Problema - nu se mai deschide portbagajul

Scrie răspuns
vlad
CREATIVE TECHNOLOGIE
Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
Numar Inmatriculare: BH 57 ELA

Re: Problema - nu se mai deschide portbagajul

Mesaj de vlad »

Ca sa te convingi apasa clapeta si vezi daca se aude click-ul intrerupatorului de sub ea. Daca nu se aude e blocata clapeta. Daca se aude nu e de acolo si trebuie investigat mai departe.
Black pearl, 1,6 HDI, 90 caluti.

ImagineImagineImagineImagine
cisu
Numar Inmatriculare: AG1.6HDI

Mesaj de cisu »

E chiar de ras ce se poate intampla cu portbagajul: dupa ce am spalat masina la spalatorie auto, mi se deschidea (descuia) incuietoarea de la portbagaj, cand se incuiau usile/cand se autoarma alarma sau aiurea in tramvai ma trezeam cu clanck la broasca de la portbagaj!!!
S-a potolit de la sine a doua zi...
se schimba ceva la citroen service ... sau numai la CARTEC?
( hmmm....)
florinc4
Operat ESTetic
Numar Inmatriculare: B 94 URH

Mesaj de florinc4 »

@vlad da se aude clicku...am sa desfac cand voi avea ceva timp....vlad, ms mult de sfaturi
@cisu: portbagaju tau e mai docil d'asta s-a potolit :ok
C4 coupe facelift: 1.6l cu 122 de ponei
vlad
CREATIVE TECHNOLOGIE

Mesaj de vlad »

Atunci degeaba desfaci acolo ca nu aia e problema. Trebuie verificata instalatia electrica. Sa nu fie iar instalatia aia.

Tomita
cre8or
Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS

Mesaj de Tomita »

si la mine facea la fel. si click-ul mergea. cu ocazia reviziei la cartec baietii au fost suficient de draguti sa remedieze problema. este exact de la acel buton. trebuie desfacuta placuta si pozitionata o bucatica adeziva in zona unde e butonelul din interiorul portbagajului.
bine, sincer sa fiu, mi s-a schimbat si cablul de la haion deci totusi e posibil sa nu fi fost doar butonelul :oops:
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop

Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024

Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
florinc4
Operat ESTetic
Numar Inmatriculare: B 94 URH

Mesaj de florinc4 »

mda...daca e de schimbat fire si butonase...adica de scos bani....cred ca mai stau cu masina asa :ok ....si o fac dupa anu nou ::P
C4 coupe facelift: 1.6l cu 122 de ponei
dragos_vl
Numar Inmatriculare: VL 20 RBY

Mesaj de dragos_vl »

Salutare tuturor,
De ieri am ramas si eu "fara" portbagaj. Mai exact nu se mai deschide. Prietenul meu electronist ( care mi-a rezolvat si problema releului care controleaza pompa de benzina din BSM ) mi-a controlat motorasul mecanismului de deschidere, intrerupatorul de sub clapeta de deschidere ( ambele in regula ) si o parte din fire. Nu a reusit sa-l identifice ( inca ), dupa care am mers la reprezentanta Citroen sa intreb cum e cu campania de rechemari pentru aceasta problema. Din pacate masina mea, o berlina, nu se incadreaza, desi domnul de acolo a spus ca are acelasi tip de furtun ca si coupe-ul. Asta, cine n-are noroc, n-are.
Din pozele aparute in acest tutorial am observat ca la alte masini, dupa ce indepartezi capetele mansonului, mai ales in partea dinspre haion se vad firele. La mine izolatia merge cam pina pe la mijlocul mansonului si e vizibila doar foarte putin. Si ca atare greu de lucrat. O sa ma gindesc cum poate fi indepartat mansonul fara sa-l tai si fara sa scot tot cablajul. Daca se poate.
Ma gindesc si la posibiliatea de inlocui cablajul, contra cost, desi acum in prag de sarbatori nu mi-ar sta rau 150- 200 in buzunar.
Toate cele bune.
vlad
CREATIVE TECHNOLOGIE

Mesaj de vlad »

150-200 lei pe acel cablaj ?! Esti optimist sau ai primit vreo oferta SH ? Ultima data cind am verificat era peste 500 lei (mai demult intr-adevar).

