multe piese schimbate si degeabaaa :(((
-
raresss
- Numar Inmatriculare: B 4 0 H A T
Re: multe piese schimbate si degeabaaa :(((
turbina face presiune asa arata pe tester, umfla furtunele, totul e ok. am mai vb cu cineva si mi-a zis ca e posibil sa fie si catalizarotul infundat, cu toate ca eu nu am menajat-o cand a fost vorba de turatii..turbina parca face undeva la 2100- 2200 de mini bari asa mi-a zis tipul cu testerul adik in parametrii...nu stiu ce sa mai zic pe bune
- Raducv
- Marca si model masina: Passat CBAB
- Numar Inmatriculare: DJ 01 RMB
Cam aceeasi problema am avut-o si eu cand aveam Passatul . La mine urca fff greu in ture si nu tragea deloc . La 4000 de ture nu simteam nimic. Cauza: un furtunas de la vacuum sarit ! L-am schimbat si totul a revenit la normal.

C4 1.6 HDi 90cp
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
- Numar Inmatriculare: BH 57 ELA
Am citit si eu topicul asta desi parca s-a mai discutat problema ta daca bine imi aduc aminte.
2 bari in admisie ?! WTF !!! Ai remapat-o ? Si chiar si asa nu cred ca ajunge la presiunea aia. Stiam ca presiunea in admisie e 1 bar in sarcina maxima. Deci nu stiu cit de concludenta e sursa ta de informatie.
Pedala de acceleratie nu cred ca e. Are 2 cursoare pt backup. Daca se duce unu citeste informatia de pe celalalt si poate te avertizeaza printr-o eroare dar nu te limiteaza. Daca se duc ambele simultan se limiteaza la 1.200 rpm sau pe acolo. Deci nu e de la pedala.
Ai primit informatia ca face 2,2 bari. Dar cum o realizeaza ?! Cit mai repede si cit mai aproape de cit are nevoie ECU sau cu o intirziere substaniala atunci cind face figuri ? Asta se verifica cu Lexia.
Deci daca nu i-ai dat de cap dupa ce ai schimbat o gramada de piese e clar ca trebuie neaparat sa eviti acel service si du-te la Mugurel.
2 bari in admisie ?! WTF !!! Ai remapat-o ? Si chiar si asa nu cred ca ajunge la presiunea aia. Stiam ca presiunea in admisie e 1 bar in sarcina maxima. Deci nu stiu cit de concludenta e sursa ta de informatie.
Pedala de acceleratie nu cred ca e. Are 2 cursoare pt backup. Daca se duce unu citeste informatia de pe celalalt si poate te avertizeaza printr-o eroare dar nu te limiteaza. Daca se duc ambele simultan se limiteaza la 1.200 rpm sau pe acolo. Deci nu e de la pedala.
Ai primit informatia ca face 2,2 bari. Dar cum o realizeaza ?! Cit mai repede si cit mai aproape de cit are nevoie ECU sau cu o intirziere substaniala atunci cind face figuri ? Asta se verifica cu Lexia.
Deci daca nu i-ai dat de cap dupa ce ai schimbat o gramada de piese e clar ca trebuie neaparat sa eviti acel service si du-te la Mugurel.