Vibratie ciudata in pedala de acceleratie

mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

mihaysmen scrie:SR71Blackbird deci daca nu vibreaza masina cu totul si doar pedalierul sau in zona aia si se aude ca un telefon vibrand pe o masa asa am si eu si cred ca intra ceva plastice in rezonanta. dar care si cum se rezolva nu stiu
...sau inca nu tremura ambreajul foarte tare.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Kappa

Mesaj de Kappa »

Au pus nishte distantiere la suportii tobei. Cica vibra toba si atingea podeaua masinii :shock: . Bla Bla. O sa merg iarasi oricum fiindca deja e groaznic de deranjant. Si deja am inceput sa patinez ambreiajul cam mult din cauza asta. Problema e timpul liber care cam lipseste. Poate pe samabata!! :)
C4 Coupe VTR 1.6 16V 110 CP
SR71Blackbird

Mesaj de SR71Blackbird »

Am reusit sa trec pe la service....am avut treaba prin Suceava...Intr-adevar, si nenea ala de la service mi-a dat explicatia cu plasticele care intra in rezonanta...asa o fi cine stie...
C4 1.6i 110CP Berlina gris fer IS 15 BRN + sticker
Daca cineva zambeste atunci cand lucrurile merg prost,
inseamna ca s-a gandit deja pe cine sa dea vina...
Kappa

Mesaj de Kappa »

Si nu se poate face nimic sa "nu mai intre plasticle in rezonanta". Mama lor de meseriasi. :D
C4 Coupe VTR 1.6 16V 110 CP
mituc

Mesaj de mituc »

Sa vezi cind 'or deschide service-ul in iasi... daca nu sfirsesc prin a-mi pune ambreaj dublu ceramic... probabil o sa fie pentru ca obosesc eu primul.

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

vaaii ce s-au inmultit plasticele astea care vibreaza. dar care or fi???
mituc

Mesaj de mituc »

...si cum de vibreaza pedalierul?!

Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

bai mituc nu mai cobi cu ambreiajul ca nu e!! nu tremura masina ci doar vibreaza pedala.!! :evil: vorba melodiei " cine are noroc are cine n-are n-are...." :D
mituc

Mesaj de mituc »

Bai eu nu cobesc, ar fi si ciudat sa va tremure ambreajul asa devreme si nici nu mi-as dori sa va tremure. Dar ce plastice sa tremure cu tot cu pedala nu-mi dau seama.

SR71Blackbird

Mesaj de SR71Blackbird »

Nici eu nu-mi dau seama...in orice caz, de la service mi-au spus sa stau linistit ca nu e nimic....mie mi-e destul, ca daca doamne fereste e ceva si problema degenereaza ma duc iar la ei, si nu doar intr-o scurta vizita, ci nu plec de acolo pana nu rezolva problema. Adevaru e ca nu ma deranjeaza vibratia respectiva, doar ca ma temeam sa nu fie ambreiajul sau altceva...asa ca pana la alte manifestari, ma multumesc cu explicatia lor.
C4 1.6i 110CP Berlina gris fer IS 15 BRN + sticker
Daca cineva zambeste atunci cand lucrurile merg prost,
inseamna ca s-a gandit deja pe cine sa dea vina...
madalin.radu
Bibi Jupanu'
Numar Inmatriculare: B-35-BMA

Mesaj de madalin.radu »

am si eu problema asta

buba cea mai mare este ca astia de la ATS nu sunt capabili sa-o rezolve, sincer daca pana in maxim luna iunie nu rezolv aceasta problema o sa dau in judecata ATS sau Citroen Romania
LOCUL 1 / 23.11.08
C4 coupe 1.6 16v 110 ponei, VTR negru
candymann

Mesaj de candymann »

madalin.radu scrie:am si eu problema asta

buba cea mai mare este ca astia de la ATS nu sunt capabili sa-o rezolve, sincer daca pana in maxim luna iunie nu rezolv aceasta problema o sa dau in judecata ATS sau Citroen Romania
ce treaba are Citroen Romania pt k nush ce mecanici de la nush ce concesionar sunt incapabili?
LiviuVTR

Mesaj de LiviuVTR »

Va propun o eventuala solutie pentru toate problemele astea: de fiecare data cand aveti cate o chestie din asta care nu se rezolva frumusel si elegant, asa cum ar trebui sa o faca un dealer/service Citroen, puneti mana pe tastatura si trimiteti frumusel un mail la Citroen Franta. O sa vedeti cat de prompti sunt in a suna importatorul si de a inainta mailul catre serviceul de care va plangeti. Si atunci sa vedeti rapiditate la ei ..............
I live fast & keep energy in motion ...
Mr_kokaa
Maniac
Numar Inmatriculare: TSE

Mesaj de Mr_kokaa »

vibratii in volan simteam si eu .
de cind am simtit 185 consider ca nu mai am nici o vibratie la masina

asa ca .. e si de la drumurile noastre toate ... cele cu gropi si denivelari !
viewtopic.php?f=80&t=2102&start=0&st=0& ... foto+video" onclick="window.open(this.href);return false;
byte
Numar Inmatriculare: TM-11-NDZ

Re: Vibratie ciudata in pedala de acceleratie

Mesaj de byte »

Salut,
zilele astea dupa ce am schimbat filtrul de aer am avut si eu problema cu vibratii in pedala de acceleratie.
Problema a aparut ca urmare a fixarii necorespunzatoare a cutiei in care se afla filtrul de aer.
TM-11-NDZ
C4 berlina, SX, 1.6 16V Gris Aluminium
Scrie răspuns

Înapoi la “Probleme tehnice...sau mai putin tehnice”