C4 Coupe by meercha
Reguli forum
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
Re: C4 Coupe by meercha
Sa o stapanesti sanatos si fara incidente!
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

- meercha
- Numar Inmatriculare: B-110-VTR
Salutare
Am revenit cu un nou post, dupa ce, in aproape 9 luni, m-am bucurat din plin de robotelul meu.
Am facut aproape 10.000 km din care enumar: munti, mare, transfagarasan, bulgaria, s.a. Problemele au fost destul de putine, si din nou enumar: ansamblu cablaj haion (inlocuit), probleme aer conditionat + miros neplacut habitaclu, avertizor sonor (claxon). Toate rezolvate destul de ieftina la.. Prestige
Ma pregatesc de o noua revizie ce se pare ca va fi una mai costisitoare (discuri, placute si kit accesorii).
Ca imbunatatiri, nu as putea aminti decat becuri faza scurta philips x-treme + pozitii, de care sunt tare multumit pe timp de noapte.
Una peste alta, ma bucur in fiecare zi de masinuta si nu imi pare rau pentru alegerea facuta.

Am revenit cu un nou post, dupa ce, in aproape 9 luni, m-am bucurat din plin de robotelul meu.
Am facut aproape 10.000 km din care enumar: munti, mare, transfagarasan, bulgaria, s.a. Problemele au fost destul de putine, si din nou enumar: ansamblu cablaj haion (inlocuit), probleme aer conditionat + miros neplacut habitaclu, avertizor sonor (claxon). Toate rezolvate destul de ieftina la.. Prestige
Ma pregatesc de o noua revizie ce se pare ca va fi una mai costisitoare (discuri, placute si kit accesorii).
Ca imbunatatiri, nu as putea aminti decat becuri faza scurta philips x-treme + pozitii, de care sunt tare multumit pe timp de noapte.
Una peste alta, ma bucur in fiecare zi de masinuta si nu imi pare rau pentru alegerea facuta.

Citroen C4 Coupe VTR 1.6i 16V 110 cp
viewtopic.php?f=19&t=5818" onclick="window.open(this.href);return false;
- tromeod
- Numar Inmatriculare: B-06-ZPF
foarte frumoasa! sa te bucuri in continuare de ea, colegu' 
C4 Coupe 1.6i THP, Rouge Loucifer - a special one -
- stormrage
- Marca si model masina: Citroen C4
- Numar Inmatriculare: AR-86-STD
sa o stapanesti sanatos 
C4 "Furia Rosie" 1.6 HDi VTR 110 bhp => viewtopic.php?f=19&t=6560
CarFanatics on FaceBook --- give us a like!
http://www.facebook.com/CarFanatics.RO
http://facebook.com/Calin.Morar
http://HotelCrisanaArad.ro
http://HotelParcMoneasa.ro
CarFanatics on FaceBook --- give us a like!
http://www.facebook.com/CarFanatics.RO
http://facebook.com/Calin.Morar
http://HotelCrisanaArad.ro
http://HotelParcMoneasa.ro
- george.serik
- Marca si model masina: C4 1.6 VTR
- Numar Inmatriculare: B154SRK
frumoasa masina, singurul lucru dupa care "plang" e pavilionul vitrat. Sa te bucuri de ea in continuare, cel putin la fel de mult pe cat te-ai bucurat pana acum 
ps: foarte bine ales si numarul
ps: foarte bine ales si numarul
SOLD

-
Motzoi C4
- C4 Ya Yo
- Numar Inmatriculare: PH-60-SMC
meercha scrie:Salutare
Meercha, cât te-a costat înlocuitul cablajului de la hayon? Este vorba de manşonul acela de cauciuc nu?
Citroen C4 Coupe, 1.6i, 16 valve,Jaune Scott, jante Bellone 17'' Polished Black, viewtopic.php?f=19&t=2681" onclick="window.open(this.href);return false;
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
- Numar Inmatriculare: BH 57 ELA
Gratis, era (sau mai este) o rechemare pt schimbarea acelui cablaj. Mergi la o reprezentanta Citroen pt a vedea daca ti-l inlocuiesc si tie.
- meercha
Ve multumesc 
Cablajul si mansonul de cauciuc se schimba gratuit, asa cum spune si vlad. Trebuie doar sa te "plangi" la un service autorizat Citroen.
Cablajul si mansonul de cauciuc se schimba gratuit, asa cum spune si vlad. Trebuie doar sa te "plangi" la un service autorizat Citroen.
- meercha
Pentru ca bateria da semne de oboseala (moare dupa o ora de tinut pe avarii), m-am gandit ca a venit momentul sa o schimb.
Va solicit ajutorul in alegerea acesteia - ceva nu f scump, dar, de 60, 62, 70 ?? Pot avea incredere in romanestile noastre - Rombat?
Multumesc
Va solicit ajutorul in alegerea acesteia - ceva nu f scump, dar, de 60, 62, 70 ?? Pot avea incredere in romanestile noastre - Rombat?
Multumesc
- simply the lex
- aLEX YO!...
- Marca si model masina: Citroen C5 Exclusive 2.0 Hdi
- Numar Inmatriculare: AG 85 LEX
Vezi ca s-a mai discutat despre baterie.Ce pot sa iti spun este ca eu merg pe Rombat de vreun an,nu pt ca mi-ar fi recomandat cineva ci pt ca am avut-o si merge brici.Este de 55 de amperi si n-am probleme.
Cu siguranta exista si variante mai bune implicit si mai scumpe.Eu insa stiu de Rombat ca sunt super ok.
Cu siguranta exista si variante mai bune implicit si mai scumpe.Eu insa stiu de Rombat ca sunt super ok.
Dezmembrari C4 Coupé/Hatchback 1.6i, 1.6 Hdi, 2.0 Hdi VTR/VTS : viewtopic.php?f=4&t=7439" onclick="window.open(this.href);return false;
- ingfrancisc
- Marca si model masina: C4 Picasso, 1.6 HDI
- Numar Inmatriculare: TM04DVF
nu sunt mai bune, doar mai scumpe decat Rombatsimply the lex scrie: ...
daca te hotarasti pe Rombat vezi ca in toate orasele mai mari au magazin/reprezentanta a lor, ia de acolo ca e "proaspata" si sigur nu a stat cu anii prin depozite
C4 Picasso, 1.6 HDI 109 CP
C3 Picasso, 1.6 HDI 92 CP
C3 Picasso, 1.6 HDI 92 CP
- Costi596
- Numar Inmatriculare: B 42 CJJ
http://www.baterieauto.ro/" onclick="window.open(this.href);return false; noi am luat de la ei , transport gratis oriunde in bucresti, montaj la domiciliu 29lei , sunt super ok baietii. Si tot rombat am luat de la ei. 
- meercha