Offtopic Room !

Discutii despre orice va taie capul
Scrie răspuns
Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Re: Offtopic Room !

Mesaj de Bogdan »

Ca bine le mai zice Alex Ploiesteanu' !!! :lol: :lol:
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
commandorsteel
PowerSteel
Numar Inmatriculare: B-88-

Mesaj de commandorsteel »

chestia e ca marti cand ma duceam spre cluj, chiar cum incepe dealu negru erau tot asa 2 coloane de tiristi la urcare si se imbiau unu pe altu sa urce. in fine, faza naspa a fost dupa cativa km mai sus cand un ford k era aplatizat si bagat in santul din dreapa de catre un tir care intrase pe contrasens in curba #-o
mie daca mi se face somn sau sunt obosit (pe autostrada mai ales ca e drumul monoton), trag pe dreapta intr-o parcare, ma odihnesc o jumatate de ora si apoi imi continui drumul, nu stau sa trag de mine si sa omor oameni nevinovati cum sunt cretinii astia cu tirurile care se bazeaza pe faptul ca ei sunt mari si cocotati la inaltime si nu patesc mai nimic #-o
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)
ImagineImagine
Imagine
Tomita
cre8or
Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS

Mesaj de Tomita »

catalin4u24 scrie:Io nu inteleg de ce aveti impresia ca in romania toate's naspa si orice e cocalaresc... I love my country just the way it is... Cocalarii ma fac sa ma simt bine, sa ma simt mai bun... Ii urasc din inima dar simt ca traiesc. Daca am fi toti la fel pe cine-as mai ura.

Sent from my Galaxy S II
eh, e o poveste lunga, foarte lunga cu implicatii geopolitice globale. problema este ca noi existam pur si simplu aici. nu am rude de mosieri, regi si alte alea. de-as putea m-as evapora de pe taramul asta lasat la voia unor interese prea mari. nu e mult si voi ajunge sa cer azil politic din cazua faptului ca politica guvernamentala ma oprimeste si imi incalca drepturile la viata sanatoasa mie, romanul de rand. ala care nu fura, care nu are smecherii imobiliare, care nu face parte din claca guvernamentala si nu ciuguleste nimic. eu sunt carnea de tun a lor, si din nefericire nu am nici o unealta sa scap de ei, caci atunci s-ar da pe fata toata tarasenia cu dreptul de proprietate al romanilor asupra tarii lor ( ca nu il mai au, ca le-a fost instrainat pt un anumit comision)
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop

Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024

Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
Costi596
Numar Inmatriculare: B 42 CJJ

Mesaj de Costi596 »

catalin are dreptate , fara acel tip de oameni pe care si eu ii urasc , parca fara aia lipseste ceva

http://stirileprotv.ro/stiri/actualitat ... -rosu.html" onclick="window.open(this.href);return false;

ma face sa nu mai ies din casa stirea asa, mi se pare mie sau viteza era si ea mare ca altfel nu imi pot explica felul in care sunt masinile acum
Bogdan
Fondator

Mesaj de Bogdan »

Stire la unul din posturile de radio sud africane:

X in varsta de 30 de ani si Y in varsta de 36 sunt acuzati de crima, deoarece au prajit copilul unui vecin in varsta de 16 ani. Acestia si au motivat gestul ca nu mai mancasera de 6 zile, iar guvernul nu face nimic pentru ei drept pentru care au decis sa se comporte ca in jungla(acesta din urma a fost comentariul stiristului)

Nu e banc, sau poveste..am auzit la radio in masina azi de dimineata!

Deci se poate si mai rau..sa nu ne mai plangem atat :lol: :lol:
Imagine
commandorsteel
PowerSteel
Numar Inmatriculare: B-88-

Mesaj de commandorsteel »

aoleooo, unde te-ai dus bogdaneee?? #-o
ai grija mah, nu te da singur jos din masina. tu fiind mai alb, esti trufanda ptr aia #-o
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)
ImagineImagine
Imagine
Tomita
cre8or

Mesaj de Tomita »

las ca e bine ca e alb ca macar e rasa superioara de acolo din africa de sud. comporta-te precum aia din anii 1800 si sclavagizeaza si tu niste negri, precum mazare in madagascar. ca oricum in tara cand te intorci esti tu negrul pe plantatie pt guvernanti

Bogdan
Fondator

Mesaj de Bogdan »

commandorsteel scrie:aoleooo, unde te-ai dus bogdaneee?? #-o
ai grija mah, nu te da singur jos din masina. tu fiind mai alb, esti trufanda ptr aia #-o
In centrul orasului(Johannesburg) nu o sa vezi albi mergand pe jos niciodata! Ii mai vezi asa in fata cladirilor mari la o tigara dar atat!
Toti sunt in masini :).
Imagine
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

Bogdan scrie:Stire la unul din posturile de radio sud africane:
Eu ti-am spus sa mai depasesti si tu din cind in cind limitele de viteza cu macar 60Kmph... ca altfel iesi in evidenta ca cetatean model si te deporteaza astia in jungla. Acuma... daca nu m-ai ascultat... ce sa-ti fac?!

P.S.: cit e gluma-i panarama, dar acum te intreb serios: sud-africanii sint la fel de prost pregatiti si in domeniul tau asa cum sint si cei cu care lucrez eu, vedea-i-as lipiti de ventilatorul unui marauder?
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Bogdan
Fondator

Mesaj de Bogdan »

In general da..sunt dezastru complet,puturosi, stau la birou doar sa treaca timpul, castiga bani la care in Romania inca visam frumos, dar noroc cu vreo cativa pusi strategic care rezolva ce e de rezolvat!
De multe ori ma intreb oare cum de se misca ceva in tara asta...Oricum daca vrei sa te enervezi din orice, poti merge in sudul africii si mai multa incompetenta si prostie nu ai sa vezi. Nu vreau sa generalizez insa asta e impresia care mi au lasat-o oamenii de rand cu care am intrat in contact fie la servici, fie pe strada, fie la restaurant/hotel etc..
Oamenii sunt ca niste roboti...daca un idiot e angajat sa inchida si sa deschida usa, nu conteaza daca te prinde in usa..el trebuie sa o inchida..oricat ii explici tu ca nu e ok sa faca asta in conditiile de fata..(cam asta e ideea generala :) )

"Oamenii sunt nimic" asa mi a zis un alb african facand referire la negrii..asta e si motivul pentru care la un restaurant ai in permanenta 1-2 chelneri langa tine si doar ridici privirea si a venit, sau la benzinarie au venit 5 negri la masina, unul punea benzina, unul spala faruri, unul spala geamuri, altul stergea geamul si ultimul stergea farul :). Daca stai in vreun hotel mai de 4-5 stele, cobori din masina cu mainile in buzunar, ai om la usa la intrare, om la lift, om care apasa pe buton, om care merge cu tine pana la camera, iti deschide usa etc ....si nu, nu fac misto :D.
Un doorman castiga vreo 3000 ZAR pe luna adica vreo 300 eur, in conditiile in care o camera la hotel pe noapte e 2000 ZAR deci 200 EUR :). De aici si numarul incredibil de mare de angajati :)

Sunt multe de spus despre tara asta, o tara a extremitatilor a celor foarte saraci, bogati si foarte bogati!

Insa la infrastructura sunt 100 de ani inaintea Romaniei, chiar si la transportul in comun as zice, cel putin in centrul orasului! Pacat ca nu e safe sa te poti bucura de oras!

Ce e si mai tragic e ca nu ai cu cine sa te certi sau cui sa te plangi :). Eu m am obisnuit, nu imi bat capul , si sunt pregatit pentru orice :))

PS: Nu conduc eu aici, am incercat si dupa 300m m-am oprit altfel sigur o comiteam! E foarte naspa sa mergi pe cealalta parte a drumului...cel putin in intersectii sau sensuri e jale :)
Imagine
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

Aha, astia-s dintr-aia cu "wheel on the right side of the car, people driving on the wrong side of the road"
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
joeadrianblack

Mesaj de joeadrianblack »

m-am trezit degeaba.... bagami-as. ...

Imagine
Bogdan
Fondator

Mesaj de Bogdan »

Ce cretini :lol:
Imagine
Tomita
cre8or

Mesaj de Tomita »

uite-te acum sa vezi ofertele cu matza

Bogdan
Fondator

Mesaj de Bogdan »

E un lucru bun ca au inceput si la noi, si poate cine stie in timp vor ajunge la nivelul reducerilor adevarate de black friday :)
Imagine
Scrie răspuns

Înapoi la “Cafenea”