Am vorbit la SD Prestige pt seara asta ... cu toate ca mi-a lasat o impresie cam in pom ... mi-a spus ca tehnicianul pleaca pe la 16.30 iar eu ma duc pe la 17.30
sper sa iasa bine. va tin la curent
stiam bine care va fi rezultatul insa pe timp de vara, din cunostinitele mele asta duce implicit la o fierbere a motorului si o foarte probabila ardere a garniturii de chiuloasa....deci de ce ar risca asta era intrebarea mea.....SonyAD scrie:Reduci putin capacitatea de racire a radiatorului dar conteaza unde il pui. Radiatorul este deja acoperit in mare parte de cadrul ventilatorului.
http://autokarma.ro/Produse.aspx?Tipaut ... nou%20fata&" onclick="window.open(this.href);return false;
Si e important sa ajunga de sus pana jos sa nu-l agate ventilatorul.
Ajuta putin iarna. Mai ales ca eu nici scutul de plastic nu-l mai am si se raceste si baia de la aerul rece care trece pe sub masina.

De ce ?SonyAD scrie:Eu nu aș pleca așa cu mașina.

Mi-a fost clar asta atât în topicul ăsta cât și mai înainte, din citatul de deasupra. Acum arunci ironii ieftine ("celebra ta mașina").Aiurica scrie:pe mine personal ma doar fix in fiund ca la 100k km o sa segmentez motorul sau o sa iasa fum.....placerea pe care o simt cand apas acceleratia ma face sa ignor implicatiile financiare de peste 6 ani....
nu stau sa intru in detalii comerciale, gen, o sa mai am masina........a mai zis cineva....1500 eur peste 6 ani....ma doaren chiur daca scoate fum....pt ca probabil voi conduce o alta masina iar harbul va sta pe o strada amarata,......oameni buni....noua ordine econimica mondiala....
voi( am fost dragutz) ce vreti sa demonstrati??

Sigur că da.Aiurica scrie:e si asta un raspuns cand vezi ca dai un sfat gresit unuia si cand din intamplare cineva se mai pricepe.
În comparație cu ce? Părere personală?Aiurica scrie:pana acum te bazai pe posturi lungi si linkuri atasate...
Le zic lucrurilor pe nume sau folosesc eufemisme ca să nu fiu nepoliticos.Aiurica scrie:cand insa cineva iti spune concret ca sfatul tau este gresit, adopti varianta doi, herbalife, oameni de la reprezentanta....etc
ricerAiurica scrie:pun pariu ca pe timp de vara chiar si fara termostat, temperatura motorului ( chiar in si celebra ta masina) urca pana in standardele tale ISO de functionare ale unui motor.