Offtopic Room !

Discutii despre orice va taie capul
Scrie răspuns
vlad
CREATIVE TECHNOLOGIE
Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
Numar Inmatriculare: BH 57 ELA

Re: Offtopic Room !

Mesaj de vlad »

:oops: M-ai prins. ::P
Black pearl, 1,6 HDI, 90 caluti.

ImagineImagineImagineImagine
atenzaC4
Numar Inmatriculare: CT

Mesaj de atenzaC4 »

andu_nae scrie:apropo de materiale promotionale, a gasit cineva, din cei prezenti la intalnire, un loc stabil in care sa puna suportul ala de pahar in C4? :ok :ok
Da. in noul C4 exista doua suporturi de bauturi pe langa cotiera si unul in torpedou, asta pentru ca are refrigerare.
De ce Facebook nu are si optiunea de DISLIKE?
atenzaC4
Numar Inmatriculare: CT

Mesaj de atenzaC4 »

vlad scrie::oops: M-ai prins. ::P
La pestera Ghetarul de la Scarisoara ai fost? Daca da ai urcat cu masina?
De ce Facebook nu are si optiunea de DISLIKE?
vlad
CREATIVE TECHNOLOGIE

Mesaj de vlad »

Am fost, dar pe jos. Pe vremea aia nu aveam masina si oricum nu e recomandat drumul. Plus ca pe mine nu m-a dat pe spate ghetarul. Odata merge. In Apuseni sint locuri muult mai faine de vazut ca si Ghetarul Scarisoara. Daca chiar vrei ghetar recomand Ghetarul Focul Viu din Padis.

joeadrianblack

Mesaj de joeadrianblack »

Padis-ul este mult mai frumos decat Arieseni...defapt nu stiu dc mai frumos e cuvantul potrivit ci mai salbatic.

toata zona asta e splendida... http://www.infobihor.ro/user_files/imag ... _padis.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
vlad
CREATIVE TECHNOLOGIE

Mesaj de vlad »

Pai la natura tot ce e salbatic e mai frumos. Ceva amenajat de om nu mai are cum fi la fel de frumos ca si un obiectiv turistic asa cum l-a lasat natura. Dar muulti turisti romani sint in stare sa eclipseze orice frumusete a naturii prin comportamentul lor sau prin distrugerea insasi a naturii prin n-spe modalitati. Avem in ADN muzica tare, galagia, sa iesim in evidenta cit de adevarati si smecheri sintem noi, strinsul gunoaielor in pungi pe care uitam sa le luam cu noi sa le aruncam (asta in cel mai bun caz) si muuulte alte chestii.

commandorsteel
PowerSteel
Numar Inmatriculare: B-88-

Mesaj de commandorsteel »

mugurel scrie:transalpina e asfalt aaaaaproape tot. Au ramas 2km.
Anul asta il am in program biciclistic cu plecare din vl. Cu o cursiera, adica de asfalt. Bucla de exceptie!
Traseu: Vl-Sebes 152km prima zi. Sebes Ranca a doua zi. Ranca-Voineasa a treia. Voineasa - Curtea de AG 110km. Curtea de AG- Cartisoara 115km a patra zi. Cartisoara- Rm. Valcea 125 km a cincea zi.
Din pacate, exista personaje care au facut in 2 zile tot traseul. Pe cursiere si in 2m decembrie 2010.
E traseu de Tour de France sau Il Giro oricand. Panta medie 7%, panta maxima 23%

sincer... eu nu-l vedeam pe mugurel dand la pedale, dar a venit in vizita la mine in olanesti si i-am vazut jucaria si echipamentul (are tot felul de senzori in echipament care-l monitorizeaza si ii spune daca e viu, cred.... :mrgreen: ). ce m-a frapat e... cum poate sa mai fumeze dupa ce da la pedale.
chiar sunt curios pe transalpina ce o sa faca, adica daca baga pauze de tigari :ok
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)
ImagineImagine
Imagine
vlad
CREATIVE TECHNOLOGIE

Mesaj de vlad »

Fumeaza cind coboara la vale ca nu mai trebuie sa dea la pedale. :ok

mugurel
Marca si model masina: DS3, DS4 Crossback, DS5 160HDi BVA.

Mesaj de mugurel »

bine, mah!
Primii 7-8 km tusesc de mor. Dupa aia intru in ritm: 30-35 km/h pe plat, cadenta 77-80, puls 160. Un biciclist bun are puls pe la 130. Diferenta vine de la arterele ingrosate de fum. La catarari la 180 deja bipaie ciclocomputerul si trebuie sa o las mai moale, sau chiar pauza ca sa racesc "anvelopele" adik inima la 145.
Dar nu e placere mai mare dupa 50-60 km o tigare si si obere, sic.
Traim, cat traim, dupa aia om vedea.
DS3 1,6HDi 92CP
Juliu
Numar Inmatriculare: B-14-KWD

Mesaj de Juliu »

Mugurele, tata, ce spui de niste pastile cu nicotina, niciodata nu este prea tarziu.
Am mai auzit de un truc, cica dadeau tigara prin lapte dupa care o lasau la uscat. Fumul capata o duhoare profunda ca lacrimile universului... garantat in 2 saptamani te lasi de fumat.

