Offtopic Room !

Discutii despre orice va taie capul
Scrie răspuns
Bogdan98
Citroen Fan
Marca si model masina: C4 1.6 e-HDI (nebotezat inca)

Re: Offtopic Room !

Mesaj de Bogdan98 »

Aici din punctul meu de vedere e o problema. Michelin Energy sunt anvelope ok, dar chiar daca nu e zapada si e uscat, si temperatura scade sub 10 grade, devin foarte dure, si... aluneca. Cu tot cu ABS. Anul trecut inainte de a trece la anvelopele de iarna, era sa dau in gard, din cauza anvelopelor. Uscat pe jos, dar rece (8-9 grade erau). Si cu tot cu ABS, masina s-a facut sanie.
Energy Saver sunt mult mai bune din punctul asta de vedere, dar Energy alea simple, normale, stock, sunt vai mama lor la rece.

LE: Repet ... e o problema "din punctul MEU de vedere". Nu ma simt confortabil cu Energy sub 10 grade, asa ca... Vredestein scrie pe ele (luate din prima iarna a robotelului). Si bineinteles, M+S si fulgu plus muntele desenate pe ele :)
C4 1.6 e-HDI 110CP 5P Gris Fer = B 16 VBF
uscristian
Zburatorul
Marca si model masina: 1.6i

Mesaj de uscristian »

Cred ca Energy Saver sunt dar nu sunt sigur, am sa verific. Eu n-am avut probleme cu temperaturile scazute (chiar si sub 0 grade) si-mi aduc aminte ca atunci cand am pus mana pe ele, iarna trecuta, nu mi s-au parut deloc dure. Sunt constient ca este mai mult decat indicat sa ai cauciucuri de iarna (nici macar all season) dar daca nu mergi foarte mult si daca ai intotdeauna si alte alternative cred ca poti trece iarna si fara ele.
Bogdan98
Citroen Fan

Mesaj de Bogdan98 »

Daca sunt Saver, e altceva. Daca sunt doar Energy... e problema. Repet, eu personal nu ma simt in siguranta cu ele sub 10 grade. Chiar la mers urban in Bucuresti.
Costi596
Numar Inmatriculare: B 42 CJJ

Mesaj de Costi596 »

bunicamiu nu a avut probleme de genul acesta cu energy simple , energy saver sunt all seasons?
Bogdan98
Citroen Fan

Mesaj de Bogdan98 »

Nu, Saver sunt un alt model - dar tot de vara. Mult mai bune. Probabil ca bunicul tau n-a avut probleme cu Energy, pentru ca nu merge ca mine... Eu zbor mai jos, dupa spusele unora ;)
cpv_13
Numar Inmatriculare: VL 21 CPG

Mesaj de cpv_13 »

energy saver-urile sunt plastice sub 10 grade. Lasand la o parte idiotenia legilor de la noi (si idiotenia celor care-si "tatueaza" fulguletul pe gumele de vara) eu consider ca nu e un moft sa ai gume de iarna. Am o intrebare pentru cei care zic ca nu au avut probleme cu gumele de vara in sezonul rece: ati mers vreodata cu gume de iarna? Faceti exercitiul asta si nu o sa va mai urcati in masina apoi daca nu aveti gumele corespunzatoare.
C4 Berlina - Rosu Lucifer
1.6 HDI 92 CP
Costi596

Mesaj de Costi596 »

@Bogdan98 : bunicamiu e mult prea calm la volan ma enervez eu in locul lui , iar viteza la el mai mult de 120 intr-o depasire asta-vara nu am vazut de la el, oricum si eu si el suntem super multumiti de energy-urile normale atat vara cat si iarna + ca masina iarna asta va merge pana da zapada cand a dat zapada va sta uscata si curata in garaj , anul trecut s-a facut o exceptie cand am fost la tara la -13grade cu energy pe drum zapada + gheata teoretic trebuia sa fie sanie , dar practic nu a fost sanie s-a comportat chiar ok
alex82
Alex Ploiesteanu'
Marca si model masina: Peugeot 407 , 2.0 HDI

Mesaj de alex82 »

eu n`am fost dezamagit de energy`urile simple... si au trecut prin multe... dar nu si prin iarna
Imagine
Se vinde leul - 2.0 HDI 190 cp fara FAP , an 2005
ZLD_C4
Numar Inmatriculare: B-XX-ZLD

Mesaj de ZLD_C4 »

Am si eu o intrebare legata de spoilerul fata la C4 Coupe (este ca la berlina): Cum se da jos sigla cromata jos de pe spoiler? Am mai dat bara jos dar nu m-am uitat la sistemul de prindere si as vrea sa stiu daca pot da sigla jos fara sa dau si bara.Nu am gasit un topic dedicat asa ca am scris aici, multumesc
Costi596

Mesaj de Costi596 »

din cate stiu numai daca dai bara jos poti face asta
Victor.VR
Teh STIG
Marca si model masina: Leon FR 2015 (+Audi)

Mesaj de Victor.VR »

oare daca as da un set de iarna dunlop sport 3 (ceva de genul) cu 2-3 mm ramasi, cat as lua pe set? (facute prin 2007-2008)
Citroen C4 Coupe Facelift, 2009
Chevrolet Nubira CDX, 2005
ingfrancisc
Marca si model masina: C4 Picasso, 1.6 HDI
Numar Inmatriculare: TM04DVF

Mesaj de ingfrancisc »

0 lei ... sub 4 mm adincime sint ilegale, daca nu ma insel ...
C4 Picasso, 1.6 HDI 109 CP
C3 Picasso, 1.6 HDI 92 CP
vlad
CREATIVE TECHNOLOGIE
Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
Numar Inmatriculare: BH 57 ELA

Mesaj de vlad »

Cred ca totusi se refera la 2-3 mm pina la semnul de uzura maxima, dar chiar si asa merita 0 lei. Mai bine cauti alceva mai putin uzate.
Black pearl, 1,6 HDI, 90 caluti.

ImagineImagineImagineImagine
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

Victor.VR scrie:oare daca as da un set de iarna dunlop sport 3 (ceva de genul) cu 2-3 mm ramasi, cat as lua pe set? (facute prin 2007-2008)
2-3mm de toti sau 2-3mm peste martori, adica aproximativ 5mm ramasi? In primul caz... un suc la 0.25, in al doilea un bax din acelasi suc.

P.S.: eu am reusit sa uzez cam 1mm dintr-o pereche de pneuri de acelasi tip, din acelasi an aproximativ, in 3 ierni si aproximativ 19k km (mai merg si iarna asta cu ele). Ale tale au fost pe o masina de drift?
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
roberth1
roberth-SPB
Numar Inmatriculare: VL 06 SPB

Mesaj de roberth1 »

Victor.VR scrie:oare daca as da un set de iarna dunlop sport 3 (ceva de genul) cu 2-3 mm ramasi, cat as lua pe set? (facute prin 2007-2008)
depinde de persoana care ii le dai, sau daca mai vrei ceva pe ele! U cere cat crezi ca poate cine stie!
gri 1.6,16V benzina,110ponei
Scrie răspuns

Înapoi la “Cafenea”