Vreau sa iau un C5 din Bucuresti. Cine ma ajuta?

Discutii despre orice legat de masini
Scrie răspuns
QaTa

Vreau sa iau un C5 din Bucuresti. Cine ma ajuta?

Mesaj de QaTa »

Salutare lume!

Am nevoie de ajutorul unui bun samaritean din Bucuresti. Vreau sa cumpar un C5-III aflat in Bucuresti - iar eu sunt din Iasi, imi ia vreo 14 ore dus intors...si nu as vrea sa vin si sa dau peste vreun cazan. (am mai trait experienta si as vrea sa evit)

Ar fi super... daca si-ar face timp un forumist sa o vada mai intai si sa-mi spuna despre ce e vorba. Adica vrea sa stiu toate micile defecte pe care orice vanzator evita sa mentioneze: elemente de caroserie infundate/fisurate, parbriz fisurat, uzura la interior, urme de revopsire, cum se aude motorul, directia etc... Adica asa o prima impresie care se poate face in 10 minute.

Si daca avizul e pozitiv... vin imediat dupa ea, si-i fac teste amanuntie tot tacamul. Daca iau masina voi face evident o cinste serioasa.

Din pacate ma cam grabesc (pina la sfarsitul lunii am nevoie de masina inmatriculata pe numele meu pt o deplasare in strainatate), va sa zica daca vrea cineva sa ma ajute l-as ruga sa-si gaseasca timp maine/poimaine si sa-mi dea un PM sau sa-mi scrie aici topic si-l contactez

Daca iau masina voi face evident o cinste serioasa.

Am vorbit cu vanzatorul si mi-a zis ca masina e vizibila in Drumul Taberei. 0722 152 802 nr tel vanzaror.

Astept cu nerabdare feedback-ul vostru. Mentionez ca am postat aseara pe clubcitroen si primul raspuns a fost asta "SFAT : IA-TI BRE MASINA ... Nu iti lua CITROEN !( CITROEN + SEAT = masinile care se devalorizeaza CEL MAI MULT si MAI RAPID in timp !) "

Referitor la masina:

Ce sa zic... masina din poze arata ireprosabil. Totusi pozele pot fi inselatoare, am fost si am vazut o masina care arata super din poze... si la fata locului: aripa infundata, parbriz crapat, taieturi prin interior etc. Oricum asa instinctul imi spune ca masina e mai degraba din categoria celor foarte intretinute, pt ca am vazut si de astea.

KM= 78.000..., foarte mari sanse sa nu fie reali dar pot trai cu ideea...
C5-1.6HDI-110CP,SISTEM DE NAVIGARE GPS CU ECRAN COLOR,DUBLUCLIMATRONIC,TELEFON,PILOT AUTOMAT,COMPUTER BORD,4GEAMURI EL,OGLINZI EL INCALZITE,HELIOMATE SI PLIABILE ELECTRIC,VOLAN DE PIELE MULTIFUNCTIONAL,10 AIRBAG-URI,CD-MP3,CARD MEMORIE,CROM PAKET EXTERIOR,JANTE P ''17'',SENZORI DE PLOAIE,LUMINI SI PARCARE,TORPEDOU REFRIGERANT,OGLINDA INTERIOARA RETROVIZOARE HELIOMATA,COTIERA CENTRALA FATA-SPATE,ACCEPT ORICE TEST,ACCEPT VARIANTE AUTO MAI IEFTINE!
Romania, BUCURESTI (jud. BUCURESTI)
Imagine
Imagine
Imagine
B25BUY
Numar Inmatriculare: B-BUY

Re: Vreau sa iau un C5 din Bucuresti. Cine ma ajuta?