Berea poate sa ramana, este sfanta. :cheers
Citroen C4, 1.6 vti
Imagine
Bogdan98
Citroen Fan
Marca si model masina: C4 1.6 e-HDI (nebotezat inca)

Mesaj de Bogdan98 »

Tutunul contine nicotina, o otrava extrem de puternica. Aceasta, prin fumul inhalat, ajunge in corpul omenesc, si omoara toti microbii.
C4 1.6 e-HDI 110CP 5P Gris Fer = B 16 VBF
vlad
CREATIVE TECHNOLOGIE

Mesaj de vlad »

Daca chiar vrei sa te lasi cu adevarat de tigari conteaza foarte mult motivatia pe care o ai pe a face acest lucru si neaparat sa constientizezi de ce te-ai apucat si cu ce te ajuta fumatul. Eu doar asa am reusit sa scap de ele dupa 10 ani de fumat si n-spe variante de "ajutat" de lasat a tigarilor.

mugurel
Marca si model masina: DS3, DS4 Crossback, DS5 160HDi BVA.

Mesaj de mugurel »

ehee, tata!
Discutia e foarte lunga si ar merita un topic separat.
Pot sa va dezvalui, insa, un secret:
Eu m-am apucat de fumat la 38 de ani. Adica atunci cand toti se lasa! Si asta din cauza lui Citroen. Si asta are legatura cu forumul actual. Problemele, necazurile si dezamagirile care m-au determinat sa aprind prima tigara mi-a dat satisfactia ca nu merita, de fapt sa te sacrifici pt o marca. Si a doua zi fumam un pachet pe zi. Rothmans. Am ales marca asta pt k era cea mai prezenta in lumea curselor.
Astazi, la 30 de tigari/zi, as da oricat sa le las.
Exact cum spui, Vlade, trebuie o motivatie. La mine motivatia a fost de a distruge organismul. Astazi mi-ar trebui motivatia sa opresc distrugerea organismului.
Vreoadata, la un foc in semineu, am sa va povestesc viata mea... Doar ca ne trebuie iarna si semineul
DS3 1,6HDi 92CP
Juliu
Numar Inmatriculare: B-14-KWD

Mesaj de Juliu »

Bogdan98 scrie:Tutunul contine nicotina, o otrava extrem de puternica. Aceasta, prin fumul inhalat, ajunge in corpul omenesc, si omoara toti microbii.
Aha, s-au raliat fumatorii impotriva mea. ::P

Mugurel, povestesti foarte frumos. Sper ca nu te-am suparat cu ceva. Succes insa daca decizi sa renunti definitiv.
Ai mei au deja probleme medicale din cauza tutunului, inclusiv sistola la inima, mama.
Citroen C4, 1.6 vti
Imagine
Bogdan98
Citroen Fan
Marca si model masina: C4 1.6 e-HDI (nebotezat inca)

Mesaj de Bogdan98 »

@Juliu, nu... Am avut si eu ceva probleme de-a lungul timpurilor. Medicul meu, mi-a spus cam asa:

"Tutunul, fumatul, NU provoaca cancer, tbc, alte boli. Doar ajuta. Cum? Prin simpla scadere mai mult sau mai putin drastica a imunitatii organismului. Cu alte cuvinte, un fumator va fi mult mai disponibil la actiunea agentilor patogeni externi".

Nu se poate spune ca fumatorii fac cancer pulmonar, ci doar ca sunt mai predispusi acestuia, datorita imunitatii mult mai scazute. Pe de alta parte, tot de la medicul in cauza (colonel, medic la spitalul militar central, specialitatea pneumologie si aferente), virusul Koch - cel responsabil de TBC de exemplu, este raspandit peste tot. Ne inconjoara non stop. Se afla in aer, in praf ... este omniprezent. Cei cu imunitatea scazuta, in speta fumatorii, pot sa-l contracteze mai usor decat nefumatorii.
Sunt cunoscute si dese cazurile de NEfumatori cu cancer la plamani, si fumatori inraiti (2-3 pachete pe zi, o viata intreaga) care nu au nici o problema.
Totul tine si de regimul alimentar, de stressul acumulat, conditii de munca si viata, etc.
C4 1.6 e-HDI 110CP 5P Gris Fer = B 16 VBF
Scrie răspuns

Înapoi la “Cafenea”