Help!
- cisu
- Numar Inmatriculare: AG1.6HDI
Re: Help!
Vezi completarea de mai sus.
Mi-e greu sa cred ca nu are siguranta. Daca nu are, atunci e sigur protejat electronic (la suprasarcina taie curentul).
Dar totusi, nu sunt sigurante fuzibile la C4, pt iluminare (incluzand si ceata spate)?
Nu mai stiu unde am pus dosarul cu schemele electrice...
Mi-e greu sa cred ca nu are siguranta. Daca nu are, atunci e sigur protejat electronic (la suprasarcina taie curentul).
Dar totusi, nu sunt sigurante fuzibile la C4, pt iluminare (incluzand si ceata spate)?
Nu mai stiu unde am pus dosarul cu schemele electrice...
se schimba ceva la citroen service ... sau numai la CARTEC?
( hmmm....)
( hmmm....)
- vladutz76
- Marca si model masina: C4 1.6 HDI 90
C4 1.6 HDI 110 VTR+
Kawasaki ZX12R - Localitate: Londra/Bucharest
Am scris mai sus ca kitul are releu. Cat poate consuma releul ala? Cum naiba sa vrea cineva sa ia curent direct din stopurile de ceata? Daca nu pricepeam atata lucru nu ma apucam sa fac asta.
In alta ordine de idei, nu se poate sa nu aiba siguranta stopurile de ceata, vred ca e aceeasi cu pozitii/iluminare numar.
In alta ordine de idei, nu se poate sa nu aiba siguranta stopurile de ceata, vred ca e aceeasi cu pozitii/iluminare numar.
C4 1.6 HDI 2005 coupe alb ca manelistii
C4 1.6 HDI 110 VTR+ 2007 coupe rosu
pièce de résistance: kawasaki ZX12 R
- vladutz76
C4 1.6 HDI 110 VTR+
Puterea e, atentie 2 x 100 de wati! hihi Pe aici nu se umbla cu prostii. Multi au 3 x 100 (pe berlina, sa nu vb de jeepuri) dar mie mi s-a parut prea mult. Daca vin iarna si nu ai cauciucuri cu crampoane si faruri suplimentare nu ai ce cauta afara din oras punct
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
- Numar Inmatriculare: BH 57 ELA
Da Cisu, vezi foarte bine ca nu trec printr-un releu si nu e protejat circuitul de siguranta. Ca o fi electronic ... deja o dam in presupuneri.
Vladut, comanda stim de unde ai luat-o, dar plusul pt becuri de unde l-ai luat ?
Vladut, comanda stim de unde ai luat-o, dar plusul pt becuri de unde l-ai luat ?
- cisu
- Numar Inmatriculare: AG1.6HDI
Nu gasesc siguranta fuzibila pt ceata (pe scheme)... In BSI poate fi un releu, nu e exclus, n-am schema BSI-ului acum (am doar schema bloc).vlad scrie:Da Cisu, vezi foarte bine ca nu trec printr-un releu si nu e protejat circuitul de siguranta. Ca o fi electronic ... deja o dam in presupuneri.
Nu se poate, ca un bec sa nu fie protejat de o siguranta (electronica sau fuzibila). Exclus.
Chestie de siguranta, risc de incendiu!
Sunt o gramada de sigurante peste tot. Cand o sa am timp aprind ceata si le scot pe rand...
Mai sunt sigurante ale BSI-ului care probabil protejeaza mai multe circuite comandate prin BSI.
Daca ma incordez un pic....
se schimba ceva la citroen service ... sau numai la CARTEC?
( hmmm....)
( hmmm....)
- vladutz76
C4 1.6 HDI 110 VTR+
din borna aia mare de langa calculator, am mai pus o piuliavlad scrie:Da Cisu, vezi foarte bine ca nu trec printr-un releu si nu e protejat circuitul de siguranta. Ca o fi electronic ... deja o dam in presupuneri.
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
- Numar Inmatriculare: BH 57 ELA
Ce bec foloseste, sau nu e standard (H1, etc) ?
Daca tot esti prin tarile nordice poate ma lamuresti si pe mine ce e cu masca asta:
. Discutia o putem continua aici:
viewtopic.php?f=23&t=5798&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
E o masca originala sau aftermarket ?
Daca tot esti prin tarile nordice poate ma lamuresti si pe mine ce e cu masca asta:
. Discutia o putem continua aici:viewtopic.php?f=23&t=5798&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
E o masca originala sau aftermarket ?
- SorinCT
- Marca si model masina: Citroen C4 Coupe 1.6 HDI 2006
- Numar Inmatriculare: LEA
A tras cineva fir de la blocul de sigurante din CM pana in habitaclu? Vreau sa pun un intrerupator pentru DRL si la prima vedere nu prea ar fi gauri de acces.
Citroen C4 Coupe 1.6 HDi 2006
Megane Sport Tourer 1.5 dCi 2012
Clio III 1.5 dCi 2007
Megane Sport Tourer 1.5 dCi 2012
Clio III 1.5 dCi 2007