Sau vorbim de lucruri diferite?
Ultima oara am platit 3RON pentru fiecare roata de dat jos si pus la loc, la care mai pui sa zicem 4 ron presiunea = 16 RON!

Stai ma ca vorbim de lucruri diferite. Eu am zis asa:alex82 scrie:cu reechilibrare cu plumbi d`aia de se lipesc , ma indreptam vertiginos spre 100...n`am zis ca era 100 , in fine...

Unice si frumoase?Tomita scrie:las ca e bine, play it safe.
alea de tabla, la nevoie, se indreapta fara griji prea multe si plans in pumni.
daca vrei le si faci un paintjob custom (a nu se citi cine stie ce vopsele scumpe sau capace amarate) ci o vopseala care sa le faca unice si frumoase, precum si masina pe care o incalta.
Normal ca fiecare isi face calculele proprii in functie de nevoile care le are!alex82 scrie:am inteles ce spui @bogdan , doar ca eu cand schimbam jantele , echilibram si rotile... daca mai pui ~10 lei de echilibratul / roata ajungi pe la 60 de lei setul... deci nu ar fii asa nenorocire diferenta ca schimb cauciucurile acuma ... si ca sa fiu in "pas" cu topicul "benzina vs diesel" de ex , la odif de schimb de 50 de ron sa zic , cati ani schimbi eu rotile din banii care i`as fii dat pe 4 jante ?
daca mai pun la socoteala ca atunci cand am luat masina , era incaltata cu gume de iarna folosite doar sezonul respectiv , pe 17" ce jante sa fii luat pt ele ?... daca schimb din banii aia 2-3 ani rotile vara/iarna e de ajuns... oricum masina nu sta mai mult la mine , sunt convins