si arata mai rau decat un tel fix cu disc...chainsaw scrie:600 ron
deja e la pret de 2g..
e ca si cum ai vinde un C4 lovit facut praf , dar care functioneaza , motor , cutie , directie , tot si`l dai la pret de c3
si arata mai rau decat un tel fix cu disc...chainsaw scrie:600 ron
deja e la pret de 2g..

daca intri tu intr`un copac , stalp , cap de pod , etc si nu porti centura , nu deranjeaza pe nimeni din afara familiei tale si a prietenilor , dar daca intru eu in tine , fara o vina teoretica , doar practica , de ex imi explodeaza un cauciuc si pierd controlul , intru pe contrasens si tu mergand cu limitatorul la 70 km/h , eu la fel , tu nepurtand centura , s`ar putea sa ajungi in masina mea si sa intru eu la omor si atunci nu ar mai afecta doar familia ta si prietenii tai , ci si familia mea si prietenii mei... pe cand daca ai purta centura poate s`ar rezuma totul la cateva cucuie si eventual cateva zile de spitalizare... iar eu eventual la o vatamare corporala , ceea ce ar fii mult mai usor si pt tine , familia ta si prietenii tai , si pt mine , familia mea si prietenii mei...chainsaw scrie: n-am inteles in viata mea AMENDA ptr centura
sa ma lasa in mortii mei sa-mi iau singur viata daca asta vreau sau daca sunt inconstient
nu vad cu ce-l deranjeaza pe ala cu care m-am pocnit ca io am fost sau nu facut muci. outputu e acelasi.

Vreau sa vin si euBogdan98 scrie:La TESS Rally se baga careva? Ca sa revin pe plaiurile mioritice...
Pe 9 aprilie o sa fiu prezent pe speciala Paraul Rece - Rasnov, atat de dimineata, cat si dupa-amiaza.
Ciudat e prinzul pe la voi; la mine atunci ar fi o dimineata, mai matinala asa.Bogdan98 scrie:venim pe 8 pe la pranz.