Offtopic Room !
-
searchman
- Marca si model masina: Citroen C4 2.0hdi Coupe pack VTS
- Numar Inmatriculare: PH - 14 - EKF
Re: Offtopic Room !
Leob ar merge la fel de bine cu orice model din WRC.
Diferentele tehnice nu sunt atat de mari ca in cazul masinilor de strada din care "se zice" ca provin. eu cred ca daca ar "alerga" o Fiesta dupa jumatate de sezon ar avea aceleasi performante ca si cu DS3.
Leob se "confunda" cu marca Citroen prin prisma trecutului sportiv. sa vedem daca o sa faca tentatiei de 10 mil. euro pe sezon , a celor de la VW.
atunci sa vezi controversa Leob campion cu Polo WRC.
Diferentele tehnice nu sunt atat de mari ca in cazul masinilor de strada din care "se zice" ca provin. eu cred ca daca ar "alerga" o Fiesta dupa jumatate de sezon ar avea aceleasi performante ca si cu DS3.
Leob se "confunda" cu marca Citroen prin prisma trecutului sportiv. sa vedem daca o sa faca tentatiei de 10 mil. euro pe sezon , a celor de la VW.
atunci sa vezi controversa Leob campion cu Polo WRC.
C4 2.0 HDi Coupe VTS pack + Automatic
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
Eu nu prea as fi asa sigur! Uita-te la Schumi..ce a fost si ce a ajuns datorita echipei la care este acum!
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

- Mihay
- Supermoderator
daaa chiar imi place ! si mult de tot ! si e si fasneata, si ia si curbe, si consuma ok, si are 2 usi adica exact cat trebuie, si parca e mai citroen decat restul gamei. si da, ti se poate parea a masina de fata, mie nu, asta e, oi fi gay. pretul insa e cam sus, fie el si 15-16 k. daca te strofoci iei c5 in banii astiacatalin4u24 scrie:Asta pentru ca alearga Leob pe el sau... chiar iti place ?Mihay scrie:ce mi-as dori eu este Ds3.
@searchman, mi-as dori la nebunie sa plece Loeb la VW . Bine, el i-ar bate si cu DS3 de strada
-
searchman
in primul rand au avut o tactica buna, spre deosebire de cei de la MINI, si anume sa inceapa participarea la 1 an si jumatate dupa ce au demarat programul de producere a masinii de competitie.
adica sa aiba timp suficient pt proiectare dar si pt teste, si nu sa faca lucrurile din mers.
cei de la Mini au crezut ca daca dezvolta in aceasi perioada de timp o masina ca si cei de la Citroen si Ford (noul DS3 si Fiesta) conform noilor norme WRC vor pleca cu sanse egale.
cei 8-9 ani de participare in WRC au dat unavantaj clar celor de la Citroen si Ford. Mini poate ajunge, la masina ma refer, competitiv abia de la anul. si am zis poate.
Alegerea lui Leob pt VW este excelenta prin prisma back-ground-ului pe care l-ar aduce pilotul. aceesi strategie au incercat-o si cei de Mercedes cu Schumi, dar cred ca pauza competitionala de 3-4 ani si-a spus cuvantul. Formula 1 cere si alte caracteristici de la un pilot, in primul rand fizice. nu se poate rezista la nivel ridicat de performanta o perioada prea lunga de timp. in raliuri este altceva....
adica sa aiba timp suficient pt proiectare dar si pt teste, si nu sa faca lucrurile din mers.
cei de la Mini au crezut ca daca dezvolta in aceasi perioada de timp o masina ca si cei de la Citroen si Ford (noul DS3 si Fiesta) conform noilor norme WRC vor pleca cu sanse egale.
cei 8-9 ani de participare in WRC au dat unavantaj clar celor de la Citroen si Ford. Mini poate ajunge, la masina ma refer, competitiv abia de la anul. si am zis poate.
