s-a rupt joja
-
bizkit1
s-a rupt joja
salut. azi dimineata am vrut sa scot joja sa vad nivelu` uleiului si nu stiu cum am tras ca s-a rupt varful si a ramas in canalu ala in care intra. Ceva sfaturi cum as putea sa o scot si daca e vreo problema mai grava...multumesc
C41.6 diesel 110 CP, TRACTOR VERSION + honda accord (echipare sportline) 2.2 diesel
-
bizkit1
Re: s-a rupt joja
scuze de dublul post, am gasit pe forum inca o situatie similara, dar acolo nu am gasit sa scrie cum se rezolva sau daca poate cauza vreo problema.
C41.6 diesel 110 CP, TRACTOR VERSION + honda accord (echipare sportline) 2.2 diesel
-
roberth1
- roberth-SPB
- Numar Inmatriculare: VL 06 SPB
incearca cu un brat magnetic dar vezi ca are la iesire o gheara!http://fl1.shopmania.org/files/poze-ima ... 713081.jpg
gri 1.6,16V benzina,110ponei
-
bizkit1
joja este de plastic
-
roberth1
- roberth-SPB
-
bizkit1
ce e ala si ce face? 
l.e: am citit la ei pe site ...interesant...dar mi-e sa nu dau banii degeaba pe scula aia si capatu ala de joja sa fi picat deja in baia de ulei
poate gasesc la careva vreo scula dasta
l.e: am citit la ei pe site ...interesant...dar mi-e sa nu dau banii degeaba pe scula aia si capatu ala de joja sa fi picat deja in baia de ulei
-
roberth1
- roberth-SPB
e un recuperator de obiecte, la terminal are o gheara si intra in lcacasul acela! intreaba si u pe la un magazin auto, si incerca sa scoti joja. nu stiu chiar exact ce ai acolo.
-
bizkit1
o sa incerc pe la vreun service poate au aia, dar intre timp vreau sa stiu daca poate face ravagii pe la motor bucata aia de plastic
- cisu
- Numar Inmatriculare: AG1.6HDI
Si varful jojei mele s-a rupt si a cazut inapoi pe teava...a ajuns in baia de ulei. Nu poate face distrugeri prin motor, pompa de ulei are sita si nu trece, poate cade varful cand schimbi uleiul.
Eu mi-am facut joja din tabla de otel.
Eu mi-am facut joja din tabla de otel.
se schimba ceva la citroen service ... sau numai la CARTEC?
( hmmm....)
( hmmm....)
- Costi596
- Numar Inmatriculare: B 42 CJJ
nu inteleg cum voi aveti joja din plastic , ca eu o am dintr-un material de gen cablu de frana de bicicleta , dar mai dur
- exdani
- Marca si model masina: Citroen C4 Coupe 1.6i
- Numar Inmatriculare: B 94 WRR
pai da, insa varful jojei este invelit in plastic sau doar din plastic. Despre acel varf vorbim care s-a rupt.
- Costi596
- Numar Inmatriculare: B 42 CJJ
da stiu...este un plastic verde dar la mine joja intra si iese destul de greu nu stiu cum ar fi putut sa cada...
- cisu
- Numar Inmatriculare: AG1.6HDI
Probabil exista de mai multe feluri. Eu la HDI am vazut numai din plastic (toata joja, galbena sau portocalie, fara pic de metal in ea.) Poate la masinile mai noi sau la 1,4 benzina sa fie altfel...
A mea s-a rupt la fel, exact cand o scoteam cu grija si mai aveam 5-6 cm, trosc, sub ochii mei si am vazut varful cazand inapoi pe teava!
Injuraturi tari la adresa furnizorului jojei catre Citroen ...
Am pastrat doar manerul(inelul si partea cu garnituri de cauciuc) iar tija am inlocuit-o cu o tija de otel inoxidabil. Am joja tunata acum! Asta sigur nu se mai rupe. Alea de plastic (sau ce draq material compozit o fi) se coc de la fierbere in ulei ani de zile si devin casante ca ebonita.
S-o fi prins si ei si or fi schimbat draq rahatu' ala de joja.
A mea s-a rupt la fel, exact cand o scoteam cu grija si mai aveam 5-6 cm, trosc, sub ochii mei si am vazut varful cazand inapoi pe teava!
Injuraturi tari la adresa furnizorului jojei catre Citroen ...
Am pastrat doar manerul(inelul si partea cu garnituri de cauciuc) iar tija am inlocuit-o cu o tija de otel inoxidabil. Am joja tunata acum! Asta sigur nu se mai rupe. Alea de plastic (sau ce draq material compozit o fi) se coc de la fierbere in ulei ani de zile si devin casante ca ebonita.
S-o fi prins si ei si or fi schimbat draq rahatu' ala de joja.
se schimba ceva la citroen service ... sau numai la CARTEC?
( hmmm....)
( hmmm....)
-
bizkit1
teoretic la urmatoru schimb de ulei ar trebuie sa iasa prin gaurica aia de scurgere....daca nu se da baia jos?
- stevey
- Marca si model masina: C4 1.6i BLACK
Si la benzina e de plastic dar e prima data cand aud ca s-a rupt asa ceva