Stie cumva la ce tensiune se alimenteaza oglinda retrovizoare si care este schema, de unde se alimeteaza si de ce are 3 fire?
Postez poza cu ea desfacuta si incercuit cu rosu unde s-ar alimenta.

Eu zic sa o conectezi la 220V sau la 380V.nicu19ro2001 scrie:Am gasit postul acela dar nu scrie despre cum se alimenteaza, la ce tensiune, de ce 3 fire... Asta ma intereseaza ca am oglinda si vreau sa o montez.
Dear Murgurel, scuze Mugurel, my friend, hello, ma gandeam ca este posibil sa se alimenteze la 5V...ma gandeam doar...si am intrebat, doar atat, nu avem idei de alimentat ca la locomotiva de nspe mii de volti sau sa ii pun vreun balast. Easy.mugurel scrie:Eu zic sa o conectezi la 220V sau la 380V.nicu19ro2001 scrie:Am gasit postul acela dar nu scrie despre cum se alimenteaza, la ce tensiune, de ce 3 fire... Asta ma intereseaza ca am oglinda si vreau sa o montez.
Important e sa ne spui dupa aceea ce s-a intamplat!
Am fost tras de urechi ca nu m-am prezentat imediat ce am postat dar ca sa mi se de-a o solutie la rugaminte au trecut zile de atunci.Cred ca nici colegul care a postat la inceput nu a gasit rezolvarea.djmanianfs scrie:Salutare si bine ai venit. Ne bucuram ca "ai facut cunostinta" cu noi toti de pe aici.
Ar fi bine daca intai te-ai prezenta pe tine si masina ta si apoi sa ne cere ceva ajutor, asa ar fi frumos din partea ta!