Alegerea lui Leob pt VW este excelenta prin prisma back-ground-ului pe care l-ar aduce pilotul. aceesi strategie au incercat-o si cei de Mercedes cu Schumi, dar cred ca pauza competitionala de 3-4 ani si-a spus cuvantul. Formula 1 cere si alte caracteristici de la un pilot, in primul rand fizice. nu se poate rezista la nivel ridicat de performanta o perioada prea lunga de timp. in raliuri este altceva....
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
- Numar Inmatriculare: BH 57 ELA
E vorba ca acea masina a venit cu navigatia stock (buna rea cum e) din fabrica. Nu vad ce vrei sa punctezi ca poti sa ii pui aftermarket nu stiu ce scula. Aftermarket poti sa ii schimbi multe. Si ?! Care e treaba cu ce are ea la vinzare ?stevey scrie:Fara cotiera 2 airbaguri doar abs si ebd asa venea standard modelul cu facelift.Iar navi de ala imi pun si eu cu 200e mai smecher si cu touch screenhttp://www.alibaba.com/product-gs/38780 ... en_C4.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Si tu daca iti pui navi din ala, dar din ala nu altceva, cu 200 E si sa fie si 100% funcional ... iti dau eu 100.
- alex82
- Alex Ploiesteanu'
- Marca si model masina: Peugeot 407 , 2.0 HDI
lasa`l Vlad ... eu trag concluzia ca pt el e mai bun un chinezism decat stockul... probabil ca si angel eyes`ul cu xenon aftermarket e mai bun decat xenonul stock... important e sa aibe masina clima in loc de aer si cotiera neaparat 
-
searchman
urmatorul pas este masina aftermarket.
de ce sa dai 17.000 euro pe una din reprezentanta cat cu 8.000 iti faca chinezii una la fel si cu multe touchscreen-uri.
si poate fi chiar mai "tare" decat originalul cu ceva piese copiate de Audi, BMW, ......
de ce sa dai 17.000 euro pe una din reprezentanta cat cu 8.000 iti faca chinezii una la fel si cu multe touchscreen-uri.
si poate fi chiar mai "tare" decat originalul cu ceva piese copiate de Audi, BMW, ......
-
PsH
- PasHa
- Numar Inmatriculare: B 58 HDI
touche`Shadow scrie:Zici tu asta acum... dar cand chiar dai 25K... iti zic eu ca iti mai cresc putin pretentiile...chainsaw scrie: la 25k imi iau c5 break diesel cu suspensie hidropneumatica, asta e tot ce vreau de la el, in rest poate sa aiba scaune din stofa, aer conditionat manual si geamuri cu manivela.
- chainsaw
- Numar Inmatriculare: B-58-HDY
conceptu de concurenta nu prea permite produse mai scumpe decat fac. vine concurentu cu aceeasi imagine de marca, vinde acelasi produs din aceeasi nisa la mai putin cascaval, ce motiv are cumparatoru sa mai ia de la tine?Juliu scrie:La Bentley nu platesti 10.000 euro, adevarat si corect. Platesti dublu, triplu sau cvadruplu.
Cat despre Lexus, IS cel putin, dupa ce am analizat unul, in voie si fara limita de timp, as plati cel mult jumatate din cat cer ei pe el.
de fapt, ca sa fiu complet corect, e imposibil ca ceva sa fie MAI IEFTIN decat face... cazuri de produse mai scumpe exista, insa in niciun caz la marcile premium, ci la trompete gen fiat 500.
2007 Citroën C4 VTR 1.6i 110cp
1988 Citroën BX 1.9 GTi 16V, 160cp ... din pacate, vandut.

- Tomita
- cre8or
- Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
- Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS
Hai sa comparam direct.emicald scrie:@Tomita: Ma doare fix in cot de marca Lexus, cum adica o denigrez??? Vai, fereasca sfintu'!!!![]()
Pentru mine e o sapuniera bej si in afara de SUA nu reprezinta nici o mare brinza in materie de nimic.
Dealerul de Lexus care ti-a zis asa, e -sorry- un "pompous prick" sau pe romaneste un cocalar identic cu aia de la VW. Citroen producea masini si inventa tehnologii cu mult inainte ca familia Toyoda sa fure primele patente.
