Offtopic Room !

Discutii despre orice va taie capul
Scrie răspuns
Juliu
Numar Inmatriculare: B-14-KWD

Re: Offtopic Room !

Mesaj de Juliu »

Urmele de pasi se vad aici
Imagine
Din pacate nu se vede si masura cizmelor si amprenta talpii. ::P
Citroen C4, 1.6 vti
Imagine
catalin4u24
StarShip Pilot
Marca si model masina: Lancer Sportback

Offtopic Room !

Mesaj de catalin4u24 »

Fake! Cu ce sunt facute pozele alea, sau de pe ce sunt facute?

Sent from my iPhone using Tapatalk
Juliu

Mesaj de Juliu »

Aha, te-am lasat fara replica si te-am prins. :ya Ai mai pierdut un versus. :glasses
Sunt facute de Lunar Reconaissance Orbiter, lansat in 2009 si aflat in prezent pe orbita Lunii.
Poze
Pagina oficiala.
Citroen C4, 1.6 vti
Imagine
catalin4u24
StarShip Pilot

Mesaj de catalin4u24 »

Deci tot un satelit NASA tot o mare abureala.
Pai tu te astepti sa-si de-a NASA peste mana si sa spuna ca n-au vazut nimic acolo?
Ha! Ma faci sa rad!
Cui vor ei sa demonstreze aceste dovezi? La cei care nu cred in marea minciuna!
Rusia stie ca e o abureala pentru ca Rusia este mult in fata americanilor doar ca Rusia nu se da in spectacol, tace, priveste din umbra si rade de cei ca tine, de cei care cred in vrajeala americanilor.
Tu stiai ca 11 astronauti ai NASA au toti murit in accidente suspicioase la ceva timp dupa ce au fost implicati in proiectele lor. Accident de tren, de masina etc... Pur si simplu reduc la tacere tot ce poate deconspira marea lor justificare a celor N miliarde de dolari cheltuiti "vezi doamne" pentru ca omul sa-si puna piciorul ala infect de specie atotputernica pe suprafata Lunii. De ce de 40 de ani nu a mai "pasit" nimeni pe Luna si NASA declara ca la ora asta nu are puterea FINANCIARA de a mai executa un proiect Lunar.
Da. Totul se rezuma la bani! Bani care trebuiesc justificati natiunii oarbe numita America.

PS: Ce alt versus am mai pierdut ? :lol:
catalin4u24
StarShip Pilot

Mesaj de catalin4u24 »

mituc scrie:Nu poti lua un 1.6i pentru ca la momentul respectiv nu s-a putut mai mult si apoi sa te plingi ca nu are 150cp
Sau poti sa-ti cumperi un Veloster sa ai 1.6i si 140 de cai ::P
cisu
Numar Inmatriculare: AG1.6HDI

Mesaj de cisu »

catalin4u24 scrie:Deci tot un satelit NASA tot o mare abureala.
Pai tu te astepti sa-si de-a NASA peste mana si sa spuna ca n-au vazut nimic acolo?
Ha! Ma faci sa rad!
Cui vor ei sa demonstreze aceste dovezi? La cei care nu cred in marea minciuna!
Rusia stie ca e o abureala pentru ca Rusia este mult in fata americanilor doar ca Rusia nu se da in spectacol, tace, priveste din umbra si rade de cei ca tine, de cei care cred in vrajeala americanilor.
Tu stiai ca 11 astronauti ai NASA au toti murit in accidente suspicioase la ceva timp dupa ce au fost implicati in proiectele lor. Accident de tren, de masina etc... Pur si simplu reduc la tacere tot ce poate deconspira marea lor justificare a celor N miliarde de dolari cheltuiti "vezi doamne" pentru ca omul sa-si puna piciorul ala infect de specie atotputernica pe suprafata Lunii. De ce de 40 de ani nu a mai "pasit" nimeni pe Luna si NASA declara ca la ora asta nu are puterea FINANCIARA de a mai executa un proiect Lunar.
Da. Totul se rezuma la bani! Bani care trebuiesc justificati natiunii oarbe numita America.

PS: Ce alt versus am mai pierdut ? :lol:
:ok alt ''Giga contra''!

Acum o sa negi si ca exista Luna? Stai tu linistit, ca dac anu era adevarat, ii faceau rusii de KKO instant! Rusii au ramas cu 100 de ani in urma!
se schimba ceva la citroen service ... sau numai la CARTEC?
( hmmm....)
Juliu

Mesaj de Juliu »

Appolo 14
ImagineImagineImagine

Luna 20 si Luna 24 (USSR)
ImagineImagine

Appolo 17
Imagine

Appolo 13 Booster Impact (misiune esuata)
Imagine

Rover Luna 17 (USSR)
Imagine

Intregul set de imagini
Webcam
Citroen C4, 1.6 vti
Imagine
Costi596
Numar Inmatriculare: B 42 CJJ

Mesaj de Costi596 »

mituc scrie:Inainte era dobitocism prin privare de informatie, azi e indobitocire prin bombardare cu informatie, mesaje subliminale, cadre negre inserate in emisiuni TV pentru induceri de stari asemanatoare hipnozei pentru a ne face mai receptivi (adica pentru a nu ne impotrivi) ideilor care urmeaza a fi expuse, indobitocire prin alimentatie care ne creste intensitatea senzatiei de foame din cauza minunilor bagate in alimente, indobitocire prin frica de semeni, situatii, locuri, si ziua de miine.

