Offtopic Room !

Discutii despre orice va taie capul
Scrie răspuns
florinc4
Operat ESTetic
Numar Inmatriculare: B 94 URH

Re: Offtopic Room !

Mesaj de florinc4 »

mituc scrie:
Ediz scrie:Ce ati alege intre un Opel Insignia 2.0diesel 160cp si o Skoda Superb 170cp ?
O mazda 6 cd183. WIN!
Subscriu...o masina geniala...care te face sa zambesti :ya
C4 coupe facelift: 1.6l cu 122 de ponei
catalin4u24
StarShip Pilot
Marca si model masina: Lancer Sportback

Offtopic Room !

Mesaj de catalin4u24 »

Opel Insignia as alege dintre cele doua sau Mazda lu' Mituc care e clar peste Insignia.

Sent from my iPhone using Tapatalk
dimabogdan

Mesaj de dimabogdan »

Sunt curios cati dintre voi au mers cu Insignia.Eu am mers cu 1.6 de 180 de cai, benzina , normal.E foarte posibil ca dupa ce mergeti cu ea, sa deveniti dependenti de ea...este superba.Iar motorul, un vis.
Mai bine sa taci si sa pari prost, decat sa vorbesti si sa spulberi toate indoielile.
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

E cam greu sa devii dependent de o masina de 1.8 tone si motor de 1.6, fie el si de 180cp, mai ales avind in vedere treptele lungi cit o zi de post. Consumul tre' sa fie si el un vis (urit) in situatia asta, mai ales ca initial se intreba despre versiunea soba a fiecarui model, deci se vrea putoare extrema cu minim de gaz.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
dimabogdan

Mesaj de dimabogdan »

1,5 tone goala, daca imi dai voie sa te corectez.In oras - 180 km parcursi, consum mediu 11.Acceptabil zic eu.Sobele, vorba ta, le exclud de la sine.Cunosc si Mazda 6, am mers doar ca pasager, foarte frumos merge intradevar, masina placuta etc.As merge insa pe un C5 thp, pentru ca motorul ala e unul foarte bun, sau m-as orienta spre ceva de , (Mituc nu da cu parul, asta cred eu ) 1.4 tsi -160 cp de la vw.
Mai bine sa taci si sa pari prost, decat sa vorbesti si sa spulberi toate indoielile.
catalin4u24
StarShip Pilot

Mesaj de catalin4u24 »

Skodele sunt pentru mosi, Insignia a castigat primul loc in cadrul DEKRA 2011 ca fiind cea mai fiabila la clasa sa. Mazda 6 arata mai agresiv, mai tineresc, fiabilitatea Mazda e recunoscuta...
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

dimabogdan scrie:1,5 tone goala, daca imi dai voie sa te corectez.
1.92t cu toate fluidele in ea pentru insignia OPC, daca imi dai voie sa te corectez. Cintarita frumos pe cintar in service. Si nu cred ca e cu mult mai grea decit o insignia.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
fanut
Numar Inmatriculare: LGR

Mesaj de fanut »

Dragi colegi ce facem cu noile reguli astea super aberante legate de gumele de iarna cica trebuie nuj ce certificat care sa garanteze ca sunt gume de iarna , astia sunt nebuni??? Cei care au gume de anu trecut ce fac o sa le arunce???Probabil in actele care o sa le caram in portbagaj o sa trebuiasca sa se afle si : CNP-ul producatorului de gume , Grupa sanguina, RH-ul,valoarea tensiunii arteriale, si lista poate continua. Felicitari celor care s tin curul pe scaune moi de la conducerea tarii.
cisu
Numar Inmatriculare: AG1.6HDI

Mesaj de cisu »

nu exista! e suficient marcajul producatorului de pe anvelopa. iarna (M+S) sau all season. fara niciun alt ceferticat!
se schimba ceva la citroen service ... sau numai la CARTEC?
( hmmm....)
dimabogdan

Mesaj de dimabogdan »

A innebunit lupu' http://www.opel.ro/autovehicule/showroo ... iuni.html#
Cel mai haios este ca pe ale mele scrie maaare de tot WINTER.S-o gasi vreun cap de guma sa ma ia de urechi ptr. ca nu am fulguletul de nea :lol:
vlad
CREATIVE TECHNOLOGIE
Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
Numar Inmatriculare: BH 57 ELA

Mesaj de vlad »

Vazusem pe undeva ca acel certificat ar fi emis de service-ul care ti-a montat pneurile. Exceptind boacazele de cartier e simplu cu certificatul asta.
Oare retardatii care fac legile astea mai citesc si ei din pasti in carciun ce legi scot ? Cum sa detii un certificat care dovedeste ca pneul tau de iarne e ... pneu de iarna ?!
Black pearl, 1,6 HDI, 90 caluti.

ImagineImagineImagineImagine
Deese
Omul cu plasticele
Numar Inmatriculare: B22DSM

Mesaj de Deese »

http://www.gandul.info/financiar/de-ce- ... ra-8853340" onclick="window.open(this.href);return false;
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
simply the lex
aLEX YO!...
Marca si model masina: Citroen C5 Exclusive 2.0 Hdi
Numar Inmatriculare: AG 85 LEX

Mesaj de simply the lex »

Pe ale mele nu scrie nici M plus S si n-are nici fulgi sau mai stiu eu ce formele p**** de relief.Daca scrie Winter tre sa ii invete engleza pe tablagii.Ca sa nu mai zic ca pe nicaieri nu specifica cum ca astia ar fi in stare sa recunoasca si ei profilul si crampoanele unei anvelope de iarna,ceea ce mi se pare edificator,nu balariile lor....
Dezmembrari C4 Coupé/Hatchback 1.6i, 1.6 Hdi, 2.0 Hdi VTR/VTS : viewtopic.php?f=4&t=7439" onclick="window.open(this.href);return false;
catalin4u24
StarShip Pilot

Offtopic Room !

Mesaj de catalin4u24 »

La mine scrie si Winter si M+S si are si fulg si un munte desenat...
Cum ar spune mituc: WIN!

Sent from my iPhone using Tapatalk
Costi596
Numar Inmatriculare: B 42 CJJ

Mesaj de Costi596 »

niste legi puse ca sa se vanda tot marfa lor :roll: , iar celor de la conducere ca deobicei le-a iesit si manevra asta urmatoarea e cu benzina 7lei/L si o sa ajunga sa ne puna si impozit pentru adidasi , pantofi sau papuci

anul trecut am mers cu c4 pe drum acoperit cu gheata si zapada cu Michelin Energy si in nici o curba nu si-a aruncat fundul sau sa patineze una doua
Scrie răspuns

Înapoi la “Cafenea”