Lexus nu e decit o Toyota mult mai scumpa, si atit. E o inventie care sa-i pacaleasca pe americani ca isi cumpara vreo mare smecherie.
Ai RRP-uri pt sa zicem Lexus LX echiparea de baza (si dotarile aferente) pe piata sua si un toyota land cruiser cu motorizare si dotari echivalente pe alte piete, sa zicem europa, desi si in orientul mijlociu e un model foarte intalnit.
dupa ce avem acele valori fata in fata vedem cat de mai scump este lexus (ma repet, cu aceleasi optionale ca pe land cruiser) fata de toyota.
din ceea ce ai avut de zis pana acum, nu prea vad ca am cu cine discuta, un om care nu analizeaza faptele si lucrurile obiectiv, ci un infocat plin de "suferinta". arunci cu gunoi in ceea ce nu stii. tipic habarnistic.
acesta este ultimul mesaj care se va referi la ceea ce emiti tu pe aici, si sper ca si tu sa poti sa ignori ceea ce scriu astfel incat discutiile acestui forum sa nu fie incarcate aiurea.
numai bine
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop
Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024
Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
- chainsaw
sa-mi explice si mie cineva de ce lexus care exista din 1989 sau ceva, si nu mercedes benz care exista din 1886

- emicald
- Marca si model masina: Citroen C4 thp
Te-am rugat sa nu folosesti atacuri personale, aici nu esti pe forum la automarket, da?...Tomita scrie:Hai sa comparam direct.emicald scrie:@Tomita: Ma doare fix in cot de marca Lexus, cum adica o denigrez??? Vai, fereasca sfintu'!!!![]()
Pentru mine e o sapuniera bej si in afara de SUA nu reprezinta nici o mare brinza in materie de nimic.
Dealerul de Lexus care ti-a zis asa, e -sorry- un "pompous prick" sau pe romaneste un cocalar identic cu aia de la VW. Citroen producea masini si inventa tehnologii cu mult inainte ca familia Toyoda sa fure primele patente.
Lexus nu e decit o Toyota mult mai scumpa, si atit. E o inventie care sa-i pacaleasca pe americani ca isi cumpara vreo mare smecherie.
Ai RRP-uri pt sa zicem Lexus LX echiparea de baza (si dotarile aferente) pe piata sua si un toyota land cruiser cu motorizare si dotari echivalente pe alte piete, sa zicem europa, desi si in orientul mijlociu e un model foarte intalnit.
dupa ce avem acele valori fata in fata vedem cat de mai scump este lexus (ma repet, cu aceleasi optionale ca pe land cruiser) fata de toyota.
din ceea ce ai avut de zis pana acum, nu prea vad ca am cu cine discuta, un om care nu analizeaza faptele si lucrurile obiectiv, ci un infocat plin de "suferinta". arunci cu gunoi in ceea ce nu stii. tipic habarnistic.
acesta este ultimul mesaj care se va referi la ceea ce emiti tu pe aici, si sper ca si tu sa poti sa ignori ceea ce scriu astfel incat discutiile acestui forum sa nu fie incarcate aiurea.
numai bine
Nici nu erai in proiect macar cind eu aveam ca principal interes automobilul.
@chainsaw: fiindca Lexus e "trendy", Mercedes e "pentru bosorogi".
Fite, de-aia avem toti touchscreen-uri...
C4
- chainsaw
pai ... pana sa se "emancipeze", adica sa vanda foarte putin si prin europa, lexus copiau cu nesimtire mercedes ... unele modele nici nu se puteau distinge de la distanta
copiat in sensu "somy" sau "myPod"
copiat in sensu "somy" sau "myPod"

-
ClubC4
Tomita si Emicald..va rog sa incetati cu "atacuri" personale si incercati sa respectati parerea celuilalt!
Mersi
Mersi
- Tomita
- cre8or
- Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
- Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS
eu am si zis tot ce am avut de zis, restul e ignore din partea mea 
Led there b:LIGHT