Offtopic Room !

Discutii despre orice va taie capul
Scrie răspuns
PsH
PasHa
Numar Inmatriculare: B 58 HDI

Re: Offtopic Room !

Mesaj de PsH »

chainsaw scrie:dezbateau pe realitatea?
deci a cui s-a concluzionat ca e vina?
basescu boc sau udrea?
:ok :ok :ok :ok :ok :ok :applause :applause :applause :applause :applause
Imagine

C4 VTR 1.6 16v Bleu Oriental B 58 HDI - merg cu cioara vopsita doar numarul este de diesel, masina merge cu benzina
Shadow
AfterDark Racing Club

Mesaj de Shadow »

Lui Badea!!! :ok
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White

Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)

C4 coupe - Inferno Red (ex)
Bogdan98
Citroen Fan
Marca si model masina: C4 1.6 e-HDI (nebotezat inca)

Mesaj de Bogdan98 »

Bun, am vorbit cu un avocat, articolul de lege de mai dinainte este cel care se aplica in cazul meu.
Ce am de facut? Raspunsul avocatului:

Masina daca o reparati pe casco, dvs va reparati prejudiciul urmand eventual ca acestia din urma sa se indrepte impotriva printr-o actiune in pretentii impotriva societatii transportatoare care detine vehicolul, se dechide proces va cheama ca martor, expertize, etc....Puteti de asemenea sa faceti o plangere la politie si la administratorul drumului (depinde de drum daca este judetean sau national) sa aratati imprejurarile , se identifica vehicolul amenda, martori, rca, etc.
C4 1.6 e-HDI 110CP 5P Gris Fer = B 16 VBF
Bogdan98
Citroen Fan

Mesaj de Bogdan98 »

@Tomita: Fitzi-ar renoistu de ras :) :D :D :D :) (stii tu la ce ma refer)
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

Bogdan98 scrie:Bun, am vorbit cu un avocat, articolul de lege de mai dinainte este cel care se aplica in cazul meu.
Ce am de facut? Raspunsul avocatului:
Ar mai fi trebuit sa mai suni la 112 fix atunci. Daca bolovanul ala venea perpendicular pe parbriz urmarile puteau fi infinit mai grave.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Bogdan98
Citroen Fan

Mesaj de Bogdan98 »

Stiu, problema e ca nu eram convins ca este ilegal sa circule asa. Probabil tot din surprindere, nici unul din noi nu s-a gandit sa faca macar o poza sau un filmulet cu telefonul.
Tomita
cre8or
Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS

Mesaj de Tomita »

urmarile pe care mituc nu a putut sa le descrie suficient de bine le putem vedea in acest recent filmulet.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=7b8PfyhQE_E[/youtube]
va recomand atentie sporita si sunetul sa fie dat mai tare sa auziti detaliile.

daca ai simtit live ce se intampla, sunat direct la 112, eventual un telefon care sa filmeze situatia. asta pt viitor pt oricine. imediat se pot remedia problemele daca sunt abordate din fasa. va zic sincer, si cu politia pusa pe japca. filmat + 112, fara amenintari la politistul inculpat, ca nu e civilizat.

in rest, bogdan, avand si o parere profi poti actiona cum consideri ca ti-a mai lejer, dar pune-i la punct. nenorocitii astia ar trebui ban-ati de pe strazi.
PS: mini-renoist :)) ion :))
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop

Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024

Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
Bogdan98
Citroen Fan

Mesaj de Bogdan98 »

Mda .. cam naspa. La mine daca era, nu venea pe parbriz, ci pe geamul lateral de la sofer. Daca eram mai pe dreapta, probabil ca lovea mai sus.

PS (@Tomita): ala sigur e 1.4mpi-st
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

Bogdan98 scrie:Stiu, problema e ca nu eram convins ca este ilegal sa circule asa. Probabil tot din surprindere, nici unul din noi nu s-a gandit sa faca macar o poza sau un filmulet cu telefonul.

fara sa fiu rautacios, ci doar realist...astia inchid spitale si mor oameni pe capete si crezi ca o sa stea cineva sa-l certe pe ala ca a dat cu piatra in geam ?
Bogdan98
Citroen Fan

Mesaj de Bogdan98 »

Nu esti rautacios. Dar totusi, eu zic ca e scris negru pe alb, intr-o chestie numita lege. La momentul respectiv, nu eram sigur, dar mi s-a confirmat azi. Si hai sa presupunem, ca eram mai departe, si pietroiu ala trecea prin geam, imi dadea una in mecla, pierdeam controlu, intram in boscheti, faceam buba mare, 4 persoane adulte si un copil de 3 ani. Si da, am fi ajuns la acele spitale inchise.
dimabogdan

Mesaj de dimabogdan »

Mii de scuze,dar avocatul ala scrie intr-o limba romana mai mult decat aproximativa, poate usor semianalfabeta.
Solutia in astfel de cazuri ramane casco, ce face asiguratorul ulterior nu mai este treaba ta.Legile in Romania sunt facute sa fie incalcate, fiecare articol are o chichita ce poate fi scaparea infractorului.
La 112 nici nu baga asa ceva in seama.Poti face plangere pentru distrugere ( la Politia care arondeaza zona in care s-a petrecut evenimentul) si aici urmeaza : declinari ( posibil), audieri, si in final, mai mult ca sigur solutia va fi neinceperea urmaririi penale si POSIBIL sa-l oblige pe nea ala la plata.Dar asta va dura atat de mult, caci justitia in Romania este vai de ea...
Mai bine sa taci si sa pari prost, decat sa vorbesti si sa spulberi toate indoielile.
Bogdan98
Citroen Fan

Mesaj de Bogdan98 »

Asa e, azi am tot citit pe forumul respectiv, si de multe ori, avocatii care posteaza, o fac in graba, uneori fac si greseli de exprimare, si gramaticale (erorile de scriere nu le socotim), dar pana la urma, asta cred ca se intampla cam peste tot. A nu se intelege ca ii iau apararea. Pentru mine a contat mai mult continutul.
Apelul la 112 probabil ar fi fost urmat de oprirea acelui sofer de catre un echipaj de Politie, si amendarea lui conform art. respectiv. Nu pentru ca a dat cu piatra in mine, ci pur si simplu pentru ca reprezinta un risc pe tot parcursul lui. Asta in cazul in care s-ar respecta legile in tara noastra.
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

eu zic sa inchini un pahar in cinstea Ciclopului sef si sa-i zici ceva de mama slugarnicului Boc si sa treci peste mai repede :mrgreen: timp si nervi tociti fara vreun rezultat! Zic eu :hi
Bogdan98
Citroen Fan

Mesaj de Bogdan98 »

Mihay scrie:timp si nervi tociti fara vreun rezultat! Zic eu :hi
Asta-i clar. Acum ma agit sa vad cat scot din buzunar, pentru reparatie, fara sa intru in polita Casco
Deese
Omul cu plasticele
Numar Inmatriculare: B22DSM

Mesaj de Deese »

Vezi si la http://www.metalotehnica.ro" onclick="window.open(this.href);return false; daca te pot rezolva mai bine/ieftin.
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
Scrie răspuns

Înapoi la “Cafenea”