DanielStefan
Numar Inmatriculare: B 50 WWF

Mesaj de DanielStefan »

Asta vara la Prestige mi-au zis ca e 700 lei fara manopera.
dragos_vl

Mesaj de dragos_vl »

Salut,
Aveti dreptate, azi am aflat pretul, fara manopera al cablajelor - 570 lei. Aseara credeam ca aceasta campanie de rechemare consta in inlocuirea cablajelor. Intre timp am am aflat ca, de fapt este repararea cablajelor. Adica , scuze pentru limbaj, vax albina, dupa parerea mea. Asa ca azi am purces impreuna cu prietenul sa reparam citronelul. Ceea ce am si reusit. Cablul rupt l-am inlocuit cu unul gros, tapan de-abinelea. Singurul inconvenient a fost -1 grd. Celsius de azi de la Valcea. In rest nimic. Oricum m-am "bucurat"pentru colegii forumisti care au avut aceasta problema vara.
Toate cele bune.
mihai ham
Marca si model masina: Citroen C3 Picasso,1.6 HDI
Numar Inmatriculare: VL

Mesaj de mihai ham »

dragos_vl scrie:Salut,
Aveti dreptate, azi am aflat pretul, fara manopera al cablajelor - 570 lei. Aseara credeam ca aceasta campanie de rechemare consta in inlocuirea cablajelor. Intre timp am am aflat ca, de fapt este repararea cablajelor. Adica , scuze pentru limbaj, vax albina, dupa parerea mea. Asa ca azi am purces impreuna cu prietenul sa reparam citronelul. Ceea ce am si reusit. Cablul rupt l-am inlocuit cu unul gros, tapan de-abinelea. Singurul inconvenient a fost -1 grd. Celsius de azi de la Valcea. In rest nimic. Oricum m-am "bucurat"pentru colegii forumisti care au avut aceasta problema vara.
Toate cele bune.
La care reprezentanta din vl ai fost?
vlad
CREATIVE TECHNOLOGIE

Mesaj de vlad »

Tie cine ti-a mai zis ca se repara cablajul la rechemare ? Mie mi s-a inlocuit tot cablajul.

Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Mesaj de Bogdan »

De unde ai aflat asta si ce inseamna repararea cablajului?
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
dragos_vl

Mesaj de dragos_vl »

Salutare,
Scuze pentru raspunsul intirziiat.
Treaba cu reparatul asa am inteles-o eu, sau poate asa a lasat sa se inteleaga cel cu care am vorbit. Se pare ca am gresit, asa ca "mea culpa". Cind mi s-a spus suma aia de 150-200 lei pentru rezolvarea problemei, am crezut ca aceasta consta in inlocuirea cablajelor. Bani pe care as fi fost dispus sa ii dau. Chiar asa am si gindit-o - dau banii astia si in urmatorii 6 ani ( cit are masina acum ) nu mai am nici o problema. Cind am intrebat daca se inlocuieste cablajul raspunsul a fost " nu, se repara ". De aici si confuzia in legatura cu campania de rechemari. Iar reparatia, in acceptiunea lor, nu stiu in ce ar fi constat, dar banuiesc ca nu mare diferenta fata de ceea ce am facut noi.
Toate cele bune.
Madalin1796
Marca si model masina: Citroen C4 SX 1.6i 16v berlina
Numar Inmatriculare: B796MAD

Mesaj de Madalin1796 »

Daca stergatorul spate si stropitoarea merg, clapeta se apasa dar nu se deschide, ce-ar putea fi?
Ex: Opel Astra G 1.7 DTI Elegance - 2001
Peugeot 307sw 1.6 HDI Navtech - 2004

„Viața este ca mersul pe bicicletă. Pentru a-ți menține echilibrul trebuie să continui să pedalezi.”
Scrie răspuns

Înapoi la “Probleme tehnice...sau mai putin tehnice”