Demontare stop aditional berlina
- eduardve
Demontare stop aditional berlina
Nu imi mai functioneaza stopul aditional de frana de pe hayon, probabil s-a ars becul.
Nu am reusit sa-mi dau seama cum se poate scoate si nici in manual nu specifica, scrie "Consultati reteaua de reparatori agreati CITROEN".
Ma gandesc ca se demonteaza cumva din interior, probabil trebuie scos capitonajul de pe plafon.
Ma poate ajuta cineva cu o sugestie?
Nu am reusit sa-mi dau seama cum se poate scoate si nici in manual nu specifica, scrie "Consultati reteaua de reparatori agreati CITROEN".
Ma gandesc ca se demonteaza cumva din interior, probabil trebuie scos capitonajul de pe plafon.
Ma poate ajuta cineva cu o sugestie?
C4 1.6 HDi 110 berlina rosie
- eduardve
Re: Demontare stop aditional berlina
Am reusit sa-l demontez dar nu e cred ca e de la stop ci de la cabluri, nu am tensiune la conector.
Oricum, lampa e capsulata, probabil are led-uri in interior, deci nu se pot schimba becuri.
Oricum, lampa e capsulata, probabil are led-uri in interior, deci nu se pot schimba becuri.
- Tomita
- cre8or
- Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
- Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS
baga niste poze ale reperului te rog frumos.
adica poze de ansamplu de jur impreur, ca sunt curios de capsulare.
eventual vlad ne poate lamuri de pe service.citroen cu o poza
adica poze de ansamplu de jur impreur, ca sunt curios de capsulare.
eventual vlad ne poate lamuri de pe service.citroen cu o poza
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop
Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024
Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop
Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024
Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
- Numar Inmatriculare: BH 57 ELA
Schitele de pe service.citroen sint multe prea varza ca sa vezi detalii. O poza te-ar lamuri.
- eduardve
In legatura cu capsularea: voi face niste poze cand il desfac din nou sa ma mai uit la contact si la fire. Poate imi dau eu seama ce are si nu mai ajung in service. De altfel cred ca nu functioneaza cam de cand a fost schimbata sonda de marcharriere, tot in service (dar totusi nu cred ca are vreo legatura...).
In legatura cu schitele de demontare: le-am luat din CitroenDocBackup. Voi incerca sa le atasez pentru cine mai este interesat.

In legatura cu schitele de demontare: le-am luat din CitroenDocBackup. Voi incerca sa le atasez pentru cine mai este interesat.

-
euflorin
- Ciufy
- Numar Inmatriculare: B 386 MAI
S-ar putea mai mult ca sigur sa nu fie problema la stopul de frana, care este pe led, ci sa se fi rupt unu doua fire din cablaj. Asa am patit si eu, la inceput credeam ca s-a ars stopul, dar erau cateva fire rupte din cablaj. La citroen te costa in jur de 8 milioane cablajul, eu l-am rezolvat cu vreo 30-40 lei nu mai tin minte prin simpla reconectare a firelor. Sper sa nu mai se rupa ca o sa fiu nevoit sa inlocuiesc tot cablajul a doua oara. Toate cele bune, poate ai noroc si chiar e ars stopul, e vreo 150 lei parca unul nou si nu mai ai tb cu cablajul.
...c4 berlina 1,6i 110 cp...

- eduardve
Dar cum ti s-a rupt cablajul, in ce zona? Poate e la fel si la mine.
Ma gandeam, daca nu gasesc unde este intrerupt, sa trag un fir de la un stop, dar nu stiu daca e cea mai buna solutie...
Ma gandeam, daca nu gasesc unde este intrerupt, sa trag un fir de la un stop, dar nu stiu daca e cea mai buna solutie...
-
euflorin
- Ciufy
- Numar Inmatriculare: B 386 MAI
am fost la un service unde electricianul a stiut din prima despre ce e vorba, intai mi-a demontat si aratat ca nu e curent pe cablaj. Explicatia e ca la toate masinile cu haion cum e si a noastra, in timp , mai ales iarna cand sunt temperaturi f scazute mai ingheata si deschizand portbagajul este fortat cablajul si ajung sa se rupa firele, la mine au fost 2 rupte chiar la nivelul mansonului. Tipul s-a pus direct pe tb fara sa mai zica ceva, a luat un cutter a taiat mansonul a expus cablajul si ce sa vezi..firele rupte. A pus cate o bucata de fir sa faca legatura din nou intre ele, a mai tras putin de cablaj ca sa nu mai fie asa intins, izolat bine si gata problema.
...c4 berlina 1,6i 110 cp...

- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
Pentru firele din acel manson exista si o campanie de rechemare! Deci inainte de toate ar trebui sa verifici daca masina ta intra in aceasta campanie si sa dai fuga la service. Poate ti se va rezolva problema!
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

- eduardve
Multumesc, ma voi duce la service sa intreb daca exista campanie de rechemare pentru problema mea. Desi nu prea am incredere in ei (District Bv), am mai intrebat odata acum ceva timp cand stiam aproape sigur ca exista o campanie in legatura cu soft-ul injectiei, dar ei mi-au zis ca nu este.
Este vorba despre mansonul din care ies cablurile spre hayon, din partea stanga a lampii aditionale de stop?
Este vorba despre mansonul din care ies cablurile spre hayon, din partea stanga a lampii aditionale de stop?
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
- ReluV
- Numar Inmatriculare: CT-40-RLN
Cred ca s-a atins acest subiect si aici:
viewtopic.php?f=23&t=4216&st=0&sk=t&sd=a
Berlina ALUMINIUM GREY benzina 1.6i 16v 80kW
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
Stie careva daca berlinele beneficiaza de campania de rechemare pt inlocuirea cablajului sau doar coupeurile intra sub aceasta rechemare ?
- eduardve
Multumesc, nu stiam de topic.ReluV scrie:Cred ca s-a atins acest subiect si aici: