aceeasi problema o am si eu
am zis ca e de la turbina dar la un injector aveam o gramada de cazmaz negru pe langa el si pufaia.
acum beleaua e 2 injectoare le-au scos dar 2 sunt blocate de calamina.....masina mea are 210 k si motorina nu e chiar ok aici la mine.
are careva idee cum se scot injectoare blocate fara sa demontezi toata admisia ca sa faci parghie din 2 parti sau fara sa dai jos chiulasa ?
maine mecanicul intentioneaza sa demonteze admisia si nu stiu daca imi prea convine.
pe mine schimbul de garnituri cu tot cu manopera ma duce pe la 100 eur dar daca imi scoate toate cele se duce spre 3-500 eur
un injector e desfiletat dar nu iese.
Gaze in habitaclu!
-
redbeben
Re: Gaze in habitaclu!
C4 1.6 HDI SX fab dec 2005
-
redbeben
salutare
deci am fost la service vreo 2 zile consecutive si am tras ca un animal de injectoarele alea 2 si nimic.
am improvizat un ciocan si o presa de extras injectoare am batut de mi-au venit spumele si nimic...mecanicii radeau ca boii de mine
m-am dus de nervi sa iau mister muscolo dar am luat un anticalcar pe care l-am lasat peste noapte in gaura de la injectoare si tot degeaba
azi dimineata am dat telefonul ala dureros si le-am zis sa imi scoata chiulasa
asa ca ....macar o sa am chiulasa ca noua si cu ocazia asta le-am zis sa imi schimbe si distributia daca tot au scos acum curelele
mai stau pe 2 roti inca vreo saptamana acum pana e gata troaca.
deci am fost la service vreo 2 zile consecutive si am tras ca un animal de injectoarele alea 2 si nimic.
am improvizat un ciocan si o presa de extras injectoare am batut de mi-au venit spumele si nimic...mecanicii radeau ca boii de mine
m-am dus de nervi sa iau mister muscolo dar am luat un anticalcar pe care l-am lasat peste noapte in gaura de la injectoare si tot degeaba
azi dimineata am dat telefonul ala dureros si le-am zis sa imi scoata chiulasa
asa ca ....macar o sa am chiulasa ca noua si cu ocazia asta le-am zis sa imi schimbe si distributia daca tot au scos acum curelele
mai stau pe 2 roti inca vreo saptamana acum pana e gata troaca.
- commandorsteel
- PowerSteel
- Numar Inmatriculare: B-88-
hmm.. te-ai chinuit ceva. mai bine cautai putin pe forum si gaseai o scula facuta/cumparata de userul cisu, care este ptr extras injectoarele 
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)

- flavius
- Marca si model masina: C4 Picasso 1.6 HDI 115 CP 2015
- Numar Inmatriculare: PH 61 VAN
inseamna ca ai mers ceva cu masina in halul ala! eu la primul semn suspect rezolv problema .... nu imi place sa merg asa cu masina!
apropo .... de unde pui motorina?
apropo .... de unde pui motorina?
Dacă vrei cu adevărat să faci ceva, vei găsi o cale, dacă nu, vei găsi o scuză.
-
redbeben
seara buna ma baieti
eu as fi luat cu mare drag orice scula de extras injectoare dar eu nu stau in tara deci cam greu sa ajung.
pana la urma au luat baietii un extractor dar degeaba ca tot nu au iesit
partea de sus iese dar aia de jos nema asa ca am decis scoaterea chiulasei.azi s-a infaptuit minunea,au scos chiulasa dar capetele de injectoare tot nu au iesit.maine cred ca le casapesc ei cumva sa le scoata si normal ca trebuie sa cumpere unele noi sa le monteze pe corp dar oricum vroiam sa le schimb daca tot e crapat motorul.
de mers cu ea asa am mers cam 3-4k km pt ca nu am avut nici timp si am crezut ca e de la turbina.si oricum sa scot capace sa urmaresc injectoare nu imi prea sta in fire.dupa cateva seturi de scule decalibrate am decis ca fara o investitie serioasa in scule bune nu merita sa ma mai murdaresc asa ca la orice problema care necesita mai mult de un set de surubelnite o duc in service.
pt mecanici a fost simplu sa isi dea seama de unde iese fumul
partea nasoala ca cica au mai avut 4 C4 cu aceeasi problema si toate s=au soldat cu scos de chiulasa.....si asta zic si eu ca daca nu incercam sa le scot eu in atelier mai ziceam ca o fac doar pt bani dar nu prea ca la ei nu mi se schimba niciodata piesele daca pot fi reparate ba chiar trag eu de ei sa le schimbe.
motorina bag ori din gibraltar unde e mai ieftina ori din spania dar cum stau langa gibraltar e aceeasi motorina deci proasta rau de tot.motorul nu trage neam,viteza maxima 140-145 deci praf.
dar ce pot sa fac ?
masina urmatoare sper sa fie o electrica full ca sa scap de probleme d=astea
eu as fi luat cu mare drag orice scula de extras injectoare dar eu nu stau in tara deci cam greu sa ajung.
pana la urma au luat baietii un extractor dar degeaba ca tot nu au iesit
partea de sus iese dar aia de jos nema asa ca am decis scoaterea chiulasei.azi s-a infaptuit minunea,au scos chiulasa dar capetele de injectoare tot nu au iesit.maine cred ca le casapesc ei cumva sa le scoata si normal ca trebuie sa cumpere unele noi sa le monteze pe corp dar oricum vroiam sa le schimb daca tot e crapat motorul.
de mers cu ea asa am mers cam 3-4k km pt ca nu am avut nici timp si am crezut ca e de la turbina.si oricum sa scot capace sa urmaresc injectoare nu imi prea sta in fire.dupa cateva seturi de scule decalibrate am decis ca fara o investitie serioasa in scule bune nu merita sa ma mai murdaresc asa ca la orice problema care necesita mai mult de un set de surubelnite o duc in service.
pt mecanici a fost simplu sa isi dea seama de unde iese fumul
partea nasoala ca cica au mai avut 4 C4 cu aceeasi problema si toate s=au soldat cu scos de chiulasa.....si asta zic si eu ca daca nu incercam sa le scot eu in atelier mai ziceam ca o fac doar pt bani dar nu prea ca la ei nu mi se schimba niciodata piesele daca pot fi reparate ba chiar trag eu de ei sa le schimbe.
motorina bag ori din gibraltar unde e mai ieftina ori din spania dar cum stau langa gibraltar e aceeasi motorina deci proasta rau de tot.motorul nu trage neam,viteza maxima 140-145 deci praf.
dar ce pot sa fac ?
masina urmatoare sper sa fie o electrica full ca sa scap de probleme d=astea