Offtopic Room !
- bytzak
- KamiKaze
- Marca si model masina: Citroen C4 1.6HDI
- Numar Inmatriculare: B-101-DXE
Re: Offtopic Room !
la cartec ai incercat? ca ai si card de reducere...
daca nu ai , am eu de la ei 3 bucati pe care ni le-au dat pentru prieteni, ca sa beneficieze de reduceri. parca era de 10% pentru tot.
daca nu ai , am eu de la ei 3 bucati pe care ni le-au dat pentru prieteni, ca sa beneficieze de reduceri. parca era de 10% pentru tot.
C4 Coupe 2006 Enterprise 1.6HDi-92cp; EX
C4 Coupe 2007 SX VTR 1.6HDi-90cp (+30cp + FAP anulat ); EX
Ford Mondeo MK4 2010 2.0Tdci-115cp
C4 Coupe 2007 SX VTR 1.6HDi-90cp (+30cp + FAP anulat ); EX
Ford Mondeo MK4 2010 2.0Tdci-115cp
- exdani
- Marca si model masina: Citroen C4 Coupe 1.6i
- Numar Inmatriculare: B 94 WRR
de la cartec am cerut azi, insa pana acum nu am primit nimic. am si eu card din ala, insa habar nu am pe unde e.
astept si oferta cartec , sa vedem...
si toate porcariile astea numai din cauza la SDPrestige si feriti-va de ei ca vopsesc execrabil - mie a inceput sa imi infloreasca vopseaua pe usa, dupa ce mi-a sarit de pe prag insa s-a rezolvat dupa ce m-am dus la ei.....
astept si oferta cartec , sa vedem...
si toate porcariile astea numai din cauza la SDPrestige si feriti-va de ei ca vopsesc execrabil - mie a inceput sa imi infloreasca vopseaua pe usa, dupa ce mi-a sarit de pe prag insa s-a rezolvat dupa ce m-am dus la ei.....
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
- Numar Inmatriculare: BH 57 ELA
Acum cit timp a facut reparatia ? Nu cumva ai garantie comerciala de 3 luni la manopera ?!
- exdani
- Marca si model masina: Citroen C4 Coupe 1.6i
- Numar Inmatriculare: B 94 WRR
in ianuarie, am dus masina ptr o dauna pe partea stanga, iar in timpul ala i s-a facut si revizia + schimbare bielete directie pe spusele lor.
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
Ghinion.
Acum nu cred ca mai ai ce face. Bine ca mi-ai amintit sa mai arunc si eu un ochi la colierele mele; desi cei de la Cluj mi-au pus coliere de metal la cererea mea.
- cpv_13
- Numar Inmatriculare: VL 21 CPG
- navzar_x
- Numar Inmatriculare: B-XX-DBR
3 ani? adica daca te duci in service sa-ti vopsesti o piesa de caroserie ai 3 ani garantie pe piesa respectiva din partea service-ului care a vopsit-o?
si eu tot lame GSX folosesc si le gasesc cu greu (nu-mi vine sa renunt la el) ... mai gasesc prin "Piata Norilor" - Tineretului (7ron/buc) si intr-un timp mai gaseam prin piata de la Big (Piata Sudului)joeadrianblack scrie:![]()
a disparut de pe piata Gillete Sensor Excell 2-ul?
SI IO ACUMA CE MA FAC?
C4 facelift berlina 1.6i 122 de fugareti ... blue recife - albastra ca focul ... de la aragaz 
-
Shadow
- AfterDark Racing Club
Eu stiam de vreo 2 ani... dar in nici un caz 3 luni...cpv_13 scrie:Da' vopseaua nu are 3 ani?
Cel putin un an ai sigur... pt ca m-am intors eu cu o masina de pe care incepuse sa se cojeasca vopseaua la vreo 9 luni dupa vopsire... si nu au comentat nimic...
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White
Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)
C4 coupe - Inferno Red (ex)
Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)
C4 coupe - Inferno Red (ex)
- cpv_13
DA. Masina, cand o cumperi, are 3 ani garantie pe vopsea, si 12 (daca nu ma insel) pe caroserie (perforare din cauza ruginei, sau ceva de genul asta). Daca tu iti vopsesti masina la reprezentanta nu e normal sa-ti dea garantie tot 3 ani pentru lucrarea respectiva? Doar este facuta in conditiile stabilite de Citroennavzar_x scrie:3 ani? adica daca te duci in service sa-ti vopsesti o piesa de caroserie ai 3 ani garantie pe piesa respectiva din partea service-ului care a vopsit-o?
si eu tot lame GSX folosesc si le gasesc cu greu (nu-mi vine sa renunt la el) ... mai gasesc prin "Piata Norilor" - Tineretului (7ron/buc) si intr-un timp mai gaseam prin piata de la Big (Piata Sudului)joeadrianblack scrie:![]()
a disparut de pe piata Gillete Sensor Excell 2-ul?
SI IO ACUMA CE MA FAC?
Si daca tot nu ma credeti: http://www.citroen-timisoara.ro/garan%C ... tractuala/
Iar cu lamele... traiasca MOL - bosch aero twin moca
LE: mai tarziu, da' m-am prins de ce lame vorbiti
C4 Berlina - Rosu Lucifer
1.6 HDI 92 CP
1.6 HDI 92 CP
- navzar_x
- Numar Inmatriculare: B-XX-DBR
am vazut si LE-ul nu-ti fa griji dar m-a amuzat prea tare confuzia
C4 facelift berlina 1.6i 122 de fugareti ... blue recife - albastra ca focul ... de la aragaz 
- cpv_13
Am "nimerit-o" bine...navzar_x scrie:![]()
![]()
![]()
![]()
sa te barbieresti tu cu stergatoarele de la robotzel
![]()
![]()
![]()
![]()
am vazut si LE-ul nu-ti fa griji dar m-a amuzat prea tare confuzia:D:D:D
![]()
C4 Berlina - Rosu Lucifer
1.6 HDI 92 CP
1.6 HDI 92 CP
- chainsaw
- Numar Inmatriculare: B-58-HDY
pai orice shaormarie sau restaurant plateste firme specializate ca sa scape, legal si normativ, de uleiul uzat... eu ii scap de el mocavlad scrie:Pt ala s-ar putea sa fii nevoit sa maninci muuuulti cartofi prajiti si ce economistesti la combustibil dai la popa (ca medicul nu te mai poate salva).Asa ca fa un schimb cu C4 diesel si te-ai scos.
evident, trebuie filtrat, si, trebuie un diesel cat mai simplu - injectie mecanica, fara prea multi senzori si alte nebunii. apoi, se inlocuiesc conductele de de motorina cu unele de plastic (cauciucul cica e atacat de uleiul vegetal) si BLANAH cel putin vreo 15-20k km
eu chiar vreau sa fac treaba asta, trebuie doar sa vand c4. si ptr asta tre sa-l pun la punct, si ptr asta tre cascaval, da' am joi interviu la orange =))
2007 Citroën C4 VTR 1.6i 110cp
1988 Citroën BX 1.9 GTi 16V, 160cp ... din pacate, vandut.

