Stie cineva cum pot desprinde senzorul sau ce reprezinta cutiuta bej, incercuita, din imagine?
Doresc sa desfac intreaga galeria de admisie pentru a o curata.
Cred ca este un senzor de aer dar recunosc ca sunt antitalent.
Nu stiu arhitectura VTI-ului, dar as baga mina in foc ca ala nu are nici o treaba cu admisia. Esti absolut sigur ca vine montat pe traseul de admisie ? Nu cumva e prins pe carcasa BSM-ului ?
O poza mai detaliata nu ai ? Cite fire are si poti citi vreun cod de pe vreun fir din acea chestie ?
E prins de carcasa BSM-ului si este releul pentru bujii; se scoate destul de simplu, tragi plasticul ala albastru catre fata masinii pana lasa sa iasa mufa! Va trebui fortat, trebuie sa iasa cam 3 cm in fata, la o adica foloseste o surubelnita!
Spor
Pai vad ca e prins cu clips de plasticul ala. Se poate scoate, ori scotind clipsul din plastic ori scotind releul din clips. Asta trebuie identificat la fata locului.
Dar de ce vrei tu sa cureti acolo ? Nu ai EGR sa zici ca ti-e infundat, gazele de carter nu sint recirculate inainte de acel traseu si daca bine am observat locul respectiv e inainte de filtrul de aer. Atunci de ce sa cureti ?!