C4 2 ...doar ce l-am comandat ieri. pareri, opinii
Reguli forum
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
-
unguru
C4 2 ...doar ce l-am comandat ieri. pareri, opinii
Ei uite dupa multe cautari si altele ...am ajuns sa imi comand si eu prima masina Noua, nu prima masina ci prima masina noua. Nu vin de pe dacie deci va rog nu imi faceti comparatii in schimb vin de pe benzinare conducand inainte doar un singur diesel, si acela automat. Dupa ce am comandat masina am cautat un forum ...ei uite am dat de voi... si cum nu am gasit prea multe despre noul C4 va rog daca sunteti posesori care puteti sa`mi ziceti mai multe de masina va rog sa`mi spuneti tot ce puteti. Singura diferenta sa spun este ca are volanul pe dreapta eu fiind in Anglia si aici o voi folosi cu preponderenta ... deci nu`mi ziceti chestii de ce nu ai comandat cu volan pe stanga si chestii ... deoarece nu am de gand sa tin masina toata viata.
Ei uite am comandat asa 1 buc C4, 1.6 hdi 110 caluti, manuala 6 trepte, VTR+ si nimik in plus doar o roata de rezerva ... toata chestia ma costat in jur de 20.000 de lire .. desigur o parte platiti, restul ramanand un fel de leasing dar numai pe 2 ani. Va rog spunetimi ce parere aveti a meritat sa cumpar masina, sau nu.
Eu de origine sunt din Targu Mures, data veniri masini este 10.11.2011. deci poze doar dupa aceea, culoare neagra va rog opinii sau alte chestii ce puteti sa`mi ziceti de masina cat mai repede .. va multumesc frumos si pot sa zic ca aveti o comunitate frumoasa si imi place sa speram ca, cu uni ma voi cunoaste si in persoana.
Ei uite am comandat asa 1 buc C4, 1.6 hdi 110 caluti, manuala 6 trepte, VTR+ si nimik in plus doar o roata de rezerva ... toata chestia ma costat in jur de 20.000 de lire .. desigur o parte platiti, restul ramanand un fel de leasing dar numai pe 2 ani. Va rog spunetimi ce parere aveti a meritat sa cumpar masina, sau nu.
Eu de origine sunt din Targu Mures, data veniri masini este 10.11.2011. deci poze doar dupa aceea, culoare neagra va rog opinii sau alte chestii ce puteti sa`mi ziceti de masina cat mai repede .. va multumesc frumos si pot sa zic ca aveti o comunitate frumoasa si imi place sa speram ca, cu uni ma voi cunoaste si in persoana.
- DMX
- Fan C4
- Marca si model masina: Saab
Re: C4 2 ...doar ce la-m comandat ieri. pareri, opinii
Bine ai venit pe forum ...asteptam poze
Bafta
Bafta
- Costi596
- Numar Inmatriculare: B 42 CJJ
Bine ai venit pe forum , de unde din tg mures? 
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
Re: C4 2 ...doar ce l-am comandat ieri. pareri, opinii
Sa o stapanesti sanatos, si te asteptam cu impresii ! Ramane tu sa ne zici daca ai facut sau nu o alegere buna!
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

- ingfrancisc
- Marca si model masina: C4 Picasso, 1.6 HDI
- Numar Inmatriculare: TM04DVF
de ce nu ai cumparat din Romania? merita drumul pentru ca aici exact aceeasi masina este in timisoara spre exemplu, in stoc, costa 18270 euro cu tot cu tva, la care mai adaugi taxa de poluare 173 euro. Era posibil ca la alti dealeri sa gasesti si mai iefin.
Cred ca lira inca este peste euro, deci ai fi ramas cu multi bani in buzunar cu dezavantajul ca ai volanul in pozitia normala.
Cred ca lira inca este peste euro, deci ai fi ramas cu multi bani in buzunar cu dezavantajul ca ai volanul in pozitia normala.
C4 Picasso, 1.6 HDI 109 CP
C3 Picasso, 1.6 HDI 92 CP
C3 Picasso, 1.6 HDI 92 CP
- stevey
- Marca si model masina: C4 1.6i BLACK
Euro e aproape cat lira, diferenta e prea mica, iar calitatea masinilor difera fata de ce se aduce in romania si ca dotari la fel.Plus ca omu a spus ca o va folosi in anglia deci...
-
unguru
deci da sunt foarte de acord cu tine ca puteam sa raman cu bani in buzunar, dar cand folosesti o masina 9 luni din 12 aici si sa fii tot timpul pe partea cealalta e cam aiurea sincer ,...ca si cum as cumpara o masina din anglia ca sa o folosesc in ro nu vi se pare cam aiurea?
@stevey, da calitatea difera ... dar acuma ce sa facem, chiar ieri seara am vazut pe BBC1 un documentar despre tigani de la noi, sincer sa spun suntem vazuti ca oameni de ultima speta, si tara plina de tigani si oameni legi care dorm ..la umbra ... astea a zis naratorul sau cum se numeste ala care povestete in documentar ..din pakate asta vad straini de noi, daca as avea sincer un salar jumate din ce am aici sincer as sta in romania ...dar nu asa
@stevey, da calitatea difera ... dar acuma ce sa facem, chiar ieri seara am vazut pe BBC1 un documentar despre tigani de la noi, sincer sa spun suntem vazuti ca oameni de ultima speta, si tara plina de tigani si oameni legi care dorm ..la umbra ... astea a zis naratorul sau cum se numeste ala care povestete in documentar ..din pakate asta vad straini de noi, daca as avea sincer un salar jumate din ce am aici sincer as sta in romania ...dar nu asa
-
roberth1
- roberth-SPB
- Numar Inmatriculare: VL 06 SPB
Bine ai venit, si o sa iti dai singur seama pe parcurs ce masina ti-ai cumparat, m-ai ales ca e noua! drumuri bune si fara radare 
gri 1.6,16V benzina,110ponei
- catalin4u24
- StarShip Pilot
- Marca si model masina: Lancer Sportback
Sa-l stapanesti sanatos!
Asteptare usoara
Asteptare usoara
-
unguru
ms ms ....dar credema deja nu mai stiu ce sa fac .....mi sa parut o masina frumoasa ...si bine echipata ... deci abea astept sa 
- mihai ham
- Marca si model masina: Citroen C3 Picasso,1.6 HDI
- Numar Inmatriculare: VL
Sa o stapanesti sanatos,fara evenimente!!!
- Bogdan98
- Citroen Fan
- Marca si model masina: C4 1.6 e-HDI (nebotezat inca)
Salut si bine ai venit printre noi!
Eu zic ca ai facut o alegere buna. Nu stiu ce sa zic despre pret, e mult, e putin... tinand cont ca difera preturile destul de mult de la o tara la alta.
Cred ca impresii, pareri poti sa afli si de la comunitatea din UK, http://www.c4owners.com" onclick="window.open(this.href);return false; fiind cea mai importanta din UK. Si sunt si acolo super baieti, posesori de C4.
Te asteptam cu poze, si ... multi km (mai bine zis mile) fara incidente.
Eu zic ca ai facut o alegere buna. Nu stiu ce sa zic despre pret, e mult, e putin... tinand cont ca difera preturile destul de mult de la o tara la alta.
Cred ca impresii, pareri poti sa afli si de la comunitatea din UK, http://www.c4owners.com" onclick="window.open(this.href);return false; fiind cea mai importanta din UK. Si sunt si acolo super baieti, posesori de C4.
Te asteptam cu poze, si ... multi km (mai bine zis mile) fara incidente.
C4 1.6 e-HDI 110CP 5P Gris Fer = B 16 VBF
-
unguru
ahahahaha....se pare ca aparitia pe site mi-am facut-o in urma cu multa vreme ... .daca va amintit acel S klass .. .esuat pe plaja in costinesti ca cica bizonii ...eram doar eu la Varsta magnifica de 18 ani ...
)) ahaha ...ehh ce sa facem fiecare are rebeliune la anii lui ...eu eram doar mort de beat... si hotelul era chiar in spatele fotografului si masina a ramas deschisa toata noaptea ...
Era un nene acolo cu o macara care foarte dragut.. in schimbul a 50 de lei ...m-a tras afara de akolo
... hehe ...sper ca v-ati distrat bine cu S klass acela esuat ..si ca sa fim mai on topic ,...cei care ma vor cunoaste isi vor da seama ca nu-s cocalar ...ci doar eram turta cu nebunii in cap
ms de intelegere....S320i, gri cu geamuri fumurii ...si esuat pe plaja=)))
ClubC4: Mai multa atentie te rog cand scrii posturile! Incearca sa folosesti cratime si etc, stiu ca nu suntem la scoala, dar e destul de greu de urmarit un post scris in graba! Mersi!
Era un nene acolo cu o macara care foarte dragut.. in schimbul a 50 de lei ...m-a tras afara de akolo
ClubC4: Mai multa atentie te rog cand scrii posturile! Incearca sa folosesti cratime si etc, stiu ca nu suntem la scoala, dar e destul de greu de urmarit un post scris in graba! Mersi!
- atenzaC4
- Numar Inmatriculare: CT
Sal. este o masina foarte ok. urmareste posturile mele si vei vedea diverse impresii. am noul c4 diesel seduction. am si un s320i cam sugativa
De ce Facebook nu are si optiunea de DISLIKE?
-
unguru
stiu ca e sugativa ..chiar mare .. mai ales la stilu de condus care il aveam pe vremea aceea ... oricum acuma nu mai exista masina ... a fost vanduta ... si am trecut pe un seria 7 ...3.0d....
il mai am si acela akasa ..
dar aveam nevoie de o masina mai mica .... care sa mearga mult cu combustibil cat de putin HEHEHEHE ....dar noah asta e alta poveste ..