Offtopic Room !
- ingfrancisc
- Marca si model masina: C4 Picasso, 1.6 HDI
- Numar Inmatriculare: TM04DVF
Re: Offtopic Room !
la calculul respetiv conteaza foarte mult daca esti prima oara la ei sau nu, evenimente, ai rca la ei sau nu, etc. Eu o am asigurata la 9800 euro (casco full), initial prima a fost mare dar in 2 ani (+ alti 2 ani anteriori pejou) a scazut cu tot felul de discounturi ... ca sunt client fidel, ca am rca la ei, fidelizare etc ajungand cu discounturile astea sa platesc destul de putin prima, ~480 euro pentru 9800 euro, masina 2 ani ... daca m-as duce acum tot la ei, fara un istoric comun, prima sigur ar fi mult mai mare.
vezi ca la polita noua se pot negocia si procentele din furt total ... spre exemplu poti sa lasi 100% la furt intern si sa mai scazi la furt extern, ca idee.
vezi ca la polita noua se pot negocia si procentele din furt total ... spre exemplu poti sa lasi 100% la furt intern si sa mai scazi la furt extern, ca idee.
C4 Picasso, 1.6 HDI 109 CP
C3 Picasso, 1.6 HDI 92 CP
C3 Picasso, 1.6 HDI 92 CP
- fanut
- Numar Inmatriculare: LGR
eu sunt client nou nu am mai avut casco la nici o firma nu am avut incidente in ultimii ani e drept nu am RCA la ei am inteles ca pt cei tineri pana in 25 ani si cazul meu polita e mai mare ca noi astia tineri facem accidente mai des acum prea informat nu sunt ;ceea ce imi doresc e : o firma serioasa care sa nu imi faca mofturi cand doamne fereste poate o sa am vreo problema , chiar ieri venind spre Iasi am incasat o piatra in geam am avut noroc ca nu am patit nimic dar daca se facea cioburi il plateam eu nu,eeeh ca sa evit treburi de genul asta vreau sa mi fac casco sa pot parca cat de cat linistit la supermarket sa nu stau cu emotii ca imi fura rotile chiar daca am si antifurt pt ele chestii de genu . Daca imi mai poate oferi cineva informatii sau la ce sa fiu atent ii multumesc anticipat,ofertele de mai sus vi se par ok??Pot sa am incredere in Tiriac Asigurari?? 
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
- Numar Inmatriculare: BH 57 ELA
Eu am avut casco la Tiriac si intr-adevar erau foarte seriosi. Daca ar fi sa imi fac iar cred ca tot pe ei i-as alege.
- Costi596
- Numar Inmatriculare: B 42 CJJ
bunicamiu facea la tiriac si era foarte multumit de ei
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Din cite stiu tiriac sint cei mai seriosi (si mai greu de prostit - ceea ce e bine).
Eu am la generali, generali in Iasi iar sint ok. In bucuresti am inteles ca sint niste animale. Depinde si la astia cit de intreg la cap e managerul de filiala, zona, etc.
Eu am la generali, generali in Iasi iar sint ok. In bucuresti am inteles ca sint niste animale. Depinde si la astia cit de intreg la cap e managerul de filiala, zona, etc.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
- cpv_13
- Numar Inmatriculare: VL 21 CPG
Eu am la Generali (al treilea an). Anul asta am avut 1500 casco si vreo 400 de lei rca-ul - dar... reduceri pentru fidelitate, reducere ca mi-am asigurat si apartamentul la ei si, cel mai important, reducere pentru ca am copil
. O sa mai primesc o reducere suplimentara la anu': fac 30. Conteaza foarte mult si ca masina e pe Valcea.
LE: am uitat sa spun ca este vorba de lei si ca masina a fost asigurata la aproape 9000 de euro
LE: am uitat sa spun ca este vorba de lei si ca masina a fost asigurata la aproape 9000 de euro
C4 Berlina - Rosu Lucifer
1.6 HDI 92 CP
1.6 HDI 92 CP
-
mituc
1500 de ce, pe ce perioada? EUR/an sau RON/trimestru? Sau pe luna?
- cpv_13
Am zis ca pe an.. si apoi am revenit si cu moneda.
Repet:asta datorita reducerilor. Acum 3 ani am avut o prima de vreo 600 de euro si vreo 1000 de lei rca-ul.
Repet:asta datorita reducerilor. Acum 3 ani am avut o prima de vreo 600 de euro si vreo 1000 de lei rca-ul.
1.6 HDI 92 CP
1.6 HDI 92 CP
-
mituc
Imi cer scuze, preturile in RON si pe an erau prea bune ca sa fie adevarate. Foarte tare! 
- cpv_13
nicio problema
In primul an am avut la Astra. La o valoare asigurat de 15000 de euro am platit 800 si ceva de euro prima de asigurare. Am avut un accident (2000 de euro dauna pe casco, nu stiu cat a fost decontat din rca-ul meu pentru celalalt) si mi-au cerut pentru anul urmator 1900 de euro.. si le-am zis sanatate.
In primul an am avut la Astra. La o valoare asigurat de 15000 de euro am platit 800 si ceva de euro prima de asigurare. Am avut un accident (2000 de euro dauna pe casco, nu stiu cat a fost decontat din rca-ul meu pentru celalalt) si mi-au cerut pentru anul urmator 1900 de euro.. si le-am zis sanatate.
1.6 HDI 92 CP
1.6 HDI 92 CP
- fanut
- Numar Inmatriculare: LGR
mai am o oferta la Astra asigurari oferta de casco suna cam asa: suma asigurata:7907 Euro,prima anuala:632 Euro,in 4 rate vine:158 euro rata. Pot sa am incredere in Astra asigurari??
- Ediz
- Marca si model masina: Citroen C4 1.6i
Mercedes C200 Kompressor - Numar Inmatriculare: Ct 07 WOA / CT 90 ESE
Am si eu o problema . Vreau sa dau masina mea la schimb + o diferenta pe alta masina . Problema e ca masina e pe numele lui tata(care nu este in tara) si am inteles ca nu se poate asa. Pot sa semnez eu sau mama ?
Ce trebuie facut ?
Ce trebuie facut ?
C4
C200K
C200K
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
Iti trebuie procura notariala prin care te imputerniceste pe tine sau mama ta sa puteti instraina masina! Tatal tau o poate obtine de la ambasada/consulatul Romaniei din tara in care se afla!
Costa vreo 50 EUR acum vreo 5 ani!
Costa vreo 50 EUR acum vreo 5 ani!
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

- alexc4
- Numar Inmatriculare: B 688 SKN
eu nu cred ca va fi nici o problema. acum 3 ani am vandut o masina care era pe numele lui tata si nu am avut probleme iar masina care o am acum am cumparat-o de la un tip si masina era pe numele sotiei. Probleme e posibil sa ai la taxe si impozite dar daca te duci cu buletinul in original sau daca cunosti pe cineva acolo se rezolva
C4 VTS 2.0HDI black
ex c4 1.6 16v black in transformare
ex c4 1.6 16v black in transformare
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
Eu ca si cumparator nu as cumpara niciodata o masina pe vorbe
.
Legal este sa aiba o procura, ..."ilegal" poate sa faca orice
Legal este sa aiba o procura, ..."ilegal" poate sa faca orice
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013