Mesaj de B25BUY »

cat vrea pe ea ??
C4 berlina 5 usi, culoare: Mativoire/2.0 HDI VTR Pack 140 CP - 2009
Romeno

Mesaj de Romeno »

B25BUY scrie:cat vrea pe ea ??
L-am gasit eu: http://www.autovit.ro/citroen-c5-C18971248.html

Pret:11,200 EUR (Brut) + taxe de inmatriculare estimate pe auto vit de 708 Euro.

p.s. sincer dupa cum arata scaunle cei 78 k de km par sa fie reali, si asa precum masina este noua poti sa dai o fuga la SD Prestige si iti verifica ei in sistem ce revizii au fost facute la ea, si au acces la baza de date internationala :wink:

bafta! daca o cumperi sa o prezinti aici :drive
C4 VTS 2.0 L, 180 HP - BLACK - A.K.A CITRO
Imagine
cos76
Marca si model masina: C4 1.6 VTI Exclusive 2012

Mesaj de cos76 »

Vezi ca tot pe Autovit mai este un anunt similar cu un C5 tot din 2008 si tot diesel si este din Galati, caz in care cred ca iti va fi mai usor sa mergi sa-l vezi.
PS: Cat despre cel care te-a indrumat pe club citroen sa iei o alta marca pot sa-ti spun ca nu este un fan al marcii. Din ce presupun a intrat pe forum pt ca are ceva de vandut si nu pt ca ar fi fan citroen si cu siguranta nu este.
EX: C4 Coupe 1.4 Gris fer
ORGA 11140/9 May 2007
Comming soon: New C4/New C5
stevey
Marca si model masina: C4 1.6i BLACK

Mesaj de stevey »

Are dreptate omul...cu banii astia iti iei passat 2008 tdi + polo 2008 tdi ambele second si iti ramane si de o inghetata...masini domle :ok
Mie ce mi se pare aici ciudat e pretul vs km vs dotari.O masina identica costa in germania tot atat, ba chiar si cu 150 000km.Daca cel care o vinde e samsar nu vad profitul lui.Exista posibilitatea sa fi avut masina mai multi km si sa fie dati inapoi sau sa fi fost avariata.Personal prefer cand cumpar o masina second sa o iau tot din ro, ma duc personal in germania sau iau prin cineva cunoscut care se ocupa cu asa ceva.
Dan_bv
Numar Inmatriculare: BV-09-NCN

Mesaj de Dan_bv »

La c5, ar trebui sa fi atent la sistemul de suspensie, sa nu prezinte probleme la pernele de aer pentru ca-s destul de scumpe! Asta o stiu din auzite, nu din experienta proprie!
Succes la cumparare si sa ai parte de o masina buna care sa te plimbe fara sa bagi adanc mana in buzunar!
C4 coupe - A.D.2006 - 1.4 16v X - "X" and proud

Mesaj de QaTa »

Stevey m-am uitat si eu pe anunturile din Germania si preturile nu sunt foarte mari pentru C5, am vazut multe la vanzare sub 100.000KM ceea ce e o raritate la marci gen BMW, VW.

Acum kilometri nekilometri.... 4/5 sanse sa se fi umblat la ei dar la cum arata masina din poze nici nu cred sa fi fost cumparata cu 280.000KM la bord.

Aia din Galati e simpatica dar nu la fel de dotata.

@ Dan_bv suspensie de aia pneumatica nu este standard la ultima generatie de C5 ci doar versiunile de top - si nu cred ca e cazul la masina de fata. Oricum ar fi trebuie verificat.:)

Va sa zica cine ma ajuta un pic? Daca prima impresie e pozitiva vin imediat sa vad si eu minunea si cel mai probabil sa o cumpar.

Si da... fireste... daca o iau o sa o prezint in pielea goala pe forum.
Luc

Mesaj de Luc »

Noul C5 ( C5-III ) cu motorizare 1.6 HDI este dotat doar cu supensie de "tabla" deoarece nu mai beneficiaza de suspensia hidraulica decit modelele mai scumpe cu motorizari mai mari si nivel de echipare ridicat.
Bafta.
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii diverse”