Iti spun eu care e faza cu ai mers 3 ani cu el si nu ai bagat nici un ban.... Tu traiai cu impresia ca masina e foarte buna! Daca ai fi facut un ITP ca la carte si daca ai conduce preponderent masini noi - eu sunt la cred ca la nr6 - ti-ai da seama ca nu era ca la carte! E imposibil ca o conglomeratie de componente mecanice sa ruleze peste 100k si sa mearga brici! Fizic, e ireal!
Puteai sa mergi cu masina pe strada, nu mai tinea frana, sau directia ceda... Iti spun, in astfel de situatii, poti avea VW sau BMW scris pe capota, tot la cimitir poti ajunge!
Erau la un moment dat niste statistici... 95% din masinile inmatriculate in RO nu au ce sa caute pe strazi, sunt mult prea uzate si nesigure! Crezi ca ai din vest le vand dupa 3-4 ani ca sa isi cumpere una noua ca sa fie in trend? Nu, oamenii din vest isi cumpara din masini noi pentru stele euroNcap, sisteme extra de siguranta, etc..
Romanii cand isi configureaza masina, dau banii pe optionale gen sistem Bose, incalzire in scaune, geamuri fumurii, senzori parcare si xenoane... Nemtii cumpara 2-4 airbaguri in plus, s-au invatat in standard cu ESP etc... La noi, spunem: daca e sa te duci, te duci si cu mama la airbag! Cata prostie poate sa fie in zicala asta!