Este vorba de un fluierat la cutia de viteze care se manifesta in orice regim de mers in intervalul 55-70 kmh,peste aceasta viteza nu se mai aude nimic.Se aude fie in viteza fie pe liber cu mentiunea ca pe liber se face disparut mai repede.Dupa cateva investigatii se pare ca ar fi de la diferentialul CV care si-ar fi creat o uzura in timp,uzura care conform mecanicului unde imi repar masina,nu e neaparat sa duca la un incident neplacut din cauza caruia sa pice cutia,insa nici foarte sanatos nu este.Mi-am facut iluzii cum ca ar fi de la vreun rulment insa pas cu pas am eliminat orice ipoteza de acest gen si cert e ca din cutie se aude.
Ce este ciudat e ca inainte se auzea la viteza mai mare si intr-un interval mai mic 68-70kmh,acum de la 55-70,ceea ce ma face sa ma gandesc ca uzura s-a marit.
Topicul este atat pt mine in ideea de a mai afla ceva cat si pt cei care probabil au acest efect pe masinile lor si poate cine stie le pot rezolva pe garantie,din pacate eu nu mai am acest noroc.
Suierat/Fluierat cutie de viteze(motor 1.6 TU5)
- simply the lex
- aLEX YO!...
- Marca si model masina: Citroen C5 Exclusive 2.0 Hdi
- Numar Inmatriculare: AG 85 LEX
Suierat/Fluierat cutie de viteze(motor 1.6 TU5)
Dezmembrari C4 Coupé/Hatchback 1.6i, 1.6 Hdi, 2.0 Hdi VTR/VTS : viewtopic.php?f=4&t=7439" onclick="window.open(this.href);return false;
- simply the lex
- aLEX YO!...
- Marca si model masina: Citroen C5 Exclusive 2.0 Hdi
- Numar Inmatriculare: AG 85 LEX
Re: Suierat/Fluierat cutie de viteze(motor 1.6 TU5)
Rog un admin sa stearga acest topic,mai exista unul similar,nu stiu de ce s-a postat dublu cand l-am facut.
Multumesc !
Multumesc !
Dezmembrari C4 Coupé/Hatchback 1.6i, 1.6 Hdi, 2.0 Hdi VTR/VTS : viewtopic.php?f=4&t=7439" onclick="window.open(this.href);return false;