la mine are si-un schior desenat ca sa nu induca organu-n eroarecatalin4u24 scrie:La mine scrie si Winter si M+S si are si fulg si un munte desenat...
Cum ar spune mituc: WIN!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Offtopic Room !
- navzar_x
- Numar Inmatriculare: B-XX-DBR
Re: Offtopic Room !
C4 facelift berlina 1.6i 122 de fugareti ... blue recife - albastra ca focul ... de la aragaz 
- commandorsteel
- PowerSteel
- Numar Inmatriculare: B-88-
esti mai tare. ale lui relu au desenata o saniuta 
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)

- Costi596
- Numar Inmatriculare: B 42 CJJ
n-are nimeni desenat pe Mos Craciun pe cauciucuri?
, ca asa isi dau seama si mai repede 
-
dimabogdan
Si daca scrie winter pe ele, luati-va un dictionar la voi, autentificat la un traducator autorizat si la notar, sa intelege si ei,organilii, despre ce este vorba

Mai bine sa taci si sa pari prost, decat sa vorbesti si sa spulberi toate indoielile.
- fanut
- Numar Inmatriculare: LGR
Am o intrebare a auzit cineva de gume Semperit?? mi am incaltat jantele de tabla cu niste gume Semperit Speed Greep dar eu pana azi nu am auzit de firma asta. A mai avut cineva poate gume de la ei cum se comporta??Stima 
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
"Greep" e "grip" in chingleza? 
Cauta-le pe google si vezi daca gasesti ceva review-uri. Mai bine mergeai pe nakang si probabil le luai la un pret apropiat sau identic de sempre shit alea.
Cauta-le pe google si vezi daca gasesti ceva review-uri. Mai bine mergeai pe nakang si probabil le luai la un pret apropiat sau identic de sempre shit alea.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
- fanut
ok Semperit Speed Grip scuze
- fanut
ce rau esti Mituc mama mama
- emicald
- Marca si model masina: Citroen C4 thp
Semperit cred ca faceau cauciucuri mult inainte de a se inventa Nankang...mituc scrie:"Greep" e "grip" in chingleza?
C4
- alex82
- Alex Ploiesteanu'
- Marca si model masina: Peugeot 407 , 2.0 HDI
- fanut
intre timp am aflat ca sunt Passaturi care vin din fabrica cu Semperit sper sa fie ok cat despre pret Mituc ma judecat fara sa stie 4 bucati pe 16 dot 44/09 200 roni 
-
dimabogdan
Nu e chiar asa de veche firma.Doar din 1900

Mai bine sa taci si sa pari prost, decat sa vorbesti si sa spulberi toate indoielile.
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Asta daca semperit sint cauciucuriemicald scrie:Semperit cred ca faceau cauciucuri mult inainte de a se inventa Nankang...
Cica ar fi ok, btw. Asta dupa ce am intrebt si eu in stinga/dreapta/sus/jos.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
- Ediz
- Marca si model masina: Citroen C4 1.6i
Mercedes C200 Kompressor - Numar Inmatriculare: Ct 07 WOA / CT 90 ESE
Eu am facut test drive cu una , 2.0 diesel 160 cai 4x4 si nu m-a dat pe spate din punct de vedere al motorului , adica nu trage foarte tare , un passat 2.0 140 cai trage mai tare. Mi-a explicat doamna cu care eram ca este din cauza ca e 4x4 si o ingreuneaza. Dpdv al interiorului si comfort tot respectul.
C4
C200K
C200K
-
uscristian
- Zburatorul
- Marca si model masina: 1.6i
un articol interesant si ceva mai aproape de realitate cu privire la echiparea cu cauciucuri de iarna:
http://www.gandul.info/news/ce-cauciucu ... le-8860496" onclick="window.open(this.href);return false;
nu inteleg de unde atata isterie
. masina mea e echipata cu michelin energy si n-am de gand sa le schimb nici iarna asta atata timp cat voi circula doar pe drumuri deszapezite. Am prins doua ierni cu ele si n-am avut nicio problema pe unde-am umblat. Da, n-o sa pot ajunge la munte cu ea dar decat sa cheltuiesc bani aiurea, sa-mi bat capul cu schimbatul cauciucurilor, cu echilibrarea, cu depozitarea pe perioada iernii, prefer sa aleg alt mijloc de transport.
http://www.gandul.info/news/ce-cauciucu ... le-8860496" onclick="window.open(this.href);return false;
nu inteleg de unde atata isterie