Offtopic Room !

Discutii despre orice va taie capul
Scrie răspuns
navzar_x
Numar Inmatriculare: B-XX-DBR

Re: Offtopic Room !

Mesaj de navzar_x »

cisu scrie:Cumpar 4 jante C4, tabla sau aliaj (setul complet) pe 16'.
Evident sh, pt anvelopele de iarna...
phaaai ce oameni ... dupa ce i-ai facut praf topicul unui membru, caruia ii ardea buza sa afle si el niste informatii ... acum sa fii dispus sa cumperi jante de aliaj ... nu ne cunoastem personal dar zau daca pot sa te inteleg ...
o da iti inteleg punctul de vedere cu jantele de tabla ... ai mai putine dureri de cap si de buzunar dar de aici si pana a te pune in unghii ca jantele de aliaj sunt doar bani aruncati si cei care au merg cu masina doar pe asfalt proaspat ... pffff #-o
si acum sa vad ca esti dispus sa cumperi jante de aliaj ... si pt iarna :ok :ok :ok :ok :ok

LE: @jr.: ai in plan sa cumperi altceva? ... sper ca DOX-ul sa ramana in familia ClubC4 ... bafta la vanzare
C4 facelift berlina 1.6i 122 de fugareti ... blue recife - albastra ca focul ... de la aragaz :)
chainsaw
Numar Inmatriculare: B-58-HDY

Mesaj de chainsaw »

mi-e tarsa sa ma inscriu si io in lista de participanti de la nationala, ca as fi singuru care apare acolo "o persoana" :ok
2007 Citroën C4 VTR 1.6i 110cp
1988 Citroën BX 1.9 GTi 16V, 160cp ... din pacate, vandut.
PowerSteel
Numar Inmatriculare: B-88-

Mesaj de commandorsteel »

nu cred ca o sa fi singurul :wink:
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)
ImagineImagine
Imagine
navzar_x
Numar Inmatriculare: B-XX-DBR

Mesaj de navzar_x »

#-o pt mine a picat cum nu se poate mai rau ... pe 01.10 sunt nasu' mare :toothy1:
va urez distractie maxima si sa fie de pomina ... in consacratul stil ClubC4 :applause ... dau la nunta o dedicatie din partea nasului pt clubC4 :twisted:
C4 facelift berlina 1.6i 122 de fugareti ... blue recife - albastra ca focul ... de la aragaz :)
Tomita
cre8or
Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS

Mesaj de Tomita »

chainsaw scrie:e irelevant pentru ca resursa e in maini private, si UE=fara grantie, deci daca s-ar "da o lege" la noi care sa te oblige sa vinzi benzina la un anumit pret, te duci relaxat si ti-o vinzi in non-romania la pretu mediu european
ai dreptate referitor la realitatea vietii in care traim. pe baza unor manevre la nivel foarte inalt de miliarde de euro, resursele de siguranta nationala au fost instrainate.
am vrut UE, primim mUUEEEE (nu e cuvant care sa fie cenzurat, dar prin citirea unor litere se transmit mai multe mesaje, ceea ce nu contravine vreunei reguli)

dar intr-o civilizatie si societate normala organismele statale ar interveni si ar lua apararea interesului national adica al cetatenilor, pt ca se folosesc politici comerciale neloiale. dar aici din nefericire e mai mult teorie, caci nu se aplica, datorita marsaviei omenesti.

viitorul ce ne asteapta e invartit de concerne transnationale.
cand ai P&G care au C.A. care depasete PIB-ul multor tari la un loc, realizezi puterea de care dispun. de asemenea aceste grupari transnationale au capatat puterea de a invarti gruparile teritoriale recunoscute pe glob. adica prin imprumuturi catre tari de fapt le-au inrobit pe acestea dupa voia lor, prin jocul cercului vicios. daca pune cineva piciorul in prag, e imediat inlaturat. si astfel viitorul copiilor copiilor nostri (dupa cum avea viziunea un mare domnitor roman) este creat de pe acum, este limitat, si inrobit anumitor.
deja cand se naste, respectivul este dator. putem dezvolta discutia asta cat se doreste, dar nicaieri in lume nu ai unde sa te ascunzi.
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop

Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024

Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
chainsaw

Mesaj de chainsaw »

paiii ....
e destul de subtire linia intre comunism (comunism = factori de productie si resurse controlate centralizat, de stat, nu cultu personalitatii diverselor maimute) si, citez, organismele statale ar interveni si ar lua apararea interesului national

si mie mi se pare inadmisibil ca in momentu actual OMV detine TOATE resursele de petrol (chiar si cele nedescoperite sau neexploatate) de pe teritoriul unei tari, mai ales ca plateste o redeventa fixa statului, stabilita acum un milion de ani, si infima.
cre8or
Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS

Mesaj de Tomita »

acea linie de care vorbeesti tu e una clara. cand e adus prejudiciu interesului national imediat intra in vigoare organismelee abilitate. si asta se refera cand orice prost trece granita. cand unul "uns", inchide ochii, si considera ca nu e cazul de pericol, nu se sesizeaza nici un organ si pac, am ramas fara petrol, fara aur, fara (cate nu sti noi...)
comunism e cu totul si cu totul altceva.
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop

Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024

Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
Aiurica
Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
Numar Inmatriculare: B 32 WRC

Mesaj de Aiurica »

cum e posibil ca dupa doar o luna doua de la aparitie, fast five sa fie dat la tv pe digi.
mie personal nu mi-a venit sa cred.....
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

Pai oricum toata lumea il avea fix sau chair dinainte de a aparea... acum il mai dau si ei pe canale de la televiziuni ca sa mai recupereze din pierderi. Ca motorina din vin e relativ scumpa la jucat in film...
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
cpv_13
Numar Inmatriculare: VL 21 CPG

Mesaj de cpv_13 »

http://www.automarket.ro/tv/diverse/20- ... -1906.html

Ar trebui sa puna pe multi pe ganduri (si pe cei care o "calca" si pe cei care se urca "hidratati" la volan).
C4 Berlina - Rosu Lucifer
1.6 HDI 92 CP
Aiurica
Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
Numar Inmatriculare: B 32 WRC

Mesaj de Aiurica »

mituc scrie:Pai oricum toata lumea il avea fix sau chair dinainte de a aparea... acum il mai dau si ei pe canale de la televiziuni ca sa mai recupereze din pierderi. Ca motorina din vin e relativ scumpa la jucat in film...
Mituc, in orice conditii mi se pare ireal.....daca ala a fost cumparat, costurile au fost imense iar in opinia mea , daca a fost totul legal, este de laudat.

Tind sa cred totusi ca a fost ceva putin ilegal la mijloc.....filmul nu avea o calitate f buna.....

cred ca nici in avioane nu se reda filmul asta asa devreme.....
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Mesaj de Bogdan »

Pai din 29 aprilie si pana acuma a tot trecut ceva deci nu e chiar o luna :D
Si mie mi s a parut SF totusi, insa in avioane apar filmele destul de repede comparat cu aparitia lor la cinema(as zice din experienta proprie vreo 2 luni)
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
chainsaw

Mesaj de chainsaw »

Shadow scrie:Vezi ca japonezi au facut de zece ori mai multe lucruri in materie de tuning d
bai, vezi ca francezii, respectiv reno, au fost primii care au pus hatai turbina pe un o masinuta de oras, creand practic template-ul pentru HH-urile actuale. ma refer la jucaria asta, care, btw, ajunge si spre 20.000 de euro:

Imagine

RWD, 160 de cai, 220Nm
spate desenat de gandini, ala de-a facut countach si miura (si bx! :D)

Mesaj de Shadow »

Pai hai sa ne gandim care au fost cam cele mai tunate si tunabile masini din anii trecuti...
Pai imi cam vin in cap masini de genul... Nissan Skyline R32... R33... R34... GT-R... Silvia... Subaru STI... Mistubishi EVO... Eclipse... Honda CTR... S2000...
Francezi cam ce au??? Clio???
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White

Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)

C4 coupe - Inferno Red (ex)
florinc4
Operat ESTetic
Numar Inmatriculare: B 94 URH

Mesaj de florinc4 »

ti-as da un like silviule ::P
C4 coupe facelift: 1.6l cu 122 de ponei
Scrie răspuns

Înapoi la “Cafenea”