Offtopic Room !

Discutii despre orice va taie capul
Scrie răspuns
cpv_13
Numar Inmatriculare: VL 21 CPG

Re: Offtopic Room !

Mesaj de cpv_13 »

fanut scrie:mai am o oferta la Astra asigurari oferta de casco suna cam asa: suma asigurata:7907 Euro,prima anuala:632 Euro,in 4 rate vine:158 euro rata. Pot sa am incredere in Astra asigurari??
mi se pare cam scump.. pentru valoarea asigurata - incearca la BCR, Omniasig, chiar Generali - mai au promotii din cand in cand, poate ai noroc.
Personal nu mi-as mai face la Astra - daca nu aveam cunostinte cand am pocnit-o as fi stat cu ea prin service mult si bine (si aveau decontare directa cu Promotor la vremea respectiva, cica...).
Daca erai din Bucuresti iti dadeam numarul brokerului meu de asigurari.. :(
C4 Berlina - Rosu Lucifer
1.6 HDI 92 CP
Ediz
Marca si model masina: Citroen C4 1.6i
Mercedes C200 Kompressor
Numar Inmatriculare: Ct 07 WOA / CT 90 ESE

Mesaj de Ediz »

Multumesc pt raspunsuri :hi
C4
C200K
Tomita
cre8or
Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS

Mesaj de Tomita »

vmeremia scrie:
aristotelro scrie: S-au facut plusari din cauza ca avaria era destul de grava iar la prima constatare nu au avut cum sa vada stricaciunile in totalitate. Practic portbagajul masinii era acordeon (au fost inlocuite pe langa elementele de caroserie si lonjeron, brat, punte etc.)
de fapt de aici se genereaza problema. ca serviceul respectiv e cam in 2 peri. ok. nu vede niste suruburi, piese de legatura/ suport, ceva, care se vad doar dupa ce demontezi piesa principala. dar un lonjeron, un portbagaj si alte chestii mari le vezi draq daca aia e meseria ta, sa constati pagube.
si eu, daca nu eram infipt labaraii din oradea dadeao doar revopsire bara si un suport pt bara de plastic rupt, pe cand si suportul metalic de abs era indoit, far spart...etc...practic, la jumatate.

ideea este ca daca vrei in regim propriu, iti iei teapa la faza asta, ca te trezesti apoi cu multe lipsuri intre timp. o fi are vreo manevra care sa te forteze sa lucrezi cu serviceul si distribitorul care cotizeaza?!
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop

Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024

Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
catalin4u24
StarShip Pilot
Marca si model masina: Lancer Sportback

Mesaj de catalin4u24 »

Ce bine arata noul i30 :shock:
karateka1978
Marca si model masina: C4 Grand Picasso Exclusive
Numar Inmatriculare: yy08vpf

Mesaj de karateka1978 »

intrebareeee: stie cineva unde se afla evacuarea de la aerul conditionat? ma refer la gaura pe unde iese condensul acela...sau cum dracu ii spune. am spray de curatat si zice ca pe acolo trebuie bagat continutul spray-ului
1.6HDI 110cp sedan 2008 negru
Victor.VR
Teh STIG
Marca si model masina: Leon FR 2015 (+Audi)

Mesaj de Victor.VR »

pai daca pe acolo curge, de ce sa bagi pe acolo? ca sa sufle-n tub?

eu stiam ca e la recirculare, de obicei unde e filtrul de AC, si de obicei stiu ca e sub torpedou. o singura data am folosit la chevrolet, si la recirculare, demontand filtrul, iar pe gurile de ventilatie iesea toata spuma.
Citroen C4 Coupe Facelift, 2009
Chevrolet Nubira CDX, 2005
caraman
Marca si model masina: Citroen C4, 1.6HDI, 66,2kw 2006
Numar Inmatriculare: CJ 13 WDV

Mesaj de caraman »

Cauta pe forum, a scris @mituc un tutorial cum se face dezinfectia AC-ului, si este esplicat foarte bine si amanuntit.
Imagine
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

Eu am descris doar modalitatea de folosire a acelor spray-uri care se dau in habitaclu. Cele cu spuma de curatare in principiu tre' sa dai in vaporizator. Si ca sa faci asta dai filtrul de polen jos si bagi acel furtun cu care vine spray-ul cit incape, pina ajungi la vaporizator si-i dai acolo.

