Am nevoie de ajutorul unui bun samaritean din Bucuresti. Vreau sa cumpar un C5-III aflat in Bucuresti - iar eu sunt din Iasi, imi ia vreo 14 ore dus intors...si nu as vrea sa vin si sa dau peste vreun cazan. (am mai trait experienta si as vrea sa evit)
Ar fi super... daca si-ar face timp un forumist sa o vada mai intai si sa-mi spuna despre ce e vorba. Adica vrea sa stiu toate micile defecte pe care orice vanzator evita sa mentioneze: elemente de caroserie infundate/fisurate, parbriz fisurat, uzura la interior, urme de revopsire, cum se aude motorul, directia etc... Adica asa o prima impresie care se poate face in 10 minute.
Si daca avizul e pozitiv... vin imediat dupa ea, si-i fac teste amanuntie tot tacamul. Daca iau masina voi face evident o cinste serioasa.
Din pacate ma cam grabesc (pina la sfarsitul lunii am nevoie de masina inmatriculata pe numele meu pt o deplasare in strainatate), va sa zica daca vrea cineva sa ma ajute l-as ruga sa-si gaseasca timp maine/poimaine si sa-mi dea un PM sau sa-mi scrie aici topic si-l contactez
Daca iau masina voi face evident o cinste serioasa.
Am vorbit cu vanzatorul si mi-a zis ca masina e vizibila in Drumul Taberei. 0722 152 802 nr tel vanzaror.
Astept cu nerabdare feedback-ul vostru. Mentionez ca am postat aseara pe clubcitroen si primul raspuns a fost asta "SFAT : IA-TI BRE MASINA ... Nu iti lua CITROEN !( CITROEN + SEAT = masinile care se devalorizeaza CEL MAI MULT si MAI RAPID in timp !) "
Ce sa zic... masina din poze arata ireprosabil. Totusi pozele pot fi inselatoare, am fost si am vazut o masina care arata super din poze... si la fata locului: aripa infundata, parbriz crapat, taieturi prin interior etc. Oricum asa instinctul imi spune ca masina e mai degraba din categoria celor foarte intretinute, pt ca am vazut si de astea.
KM= 78.000..., foarte mari sanse sa nu fie reali dar pot trai cu ideea...
C5-1.6HDI-110CP,SISTEM DE NAVIGARE GPS CU ECRAN COLOR,DUBLUCLIMATRONIC,TELEFON,PILOT AUTOMAT,COMPUTER BORD,4GEAMURI EL,OGLINZI EL INCALZITE,HELIOMATE SI PLIABILE ELECTRIC,VOLAN DE PIELE MULTIFUNCTIONAL,10 AIRBAG-URI,CD-MP3,CARD MEMORIE,CROM PAKET EXTERIOR,JANTE P ''17'',SENZORI DE PLOAIE,LUMINI SI PARCARE,TORPEDOU REFRIGERANT,OGLINDA INTERIOARA RETROVIZOARE HELIOMATA,COTIERA CENTRALA FATA-SPATE,ACCEPT ORICE TEST,ACCEPT VARIANTE AUTO MAI IEFTINE!
Romania, BUCURESTI (jud. BUCURESTI)