Probabil una din cele mai frumoase masini

Discutii despre orice legat de masini
simply the lex
aLEX YO!...
Marca si model masina: Citroen C5 Exclusive 2.0 Hdi
Numar Inmatriculare: AG 85 LEX

Re: Probabil una din cele mai frumoase masini

Mesaj de simply the lex »

emicald scrie:E frumusel Evoq asta, dar e deja un fel de iphone... Fashion statement mai mult decit substanta.

@mituc: Infiniti FX ala, poate prima generatie... si mie imi placea. Asta nou... urit ca porku!

Mi-a placut asta cu fashion statement,nu stiu daca a ajuns acolo Evoque,sincer sa fiu nu m-am deranjat sa aflu,momentan habar nu am ce e de capu lui,uarevar....Oare ar fi trebuit sa se numeasca iVoque? Oare faceliftul lui se va numi iVoque S,GS,Galaxy S? :ok

Ce telefoane tari s-au lansat in 2004 ca sa stiu cu ce imi ascociez masina si sa stiu cat de mult am ramas in urma?...e ca si cum as avea acum vreun 6230i or something ?

Revenind ontopic,ca si concluzie,Evoque arata exceptional :hi
Dezmembrari C4 Coupé/Hatchback 1.6i, 1.6 Hdi, 2.0 Hdi VTR/VTS : viewtopic.php?f=4&t=7439" onclick="window.open(this.href);return false;
catalin4u24
StarShip Pilot
Marca si model masina: Lancer Sportback

Mesaj de catalin4u24 »

Eh.. nu ai inteles tu cum trebuie postul lui emicald ::P
Cred ca da, este un Fashion statement acest Evoque dar se pare ca are si substanta din ce spun cei ce l-au testat. Dar ii sta mai bine in fata teraselor de fitze decat pe teren offroad :wink: , asta e clar.

Lexule - masina ta nu este Fashion statement, din pacate :ok nici 6230i nu era la vremea lui...
Fashion statement: Mini Cooper, Fiat 500, DS3, DS4, Smart Roadster :mrgreen: etc...
simply the lex
aLEX YO!...
Marca si model masina: Citroen C5 Exclusive 2.0 Hdi
Numar Inmatriculare: AG 85 LEX

Mesaj de simply the lex »

Tu n-ai inteles ma,eu am spus ca a fost fashion atunci cand a aparut(2004),daca a fost,la fel cum e Evoque acum.Si daca a fost atunci inseamna ca acum e ca si cum as umbla cu un telefon vechi asa cum acu' jde ani era fitza.Is it clear for you dear? :mrgreen:
Dezmembrari C4 Coupé/Hatchback 1.6i, 1.6 Hdi, 2.0 Hdi VTR/VTS : viewtopic.php?f=4&t=7439" onclick="window.open(this.href);return false;
catalin4u24
StarShip Pilot

Mesaj de catalin4u24 »

Da mah, e clar, doar ca nu a fost fashion nici atunci cand a aparut... deosebit, nonconformist etc dar nu fashion.

Sent from my iPhone using Tapatalk
emicald
Marca si model masina: Citroen C4 thp

Mesaj de emicald »

Asa e, C4 nu a fost chiar "fashion statement", era el interesant dar nu chiar ca Mini sau alte brelocuri.
Acum mai e un aspect: nebunia asta cu accesoriile la moda s-a lansat odata cu ipod-ul si a atins apogeul acum cu ifon-ul si alte tablete, masinile respective (Mini, Fiat 500, Audi A1 etc.) se incadreaza in trend. In 2004 nu erau suficienti "metrosexuali" la vedere ca sa-si etaleze fularele si palariile in DS3-uri sau Evoq-uri.

Revenind la Evoque, am vazut si eu testul de la Fifth Gear din care rezulta ca e bun si polivalent. Sper sa fie, ca poate mai muta atentia dinspre chiusapte si alte icsuri.
PS: mi-a placut ca la un moment dat Tiff Needel ii zice "Land Rover"... :) Adevarul e ca intra cam peste locul lui Freelander in gama.
C4
adrian_grosu09
torrente
Numar Inmatriculare: B 95 UDU

Mesaj de adrian_grosu09 »

Frumos, am vazut deja vreo 3 prin Bucuresti, l-am vazut si la top gear si era apreciat (ma rog, era normal pt ca e englezeasca).
Cel mai mult imi plac farurile semi-angel eyes..