1988 Citroën BX 1.9 GTi 16V, 160cp ... din pacate, vandut.

- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
Mai trebuie si incalzit acel ulei filtrat dar nu e mare inginerie treaba asta. Dar iti dai seama ca o sa stringi toti ciini din cartier mirosind doar carnuri si cartofi prajiti dupa tine.

- fanut
- Numar Inmatriculare: LGR
Am cerut un pret la o firma din Iasi care se ocupa cu vopsiri auto uite ce mi au raspuns:Shadow scrie:Eu stiam de vreo 2 ani... dar in nici un caz 3 luni...cpv_13 scrie:Da' vopseaua nu are 3 ani?
Cel putin un an ai sigur... pt ca m-am intors eu cu o masina de pe care incepuse sa se cojeasca vopseaua la vreo 9 luni dupa vopsire... si nu au comentat nimic...
Buna ziua.
Dorim sa va multumim in primul rand interesului aratat de service-ul nostru.
Referitor la pretul vopsitoriei Citren-ului dumneavoastra va putem spune ca vopsitul total exterior costa 7000 lei (culoarea alba) daca nu doriti sa vopsiti si elementele de caroserie care se vad cand se deschid usile si capotele fata spate.Pentru vopsirea integrala a masinii cu tot cu aceste elemente pretul ar fi de 8500 lei.
Ca timp de executie noi estimam 3-4 saptamani, cu programarea prealabila a lucrarii.
In privinta garantiei legal este de 3 luni pentru manopera, dar daca dupa finalizarea lucrarii se iveste o problema chiar si in afara acestui termen si este vina noastra o remediem fara nici un cost din parte dumneavoastra.
Pentru o evaluare cat mai corecta va invitam la service-ul nostru pentru o evaluare cat mai corecta.
Va multumim.
Cu stima.
- Tomita
- cre8or
- Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
- Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS
ma intreb conform carei legi pretind ei 3 luni.
oricum acela nu este un serviciu, ci este un produs. si este unul de perioada indelungata.
lasand ca pretul este URIAS.
(7000lei - alb)
serviciu era o informare / o consiliere / o ceva care nu are forma materiala, ori el ia un produs mai multe produse fizice si impreuna cu manopera creeaza un alt produs fizic (masina vopsita).
pizza nu se vinde ca prestari servicii de catre un pizzer, chiar daca ii oferi blatul tau
oricum acela nu este un serviciu, ci este un produs. si este unul de perioada indelungata.
lasand ca pretul este URIAS.
(7000lei - alb)
serviciu era o informare / o consiliere / o ceva care nu are forma materiala, ori el ia un produs mai multe produse fizice si impreuna cu manopera creeaza un alt produs fizic (masina vopsita).
pizza nu se vinde ca prestari servicii de catre un pizzer, chiar daca ii oferi blatul tau
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop
Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024
Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop
Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024
Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led