Stii ce? Aleg ceausismul!
mituc ai foarte mare dreptate si sunt total de acord cu tine
Aiurica
Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
Numar Inmatriculare: B 32 WRC

Mesaj de Aiurica »

Juliu scrie:Urmele de pasi se vad aici
Imagine
Din pacate nu se vede si masura cizmelor si amprenta talpii. ::P
se vede chiar si o umbra asa...un soi de gaz.....o fi oare besina lui Armstrong?
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
emicald
Marca si model masina: Citroen C4 thp

Mesaj de emicald »

O batea vintul pe luna? ca daca nu, e clar besina lui Armstrong, sta suspendata in aer pe vecie.
C4
Costi596
Numar Inmatriculare: B 42 CJJ

Mesaj de Costi596 »

:ok :ok :ok aveti niste glume de razi de cazi cu scaunu pe spate
ingfrancisc
Marca si model masina: C4 Picasso, 1.6 HDI
Numar Inmatriculare: TM04DVF

Mesaj de ingfrancisc »

cisu scrie:...
Acum o sa negi si ca exista Luna? Stai tu linistit, ca dac anu era adevarat, ii faceau rusii de KKO instant! Rusii au ramas cu 100 de ani in urma!
haideti sa nu sarim calu' ... pana una alta rachetele americate merg (astazi!) cu motoare rusesti (pentru ca sunt de doua ori mai puternice si mult mai fiabile), cosmonautii americani si europeni merg astazi! pe statia spatiala ruseasca (zisa "internationala" ISS :^o ) dar de fapt doar cate un modul e american, unu EU si unu japonez ... si ghici care sunt defecte mai tot timpul? iar spatiul e plin de sateliti si roboti (inclusiv Luna) rusesti care inca functioneaza.

ok, nu stiu marketing, nu stiu design, nu stiu sa faca Cola ... dar in stiinta sunt exceptionali, inclusiv astazi!

la faza cu omu pe luna nu stiu ... o fi fost, no fi fost, m-am uitat si eu putin pe goagle sa vad pe care fata a lunei a aterizat omu si n-am gasit, ma gandesc ca daca o fi aterizat pe partea vizibila de pe Terra ar trebui sa se vada urme de pasi, la ce telscoape exista.
C4 Picasso, 1.6 HDI 109 CP
C3 Picasso, 1.6 HDI 92 CP
Aiurica
Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
Numar Inmatriculare: B 32 WRC

Mesaj de Aiurica »

am vazut io in transformers......pe dark said.....adica pe cea luminata!
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
chainsaw
Numar Inmatriculare: B-58-HDY

Mesaj de chainsaw »

dar de ce e asa important daca a fost sau nu omu pe luna?
in anii razboiului rece, competitia rusia - sua era intr'atat de acerba, incat, intr'adevar, multi cosmonauti, de ambele parti, au mai si mierlit-o, rezultatele s-au cam umflat cu pompa, etc. deci da, e posibil ca americanii sa fi mintit, in contextu anilor alora definiti de propaganda

insa sper ca nu contesta nimeni ca vehicule fara echipaj uman s-au trimis in spatiu ... din anii 60 pana in 90, ca sa nu zic 00, puterea de calcul a crescut de cateva mii de ori ... pe mine nu ma intereseaza daca a calcat sau nu un ratat pe luna, ma intereseaza sa stiu cum s-a format universul si cum am ajuns aici ... lucru la care pozele captate de al'de voyager care din cate stiu eu a parasit de ceva vreme sistemu solar, sau de hubble, ne ajuta enorm.
2007 Citroën C4 VTR 1.6i 110cp
1988 Citroën BX 1.9 GTi 16V, 160cp ... din pacate, vandut.
Marca si model masina: Citroen C4 thp

Mesaj de emicald »

mituc scrie:Pai chiar asa era. E chiar atit de greu de acceptat ca forumurile auto sint "bintuite" si de oameni mai in virsta? Unul dintre "veterani" e chiar foarte activ si dupa estimarile mele revolutia l-a prins undeva in jurul virstei de 20-22 de ani.
:hi
Cui te adresezi in acest post?
Mai bine citati cind e nevoie, se pot crea confuzii.
Chiar asa era ce, si cind? Eu cred ca sint acel "veteran" la care faci referire, nu stiu sa fie cineva mai batrin intre membrii activi (desi nu sint "in virsta" :) ). Aveam 24 de ani la "revolutie". Trecusem prin ceva experiente, facusem armata (o mare mizerie) si 4 ani de facultate. Stiu bine cum era. Am dubii ca dintre voi stie cineva mai bine din propria experienta.
Bineinteles ca vorbesc despre anii '80, ani pe care i-am trait din plin. Deceniul anterior... s-o fi gasit de mincare, dar daca muritul de foame e cea mai mare problema... atunci sa fim sanatosi.
Cit despre benzina gratis, nu inteleg de unde ati scos-o p-asta. Era mai ieftina, sigur, dar in nici un caz nu era "aproape gratis". Nu mai vorbesc de anii '80, cind nu era, punct. Aveai 20 de litri pe luna (sau 40, nu-mi amintesc acum) si nu aveai voie sa cumperi decit din orasul de resedinta. Fireste, unii se mai "descurcau" de cite un "bon" de 15 litri... Masini nu prea erau, traficul era "lux" in consecinta.
Multi dintre voi fac greseala sa creada ca asa cum au dus-o ei, asa a dus-o toata lumea. La fel se intimpla si acum, tendinta este sa crezi ca toti au vieti si convingeri si nivel de trai asemanator cu al tau.
C4
Scrie răspuns

Înapoi la “Cafenea”