Imagine
Imagine
c4 sedan exclusive gri fer 1.6HDI
mihai ham
Marca si model masina: Citroen C3 Picasso,1.6 HDI
Numar Inmatriculare: VL

Mesaj de mihai ham »

Azi am vazut si eu una in oras(Rm.Valcea),era un alb perlat.Masina arata bestial,dar faza cea mai tare a fost ca si cel din Evoque se uita la ''ciudatenia''mea de masina mai lung decat ma uitam eu la alui :o :D :o :shock:
catalin4u24
StarShip Pilot

Mesaj de catalin4u24 »

Probabil te compatimea :ok
B25BUY
Numar Inmatriculare: B-BUY

Mesaj de B25BUY »

Nu prea imi place... adica nu imi place deloc, e prea cocosata si patratoasa pentru gustul meu.
C4 berlina 5 usi, culoare: Mativoire/2.0 HDI VTR Pack 140 CP - 2009
alex82
Alex Ploiesteanu'
Marca si model masina: Peugeot 407 , 2.0 HDI

Mesaj de alex82 »

nu ma da pe spate Evoque asta... nu pot spune nici ca`i hidos ( gen q7 ) , nici ca`i bijuterie ( gen X6 sau Infiniti )
Imagine
Se vinde leul - 2.0 HDI 190 cp fara FAP , an 2005
Tomita
cre8or
Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS

Mesaj de Tomita »

C4 coupe nu a fost fashion pt ca nu s-a gandit marketingul lor de atunci pt aceasta nisa la clasa compacta. daca ar fi gandit acest aspect de atunci c4 coupe avea toate sansele sa ajunga un icon specific. are mult prea multe gadgeturi si un design. denumirea nu il ajuta.
dar ma gandesc cu savoare cum ar fi un c4 coupe cu pielea de pe DS4, niste jante tot de pe ds4, si cu ornamente specifice.
adica plasticul montantului central la fel in negru lucios, culoarea exterioara cupru-maroniu tot de pe ds4, si un motor 2l turbo 200cp. (asociat cu tot pachetul de comportament sport)
ar fi fost mai DS4 decat actualul DS4

evoque e no-comment. mi se pare superb
FX e bestial. din poze mi se parea sub prima generatie, dar dupa ce te intalnesti live, altfel il vezi, mult, mult peste generatia precedenta
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop

Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024

Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
catalin4u24
StarShip Pilot

Mesaj de catalin4u24 »

O masina fashion tre' sa fie scumpa si nu chiar usor accesibila de ex ds'urile daca vorbim de Citroen. Deci c4 n-ar fi fost niciodata fashion la pretul lui :)
Si un amarat de Fiat 500 e destul de scump pentru un breloc ;), deci e fashion.

Sent from my iPhone using Tapatalk
mugurel
Marca si model masina: DS3, DS4 Crossback, DS5 160HDi BVA.

Mesaj de mugurel »

daca ma uit la titlu, mi-ar fi greu sa zic una din cele mai frumoase masini! Si mai ales daca ma gandesc la Vantage-ul lui Aston Martin!
Dar as putea spune ca m-a impresionat intr-atat incat am considerat toate optiunile si preturile incat am ajuns la optiunea:
Cumpararea unnui TD4 Dynamic Coupe de 150CP. Peste 28de mii de ani! Atunci cand reusesc sa imi scot Citroen din capatana!
Ramane, insa, cel mai frumos SUV al momentului!
DS3 1,6HDi 92CP
fanut
Numar Inmatriculare: LGR

Mesaj de fanut »

pentru mine personal desi nu am condus masina(totusi cred ca e o senzatie superba la volan si nu cred ca ar putea sa nu imi placa ceva atat de tare incat sa imi schimb parerea) in concluzie estetic vorbind ca forma si model la ora actuala mie imi place cel mai mult, e preferata mea :love7:
atenzaC4
Numar Inmatriculare: CT

Mesaj de atenzaC4 »

Sal. am fost ieri la dealer-ul local si am vazut noul evoque. foarte placut la vedere, interior nu foarte spatios, dar regulamentar. motoare excelente. calitatea fabricatiei senzationala.
insa imi place mai mult noua Mazda6 GT Break 2011.
De ce Facebook nu are si optiunea de DISLIKE?
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii diverse”