DISCURI DE FRANA SPATE FISURATE
- commandorsteel
- PowerSteel
- Numar Inmatriculare: B-88-
Re: DISCURI DE FRANA SPATE FISURATE
ti-a expirat garantia ptr ca au trecut cei 2 ani?
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)

-
totok
- Numar Inmatriculare: TM30TIS
nu pt ca am facut schimbul de ulei in alta parte 
- Juliu
- Numar Inmatriculare: B-14-KWD
Ce magari! Dar ce treaba are lubrifierea cu sistemul de franare al autoturismului?
Citroen C4, 1.6 vti

-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Ai facut toata revizia in alta parte sau doar un schimb de ulei? Garantia ai facut-o la timp la ei?
Apoi, daca piesele sint cele originale cu care a venit masina ar trebui sa fie inca acoperite de garantie. La fel si instalatia electrica si orice altceva, poate in afara de motor.
In plus, daca ai fost la ei si s-a vazut problema cit masina era inca in garantie e un motiv in plus sa ti le schimbe in garantie.
P.S.: nu a mai iesit legea aia cu posibilitatea efectuarii reviziilor si la alte serviceuri autorizate, nu neaparat doar la cele agreate?
Apoi, daca piesele sint cele originale cu care a venit masina ar trebui sa fie inca acoperite de garantie. La fel si instalatia electrica si orice altceva, poate in afara de motor.
In plus, daca ai fost la ei si s-a vazut problema cit masina era inca in garantie e un motiv in plus sa ti le schimbe in garantie.
P.S.: nu a mai iesit legea aia cu posibilitatea efectuarii reviziilor si la alte serviceuri autorizate, nu neaparat doar la cele agreate?
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!