Offtopic Room !

Discutii despre orice va taie capul
Scrie răspuns
catalin4u24
StarShip Pilot
Marca si model masina: Lancer Sportback

Re: Offtopic Room !

Mesaj de catalin4u24 »

alex82 scrie:aprinde un chibrit...daca nu ia foc imediat , inseamna ca nu e benzina :ok
Bai si tu nu mai face offtopic p-aci... #-o ah... stai ca daca faci offtopic esti defapt ontopic naibii... offtopic la offtopic ontopic.... ma doare capu' :pale:
chainsaw
Numar Inmatriculare: B-58-HDY

Mesaj de chainsaw »

Tomita scrie:zi si tu ca are un meniu infect si ca sa iti pui sonerie te ia gaia. de asemenea e posibil sa se trice in garantie si sa nu mai ai sonerie. daca vrei sa iti transferi poze, muzica & shit pe acest minunat model tehnologic avansat tre sa ai diploma de inginer IT-ist.

hai te pup, si spor la vanzarea lui

Este problema vanzatorului ce produs vinde. Orice parere persoanala despre produs poate fi exprimata privat si in afara topicului!
n-o sa inteleg niciodata problema oamenilor cu iphonurile

eu am avut trei pana acu, doua 2g-uri si un 3g, si spun cu mana pe suflet ca e gadgetu cu care m-am distrat cel mai mult... nu sunt io genu de sonsumator care sa caute mereu userfriendlyness, insa nu pot sa nu apreciez ingeniozitatea interfetei cu utilizatorul.

diferenta intre un 3gs sau un 4 si un 2/3g este colosala, incepand (si din punctul meu de vedere, si sfarsind) cu memoria tripla.

apple sunt foarte enervanti din cauza faptului ca-si outsource-uiesc productia in china, asta pe langa faptu' ca procesorul e ARM, memoria samsung si displayul LG, insa cer dublu costului de productie ca pret final. DAR nu e ca si cum concurenta iti vine cu telefon de doua ori mai destept la de doua ori mai putini bani.

concluzia e ca iphonu e un gadget. daca vrei business si seriozitate du-te la blackberry (care au probabil cele mai stabile sisteme de operare de pe piata)
2007 Citroën C4 VTR 1.6i 110cp
1988 Citroën BX 1.9 GTi 16V, 160cp ... din pacate, vandut.

Mesaj de Shadow »

Man eu am si Iphone4 si Galaxy S... si crede-ma ca la f multe chestii am o boala f mare pe Apple...
Si f multe din lucrurile care le fac mi se par niste porcarii...

Androidul mi se pare mult mai misto... singurul lucru care imi place la Iphone sunt aplicatiile... care recunosc ca merg mai bine pe Iphone... mai cursive...
Dar in rest... Androidul mi se pare mult mai userfriendy... gasesti lucrurile mult mai repede... te misti mult mai repede pe el datorita widgeturilor... nu am porcariile alea de restrictii... pot sa umblu in ce am eu chef si sa trimit orice oricui am eu chef... multe altele...

Dar oricum...Iphoneul este un telefon f bun... dar si f scump... si chiar nu isi merita banii... daca ti-l iei la liber trebuie sa fii nebun... mai mult de 1500 lei nu as da niciodata pe el...

P.S.: Si camera este mai buna la Iphone...
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White

Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)

C4 coupe - Inferno Red (ex)
catalin4u24
StarShip Pilot

Mesaj de catalin4u24 »

Absolut superb :love10: :love10:
http://www.autovit.ro/bmw-325-C19666859.html" onclick="window.open(this.href);return false;
commandorsteel
PowerSteel
Numar Inmatriculare: B-88-

Mesaj de commandorsteel »

daca zici tu... #-o
dar: Rulaj: 130,000 km !!!!! chiar daca e din Anglia si a mers numai cu spatele si tot a facut km aia :mrgreen:
in plus... are covrigu pe dreapta (am obeservat ca e o noua moda pe la noi sa-ti iei masina cu volanu pe dreapta #-o )
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)
ImagineImagine
Imagine
Deese
Omul cu plasticele
Numar Inmatriculare: B22DSM

Mesaj de Deese »

Taxa de mediu: 19,767.09 E

:)
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
catalin4u24
StarShip Pilot

Mesaj de catalin4u24 »