Nu stiu daca are sens sa bagi invers, pe partea de evacuare din vaporizator, pentru ca partea aia oricum va fi dezinfectata cind va sufla lichidul afara insa nu dezinfectezi partea care te intereseaza.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
karateka1978
Marca si model masina: C4 Grand Picasso Exclusive
Numar Inmatriculare: yy08vpf

Mesaj de karateka1978 »

deci sa inteleg...ca trebuie sa scot filtrul de polen si sa bag pe gaura aia de unde e filtrul?...la ce te referi cand zici vaporizator??
1.6HDI 110cp sedan 2008 negru
caraman
Marca si model masina: Citroen C4, 1.6HDI, 66,2kw 2006
Numar Inmatriculare: CJ 13 WDV

Mesaj de caraman »

Vaporizatorul este un "radiator" mai mic, care defapt are o functionalitate inversa radiatorului, adica preia caldura si raceste aerul care e suflat de ventilator prin el. Avand o sructura asemanatoare cu radiatorul, se aduna multe prin el, si se mai si dezvolta!!
Imagine
Costi596
Numar Inmatriculare: B 42 CJJ

Mesaj de Costi596 »

mituc scrie:Comparam I Don't Phone 4 si Galaxy S2 ca si telefoane sau ca si laptopuri? Ca laptopuri e posibil ca I Don't Phone sa fie o idee mai stralucit, dar ca telefon... ala e telefon? :roll:

Si daca galaxy S2-ul nu e suficient de bun, cu banii pe care-i dai pe I Don't Phone iei 2.
Eu am un htc desire S si nu mi-am luat galaxy S2-ul pentru ca voiam ceva mai mic. I-am luat insa unul sotiei (alb FTW!).

cat am putut sa rad la ce comentariu a facut mituc :ok :ok :ok :ok
mituc

Mesaj de mituc »

catalin4u24 scrie:Ce bine arata noul i30 :shock:
Foarte tare! Arata aproape japonez, nu corean! Si i-au pus toate usile!!!
Costi596 scrie:cat am putut sa rad la ce comentariu a facut mituc :ok :ok :ok :ok
Pe cit e de hilar pe atit de aproape de realitate il consider eu ca e :)
Am trecut prin aceeasi dilema de curind: "Care telefon e mai bun pentru mine?". De 2 ori, odata pentru mine si odata pentru nevasta'mea, dupa ce fetitoaia ne-a cam fragezit la amindoi telefoanele (Sony Erricson k750i de prin 2006 - foarte decente de altfel, daca nu erau trintite de parchet si gresie mai rezistau inca pe atit).

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
catalin4u24
StarShip Pilot
Marca si model masina: Lancer Sportback

Mesaj de catalin4u24 »

Mituc, cu toate ca instinctul animalic imi spune ca da, eu n-as vrea sa fiu in locul Chrisler'ului ala :ok
mituc

Mesaj de mituc »

ghici ce: nici el! :) La cum vad eu ride doar cu juma' de gura, asa pentru poza :)

mihai ham
Marca si model masina: Citroen C3 Picasso,1.6 HDI
Numar Inmatriculare: VL

Mesaj de mihai ham »

karateka1978 scrie:intrebareeee: stie cineva unde se afla evacuarea de la aerul conditionat? ma refer la gaura pe unde iese condensul acela...sau cum dracu ii spune. am spray de curatat si zice ca pe acolo trebuie bagat continutul spray-ului
.
Este teava pe unde se scurge condensul si se afla sub masina.Eu cand am dat cu spray de dezinfectare am suit masin ape elevator si am bagat pe teava aia.Daca vrei i-ti trimit un mp cu numele produsului folosit si poza exact pe unde sa bagi(sa nu fac reclama aici)
Scrie răspuns

Înapoi la “Cafenea”