Offtopic Room !
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
- Numar Inmatriculare: BH 57 ELA
Re: Offtopic Room !
Nu o luati chiar asa.
1. Citroen vinde piese originale la pretul de pe service.citroen si de la caz la caz + un adaos. Lasa-ne VIN-ul masini tale sa iti zic exact cit costa geamul pe original.
2. reprezentantele Citroen nu vind exclusiv piese originale. Vind si piese aftermarket. De unde le procura nu cred ca te priveste pe tine. Deci puteau foarte bine sa sune la Pilkington sa vada daca gasesc la ei pt a te servi pe tine. Asta o vad ca un lucru bun. S-au straduit sa te rezolve.
Ai dovezi ca vroiau sa iti vinda geamul de la Pilkington la pretul celui original ? Esti sigur ca daca gaseau la Pilkington geamul nu ti-l dadea la pret mai apropiat de cel de achizitie ?
Nu am nici o treaba cu reprezentantele, dar nici nu poti arunca cu noroi in ele degeaba. De ce nu vezi partea plina a paharului si mereu privim putinul ala care a ramas gol ?!
1. Citroen vinde piese originale la pretul de pe service.citroen si de la caz la caz + un adaos. Lasa-ne VIN-ul masini tale sa iti zic exact cit costa geamul pe original.
2. reprezentantele Citroen nu vind exclusiv piese originale. Vind si piese aftermarket. De unde le procura nu cred ca te priveste pe tine. Deci puteau foarte bine sa sune la Pilkington sa vada daca gasesc la ei pt a te servi pe tine. Asta o vad ca un lucru bun. S-au straduit sa te rezolve.
Ai dovezi ca vroiau sa iti vinda geamul de la Pilkington la pretul celui original ? Esti sigur ca daca gaseau la Pilkington geamul nu ti-l dadea la pret mai apropiat de cel de achizitie ?
Nu am nici o treaba cu reprezentantele, dar nici nu poti arunca cu noroi in ele degeaba. De ce nu vezi partea plina a paharului si mereu privim putinul ala care a ramas gol ?!
- exdani
- Marca si model masina: Citroen C4 Coupe 1.6i
- Numar Inmatriculare: B 94 WRR
trecem de la una la alta...
pe mine ma intereseaza sa schimb 2 burdufe ce stau pe bieleta de directie si caseta directie + geometria(ca e obligatoriu) + manopera.
Vroiam sa va intreb daca din experienta vi se pare un pret "corect" cel care l-am primit!!
In prima poza este incadrat cu albastru ce ma intereseaza ca piesa , iar in poza doi este oferta:

pe mine ma intereseaza sa schimb 2 burdufe ce stau pe bieleta de directie si caseta directie + geometria(ca e obligatoriu) + manopera.
Vroiam sa va intreb daca din experienta vi se pare un pret "corect" cel care l-am primit!!
In prima poza este incadrat cu albastru ce ma intereseaza ca piesa , iar in poza doi este oferta:

- vmeremia
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.6HDi, 92cp (no FAP)
Salut Vlad,
Postez aici VIN-ul si chiar sunt curios cat ar fi constat geamul orginal:
VF7LA9HXC74622183
Cei de la Pilkington, in momentul in care am dat comanda, mi-au spus ca ei erau sigurii care puteau sa-l aduca intr-o zi de la Cluj. Restul service-urilor de geamuri imi dadeau termene de 4-7 zile cel putin. Nu stiu daca fac bine, dar, in conditiile in care venea tot intr-o zi, am tras concluzia ca cei de la Citroen luau geamul tot de la cei de la Pilkington care mi-au si spus ca au fost contactati de cei de la Citroen.
Un mic amanunt: cei de la Citroen mi-au spus ca daca ma hotarasc sa iau geamulde la ei, au nevoie de un avans, pe cand cei de la Pilkington nu mi-au cerut nimic si in plus au si redirectionat comanda la Iasi din proprie initiativa. Nu vreau sa-i ridic in slavi dar nu au avut nici un comportament ca cei de la Citroen.
Intr-adevar, intentia celui de la Citroen era buna, dar nu pana la capat.
Nu am zis cum sunt cei de la Citroen, nu am aruncat cu noroi, ci am prezentat faptele asa cum s-au intamplat.
Merci anticipat pentru pretul geamului original!
VF7LA9HXC74622183
Cei de la Pilkington, in momentul in care am dat comanda, mi-au spus ca ei erau sigurii care puteau sa-l aduca intr-o zi de la Cluj. Restul service-urilor de geamuri imi dadeau termene de 4-7 zile cel putin. Nu stiu daca fac bine, dar, in conditiile in care venea tot intr-o zi, am tras concluzia ca cei de la Citroen luau geamul tot de la cei de la Pilkington care mi-au si spus ca au fost contactati de cei de la Citroen.
Un mic amanunt: cei de la Citroen mi-au spus ca daca ma hotarasc sa iau geamulde la ei, au nevoie de un avans, pe cand cei de la Pilkington nu mi-au cerut nimic si in plus au si redirectionat comanda la Iasi din proprie initiativa. Nu vreau sa-i ridic in slavi dar nu au avut nici un comportament ca cei de la Citroen.
Nu am zis cum sunt cei de la Citroen, nu am aruncat cu noroi, ci am prezentat faptele asa cum s-au intamplat.
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
Pretul e cel real, pe original. Daca merita 2 kkt de burdufuri 220 lei ...
?! WTF ! Trebuie sa fii un pic nebun. La bani aia imi iau bieleta si cap bara Lemforder pe o parte sau 2 bielete de directie Lemforder si ramine si de un cico.
Uite un burduf bun la un pret rezonabil, Lemforder: http://www.ingaraj.ro/?view=produs&prod ... us=1195201" onclick="window.open(this.href);return false;
Legat de manopera ... nu am ce discuta ca sint tarifari standardizate.
Uite un burduf bun la un pret rezonabil, Lemforder: http://www.ingaraj.ro/?view=produs&prod ... us=1195201" onclick="window.open(this.href);return false;
Legat de manopera ... nu am ce discuta ca sint tarifari standardizate.
- chainsaw
- Numar Inmatriculare: B-58-HDY
566 cu tot cu tva este pretul geamului pe service.citroen.com.
eu cred ca baiatu din service a vrut sa se faca de-un ciubuc ...
eu cred ca baiatu din service a vrut sa se faca de-un ciubuc ...
2007 Citroën C4 VTR 1.6i 110cp
1988 Citroën BX 1.9 GTi 16V, 160cp ... din pacate, vandut.

- exdani
pe de alta parte mi se pare cam mare pretul pentru manopera chiar si geometrie.
eu schimb aceste burdufe ptr ca cei de la SDPrestige cand mi-au schimbat bieletele de directie, mi-au legat aceste burdufe cu prostii din alea de plastic(soricei,arici) si automat s-au desprins si mi-au rupt "shtutzul" ala- vezi poza(incercuit cu rosu) in care intra furtunul ce face conectarea intre cele 2 burdufe pentru vidare

si acum eu caut burdufe care sa le prinda cu acele coliere metalice pentru ca sa nu mai se desprinda!!!
eu schimb aceste burdufe ptr ca cei de la SDPrestige cand mi-au schimbat bieletele de directie, mi-au legat aceste burdufe cu prostii din alea de plastic(soricei,arici) si automat s-au desprins si mi-au rupt "shtutzul" ala- vezi poza(incercuit cu rosu) in care intra furtunul ce face conectarea intre cele 2 burdufe pentru vidare

si acum eu caut burdufe care sa le prinda cu acele coliere metalice pentru ca sa nu mai se desprinda!!!
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
vmeremia scrie:Salut Vlad,
VF7LA9HXC74622183

Pretul acelui geam pe original e de 566.30 RON. Pt acest lucru nu e vina reprezentantelor.
Intr-adevar politica referitoare la avansul pt achizitia pieselor ... nu e prea bine vazuta. Putina incredere ar trebui sa arate si ei.
- chainsaw
- Numar Inmatriculare: B-58-HDY
da, si ala a zis sa se si faca de-un ciubuc comandandu-l la probabil sub 250 de lei (ca l-ar fi luat fara manopera) si taxand si manopera lor standard de 250... de cand atata incredere in service-uri? =))
2007 Citroën C4 VTR 1.6i 110cp

- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
In Cluj la reprez. era mai ieftina geometria. Parca 80 lei nu sint sigur. Legat de manopera de inlocuire ... 300 lei pt operatiunea asta mi se pare mult.exdani scrie:pe de alta parte mi se pare cam mare pretul pentru manopera chiar si geometrie.
Burdufurile ti le cumperi din magazine auto sau chiar de pe net de la linkul meu.
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
Eu nu am incredere in service-uri, daca nu ma lasa sa stau linga masina ma gindesc de 2 ori daca o las pe mina lor. Dar incerc pe cit posibil sa fiu neutru, sa avem toate dovezile concrete si pe urma sa tragem concluziile. S-a mai intimplat pe acest forum sa vina sa zica x si y lucruri, fara argumente sau dimpotriva, sa i le pot infirma.chainsaw scrie:da, si ala a zis sa se si faca de-un ciubuc comandandu-l la probabil sub 250 de lei (ca l-ar fi luat fara manopera) si taxand si manopera lor standard de 250... de cand atata incredere in service-uri? =))
- vmeremia
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.6HDi, 92cp (no FAP)
Inca o data, multumesc pentru pret!
566.30 - asta era si pretul care mi l-a spus si cel de la Citroen. Acum nu stiu ce sa zic.. poate o fi fost pe stoc in Bucuresti sau cine stie (desi nu stiu daca se practica "imprumutul" pieselor de la o reprezentanta la alta).
Daca e sa vorbim despre manopera, aici sigur au exagerat. 250 de ron pentru maxim 30 min de mnuca, nu mi se pare echitabil. Cand am fost marti si am asistat la montarea geamului am putut constata ca procedeul de montare era foarte simplu: au curatat caroseria de cheder-ul vechi, au aspirat, au aplicat doua tipuri de adeziv si au aplicat noul geam = 30 de min maxim.
566.30 - asta era si pretul care mi l-a spus si cel de la Citroen. Acum nu stiu ce sa zic.. poate o fi fost pe stoc in Bucuresti sau cine stie (desi nu stiu daca se practica "imprumutul" pieselor de la o reprezentanta la alta).
Daca e sa vorbim despre manopera, aici sigur au exagerat. 250 de ron pentru maxim 30 min de mnuca, nu mi se pare echitabil. Cand am fost marti si am asistat la montarea geamului am putut constata ca procedeul de montare era foarte simplu: au curatat caroseria de cheder-ul vechi, au aspirat, au aplicat doua tipuri de adeziv si au aplicat noul geam = 30 de min maxim.
- exdani
mdaa..e clar ca mai trebuie sa caut alt service ptr manopera si geometrie...si tocmai ca m-am saturat de dealerii din Bucuresti am cautat in provincie si vad ca si acolo preturile sunt enorme!!vlad scrie:In Cluj la reprez. era mai ieftina geometria. Parca 80 lei nu sint sigur. Legat de manopera de inlocuire ... 300 lei pt operatiunea asta mi se pare mult.exdani scrie:pe de alta parte mi se pare cam mare pretul pentru manopera chiar si geometrie.
Burdufurile ti le cumperi din magazine auto sau chiar de pe net de la linkul meu.
- exdani
de dealerul asta din Valcea..are careva vreun feed-back despre el ?? http://www.elcoprestmotors.ro/" onclick="window.open(this.href);return false;
- commandorsteel
- PowerSteel
- Numar Inmatriculare: B-88-
pai.. daca vrei la Valcea, mai bine te duci la Mugurel la Promotor 
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)

- exdani
Comandoreee....ideea era ca ajung in zona saptamana viitoare si de aceea am cerut oferta de la Promotor - acum ma faci sa ii dau numele....
dar scuza-ma astea or fi preturile nu spun nu, insa eu nu voi da 535 lei pe 2 burdufe cu manopera si geometrie niciodata!
dar scuza-ma astea or fi preturile nu spun nu, insa eu nu voi da 535 lei pe 2 burdufe cu manopera si geometrie niciodata!