Bai lasand la o parte taxa de mediu si volanul pe dreapta, e un exemplar superb si mi-ar placea sa-l am de weekend... dar in alte vremuri si timpuri :?
catalin4u24
StarShip Pilot

Mesaj de catalin4u24 »

Un configurator de jante 3D misto de la OZ :glasses
http://www.ozracing.com/configurator.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;

Imagine
catalin4u24
StarShip Pilot

Mesaj de catalin4u24 »

:ya
Buey !!! in ultima serie TopGear a fost testat DS3R vs Fiat 500 Abarth SS vs Clio RS Cup. Super tare episodul :applause
Nu va spun cine a castigat, va las sa descoperiti :drive
vlad
CREATIVE TECHNOLOGIE
Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
Numar Inmatriculare: BH 57 ELA

Mesaj de vlad »

Si un link, ceva ?
Black pearl, 1,6 HDI, 90 caluti.

ImagineImagineImagineImagine
emicald
Marca si model masina: Citroen C4 thp

Mesaj de emicald »

Pe finalgear.com gasesti si Top Gear si Fifth Gear si alte gear-uri.
C4
Shadow
AfterDark Racing Club

Mesaj de Shadow »

Pe vplay e cel mai simplu sa le vezi...

chainsaw
Numar Inmatriculare: B-58-HDY

Mesaj de chainsaw »

dimabogdan scrie:Cum, vreodata, vreun Citroen, de 6 ani, a carui valoare initiala a fot 25k va costa 13-15k de euro?Un C6 care nou era intre 50 si 60 de mii,adica dublu din pretul minuniii DS4, costa dupa 5 ani maxim 18-20k, daca nu merge vertiginos spre 15k, cum sa coste dupa 6 ani, un Citroen, fie el si DS 13-15 mii cand nou a fost 25?
Bai, fratilor, inteleg ca suntem pasionati, dar sa nu fim vanitosi, ca nu e cazul.Citroen are aproape cea mai mare depreciere in timp, iar cea mai mica, fie ca va convine sau nu , o are Skoda.
Si problema este ca si cu C6 au incercat sa-si depaseasca clasa, sa ia o felie din tortul rivalilor germani si... fiasco.Vanzarile muuult sub asteptari, duc inevitabil la ce?La oprirea vanzarilor si actualmente la vanzarea exclusiv a stocurilor, pentru a mai reduce din pierderi.Si lasati-ma ca posesorul de Citroen e mai altfel, e diferit etc.Nu mai e cazul.E vremea sa fim pragmatici.Cu 25 k iei Accord/Mazda 6/Insignia/Avensis 3 cu motoare decente, spatiu infinit mai mare si fiabilitate dovedita cu varf si indesat.
citroen c6 isi tine, dupa umila-mi parere, excelent valoarea!
la 15k gasesti unu din 2005 2.2 hdi si alergat.

pai un 520d, etalonu clasei, sau un e220 cdi, sau un a6 2.5 tdi cat erau noi? 40-45k... cat e acu unu din 2005?

o masina cu adevarat extraordinara care chiar si-a pierdut masiv si pe nedrept valoarea este alfa romeo 166, care se gaseste la 7-8 mii de euro cu ce motor vrei, din ultimu an de productie (2005 sau 2006 parca)

da, citroen-urile mari mereu au avut istorie de deprecieri masive, insa la c6 chiar nu e cazu.

iar avensis si insignia as accepta doar gratis. la 25k imi iau c5 break diesel cu suspensie hidropneumatica, asta e tot ce vreau de la el, in rest poate sa aiba scaune din stofa, aer conditionat manual si geamuri cu manivela.
2007 Citroën C4 VTR 1.6i 110cp
1988 Citroën BX 1.9 GTi 16V, 160cp ... din pacate, vandut.

Mesaj de Shadow »

chainsaw scrie: la 25k imi iau c5 break diesel cu suspensie hidropneumatica, asta e tot ce vreau de la el, in rest poate sa aiba scaune din stofa, aer conditionat manual si geamuri cu manivela.
Zici tu asta acum... dar cand chiar dai 25K... iti zic eu ca iti mai cresc putin pretentiile... :lol:

catalin4u24
StarShip Pilot

Mesaj de catalin4u24 »

Mihay scrie:ce mi-as dori eu este Ds3.
Asta pentru ca alearga Leob pe el sau... chiar iti place ? :twisted:
Scrie răspuns

Înapoi la “Cafenea”