Sunet/bazait volan

Scrie răspuns
alexdumitru

Sunet/bazait volan

Mesaj de alexdumitru »

Astazi la ATS Baneasa am vorbit cu un tip ce parea un sef al baietilor de pe-acolo.
Omul parea chiar priceput.
Pe langa problema pentru care ma dusesem eu, am profitat sa-l intreb si de un sunet ciudat pe care-l aud la volan cand este foarte liniste in masina.

Sunetul este un bazait discret.
Mie mi-a aparut dupa ce i-am dat masina lui taica-miu.
Banuind ca mi-a bagat masina prin gropi, m-am gandit sa nu fie ceva legat de servo.

Omul de la service mi-a zis ca sunetul vine de la sistemul care trage dupa el semnalizatorul.
Nu m-a ajutat foarte mult dar macar am o idee acum si stiu ca nu e nimic legat de servo

Mai este cineva, asa maniac cu sunetele, care sa fi auzit acest bazait la volan?
Voi ce credeti ?
C4 1,4 Berlina X by name SHOBO
lucyano
Marca si model masina: C4,1.6.i 110 hp,SX
Numar Inmatriculare: OT-03-ZAR

Re: Sunet/bazait volan

Mesaj de lucyano »

Pune pe cineva sa invarta de volan iar tu deschide capota si asculta cu atentie la compartimentul motor.La mine de acolo se aude dar n-am avut inca timp sa ajung la un service.La mine se transmite bazaitul din compartimentul motor si da impresia ca se aude din interior.Chiar sunt curios daca vorbim de acelasi bazait.
forever citroen
cos76
Marca si model masina: C4 1.6 VTI Exclusive 2012

Re: Sunet/bazait volan

Mesaj de cos76 »

Daca bazaitul se aude cand rotesti de volan stanga-dreapta poate fi de la pompa de servo. La mine se pare ca acel zgomot de acolo vine. Daca zgomotul este foarte slab (de intensitate mica) cred ca nu este o problema si poti merge linistit si sa ignori acel zgomot. Succes.
EX: C4 Coupe 1.4 Gris fer
ORGA 11140/9 May 2007
Comming soon: New C4/New C5
Scrie răspuns

Înapoi la “Probleme tehnice...sau mai putin tehnice”