Raspunsul lui Vlad a fost cat se poate de "on-topic". Folosind functia "Căutare", mai gasea sigur inca un post despre "Nivel carburant indicat eronat".
AJUTOR
- Dan_bv
- Numar Inmatriculare: BV-09-NCN
Re: AJUTOR
Postul asta e dedicat off-topicurilor. Oricine are o problema, gaseste ceva de reprosat celor care il ajuta. Propun sa fie inchis.
Raspunsul lui Vlad a fost cat se poate de "on-topic". Folosind functia "Căutare", mai gasea sigur inca un post despre "Nivel carburant indicat eronat".
C4 coupe - A.D.2006 - 1.4 16v X - "X" and proud
- Numar Inmatriculare: B 72 LNY
Eu inteleg acest lucru si chiar apreciez faptul ca ajuta, chiar mi-au folosit unele sfaturi ale lui vlad, dar nu asa se raspunde unui alt membru si oricum ideea acestui forum este sa ne ajutam sa rezolvam pe cat posibil problemele pe care le avem cu aceste "carute".
FiRePeAcE
1.6i 138CP
1.6i 138CP
- alex82
- Alex Ploiesteanu'
- Marca si model masina: Peugeot 407 , 2.0 HDI
sau poate fura aia la pompa cu 10%... tie ti`a aratat ca ai bagat 58 de L si de fapt ai bagat decat vre`o 53L...
- FiRePeAcE
- Numar Inmatriculare: B 72 LNY
posibil. Asta imi aduce aminte cand am luat masina din showroom si am mers direct la benzinarie. aceasta se afla la 2 km de showroom si aveam 2 liniute dar era pe rosu. Au intrat 62 L. de m-am certat cu cei acolo pentru ca in talon era trecut cu 60 L. Si pana la urma a venit opc si am platit doar 50 L
FiRePeAcE
1.6i 138CP
1.6i 138CP
-
George
Multi cer fara sa ofere nimic...si aici ma refer la informatii! Tu ce ai oferit acestui forum prin cele 46 mesaje ale tale de te a deranjat ce a zis Vlad, care a ajutat ori de cate ori a putut? Si nu cred eu ca Vlad este angajat al ClubC4 si asta e jobul lui!
Hai las-o asa cum e si aruncati sageti atunci cand intr-adevar si oferiti ceva nu doar cereti!
Hai las-o asa cum e si aruncati sageti atunci cand intr-adevar si oferiti ceva nu doar cereti!
- Tomita
- cre8or
- Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
- Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS
ideea acestui forum este de fapt o comunitate de oameni, care comunica vrute si nevrute. nu are nici o obligatie nimeni pentru nimeni si nimic si nu e dator.
ai probleme? se rezolva la service autorizat nu pe forum. si asta va fi replica oicarui mecanic oficial. culmea este ca te-ai luat de omul care sare mereu in ajutor tuturor cat mai dezinteresat si chiar f informat. nu scriu la offtopic ca mi-e ca nu o sa te uiti.
eventual cand mai ai probleme poti sa mai revii. dar macar si cateodata mai staruieste si pe langa noi, in comunitate, cu un banc, un videoclip, caci totusi sunt 4 ani ...
ai probleme? se rezolva la service autorizat nu pe forum. si asta va fi replica oicarui mecanic oficial. culmea este ca te-ai luat de omul care sare mereu in ajutor tuturor cat mai dezinteresat si chiar f informat. nu scriu la offtopic ca mi-e ca nu o sa te uiti.
eventual cand mai ai probleme poti sa mai revii. dar macar si cateodata mai staruieste si pe langa noi, in comunitate, cu un banc, un videoclip, caci totusi sunt 4 ani ...
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop
Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024
Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop
Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024
Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
- Numar Inmatriculare: BH 57 ELA
Trebuie sa intelegeti ca zilnic primesc peste 10 mailuri de pe forum la care si raspund daca pot sa va ajut. Daca la fiecare mail ar trebui sa citesc cite 3 pagini sa inteleg care a fost problema ... va dati seama cit timp imi ia. Atunci chiar ar trebui sa ma angajeze Bogdan.
La acel post din diferite motive chiar nu intelegeam exact care era cauza si nu avea treaba cu primul post. Cum am aflta problema cum i-am raspuns.
Asa ca rugamintea mea e sa va prezentati problemele cit mai bine si cit mai detaliat ca sa puteti fi ajutati. Clar o sa imi fie mereu lene sa citesc 3 pagini chiar daca va cade bine sau nu. Asta e realitatea. Si e normal ca voi, cei ce solicitati ajutorul, sa oferiti detaliile cuvenite, nu sa le caute cel ce vrea sa va ajute.
Cu asta sper ca am lamurit acest mic incident si sa nu mai stricam postul asta. Daca chiar vreti sa continuati exista rubrica offtopic.
Asa ca rugamintea mea e sa va prezentati problemele cit mai bine si cit mai detaliat ca sa puteti fi ajutati. Clar o sa imi fie mereu lene sa citesc 3 pagini chiar daca va cade bine sau nu. Asta e realitatea. Si e normal ca voi, cei ce solicitati ajutorul, sa oferiti detaliile cuvenite, nu sa le caute cel ce vrea sa va ajute.
Cu asta sper ca am lamurit acest mic incident si sa nu mai stricam postul asta. Daca chiar vreti sa continuati exista rubrica offtopic.