituri sunt 90% convins ca nu ies la polish...
Eu zic sa-l vopsesti...nu ai de ce sa-ti faci griji...
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White

Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)

C4 coupe - Inferno Red (ex)
Scrie răspuns

Înapoi la “Probleme tehnice...sau mai putin tehnice”