Discutie misterioasa despre tepele in serviceuri

Discutii despre orice legat de masini
Închis
Myhai85
Numar Inmatriculare: B-985-MGN

Re: Discutie misterioasa despre tepele in serviceuri

Mesaj de Myhai85 »

dar dupa cum a spus si Commandorsteel , probabil multe din serviceuri si-au revizuit atitudinea si serviciile fata de clienti.
lelu_z
Eolian
Numar Inmatriculare: PH 88 SIA

Mesaj de lelu_z »

am incheiat...nu ma adancesc in discutii...nu stiu de ce ar fi trebuit sa inteleg din cele spuse de tine ca nu i'a fost schimbat uleiul...
ai un mod fantastic de incoerent de a te exprima...
esti genul de om..care numai ce spune el e corect, iar ceilalti, vorbesc aiurea.
nu stiu daca pana acum, a fost vreun coleg de club, care sa fi spus..ok..ai dreptate in acest post.
au fost numai abrambureli.
o seara buna iti doresc.
Si totusi se invarte!
Myhai85

Mesaj de Myhai85 »

Nu am cerut nimanui sa spuna ca ceea ce am spus e corect sau nu, am relatat doar o intamplare... atata tot.. o seara buna tuturor !
Dan_bv
Numar Inmatriculare: BV-09-NCN

Mesaj de Dan_bv »

Myhai85 scrie:despre asta am vb.si aseara cu baietii la academie...este vb. de un prieten ce mi-a solicitat ajutorul in legatura cu becul stop ce i se aprindea atunci ce facea o curba.Masina cu ceva timp inainte fusese la revizie la service pt. schimb de ulei si filtre, insa masina numai avea ulei, iar ramasita 6-700 de grame arata de parca nu fusese schimbat niciodata + o mare depunere la busonul de sus.Revizia a avut loc ce cel putin un an in urma masina fiin cun c4 1,4 benzina.

Mihai,

Uleiul se poate pierde prin mai multe locuri. Astazi am aflat de o "buba" de care motoarele de 1,4 benzina sufera la C4, anume problema garniturii de chiuloasa.
Undeva prin 2007 au fost rechemate in service-uri mai multe masini pentru schimbarea acestei garnituri fiind considerat un defect de fabricatie. Am si gasit un caz caruia reprezentantul Citroen s-a oferit sa-i suporte 60% din costurile de inlocuire dupa ce masina iesise din garantie.

http://www.honestjohn.co.uk/forum/post/ ... tm?t=75141" onclick="window.open(this.href);return false;

Atitudinea unui service difera de la caz la caz.

Cele bune
C4 coupe - A.D.2006 - 1.4 16v X - "X" and proud
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Discutie misterioasa despre tepele in serviceuri

Mesaj de Bogdan »

@mihay ...Ai facut o afirmatie cat se poate de grava pe care inevitabil multa lume o ia in serios tocmai de aceea trebuie sa o sustii mai ales ca ai postat o intr um topic in care este prezentata o promotie cat se poate de reala!

Sent using Iphone and Tapatalk
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
joeadrianblack

Mesaj de joeadrianblack »

eu am 1.6i si cred ca si eu am aceasta problema cu uleiul... doar ca la mine pierderea este nesemnificativa (doar ca tot timpul in dreapta langa cureaua de distribuie e o pata)

@Mihai85 nici eu n-am inteles din prima ce a patit amicul tau... :( si din pacate fac parte din utilizatorii de C4 care atunci cand au cerut ajutorul lu Citroen Romania sa-mi trimita un "inspector" de caroserie (reparatii caroserie) am primit raspunsul ca ei nu au asa ceva si ca ei au 100% incredere in service-ul in cauza.
Myhai85

Mesaj de Myhai85 »

Bogdan,masina nu are pierderi de ulei, si cred ca in cateva mi de km.nu avea unde sa piarda tot uleiul sau sa-l consume iar in legatura cu serviceul clar situatia difera de la caz la caz nu-i putem baga pe toti in aceeiasi oala
alex82
Alex Ploiesteanu'
Marca si model masina: Peugeot 407 , 2.0 HDI

Mesaj de alex82 »

@myhai85 ok , masina nu are scurgeri , dar si aia la service daac goleau uleiul vechi si nu`i puneau uleiul nou , masina aia nu mai avea 6-700 de gr in nici un caz..era goala...
totusi , mai ales cum ai zis ca nu a pierdut ulei , putea sa se duca la service`ul respectiv si sa`i intrebe de ce nu are ulei in motor si daca erau ei de vina obtinea si unele beneficii cu siguranta... :hi
Imagine
Se vinde leul - 2.0 HDI 190 cp fara FAP , an 2005
Tomita
cre8or
Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS

Mesaj de Tomita »

Titlul topicului ar fi trebuit sa fie "discutie dubioasa" :mrgreen:
Abia la final, dupa ce am citit toate mesajele mi-am dat seama de acel misterios.
Sincer acum, pot sa enumar si eu situatii si discutii avute cu diversi dealeri (si cred ca sunt si puse pe aici pe undeva), si o faca detaliat, si coerent.
Myhai85, orice probleme ar fi avut prietenul tau, exprimarea ta sigur e la nivel de scoala primara. Nu prea te cunoaste nici lumea personal sa inteleaga din franturi de evenimente trecute de tine aici. Daca este un caz concret pune proprietarul sa isi spuna oful direct, detaliat, si cum a evoluat situatia. Daca nu ai nimic util de contribuit decat niste frustrari (ale altcuiva) nu inteleg de ce esti asa fervent si agitat in exprimari?!
Iti multumim ca ne ocupi timpul cu descalcirea mesajelor subliminale.
Cu stima,
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop

Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024

Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
lelu_z
Eolian
Numar Inmatriculare: PH 88 SIA

Mesaj de lelu_z »

cred ca tomita a fost cel mai direct..noi am tot dat cu oclolul.. :)) dar el... a zis'o pe'aia dreapta..
acum, speram ori sa concretizam situatia, ori sa inchidem subiectul
multumim
Si totusi se invarte!
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

joeadrianblack scrie:eu am 1.6i si cred ca si eu am aceasta problema cu uleiul... doar ca la mine pierderea este nesemnificativa (doar ca tot timpul in dreapta langa cureaua de distribuie e o pata)
Cureaua de distributie sau de la alternator?
Curata pata si vezi daca reapare. la mine a fost picurat ulei in timpul schimbului si m-am panicat degeaba.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
joeadrianblack

Mesaj de joeadrianblack »

avand in vedere ca masina deja este in proprietatea mea din 2008 (SH cu 85.000 la achizitie), am facut de toate, m-am si dus inapoi in garantie cu ea si mi-au schimbat jegul ala de silicon. Pata reaparat daca sterg, dar nu ajugen la curea si nici pata nu am sub masina, (indiferent de cat si cum m-am dus anterior cu masina). Un mecanic respectat de pe clubcitroen mi-a spus ca atat timp cat nu face picatura m-ai bine nu umblam. Pierderi majore nu am, max o linie jumate de joja in 15.000 km.
Myhai85

Mesaj de Myhai85 »

Tomita, vezi ca ai cam depasita limita bunului simt, nu cred ca ne cunoastem sa ne permitem astfel de discutii si afirmatii
ClubC4

Mesaj de ClubC4 »

Topicul se inchide, pentru ca degenereaza mult! NU s-a lamurit inca de ce Citroen sunt niste hoti, si de ce promotiile sunt niste tepe!
@Mihay85, nimeni nu are ceva personal cu tine, asa ca nu o lua ca atare!
Închis

Înapoi la “Discutii diverse”