mama, gurule, pasnicule, budistule...te inteleg ca ai inclinatii asiatice dar hai-hai...
mie imi sare mustarul la nesimtire. tocmai. el a oprit acolo cu tupeu ca cine o fie el. masina, imi pare rau de ea, dar va reprezenta o cocalar-style precum x6. pacat de model, caci in rrromania va fi folosita de 314zde si de cocalari. nu sunt blocat, dar asta e adevarul. si uite exemplul
si sa ajungi sa ii cauti scuze. wtf?! nu opresti in strada. cauti undeba loc de parcare. dar nu, el e ala care probabil incearca sa parcheze pe locul de handicapati la supermarket, care o lasa in strada sa cumpere tigari, care te blocheaza in parcare, care iti taie calea fara semnal.
cataline, pisti frana daca poti, nu la primul semnal. pai hooooo. eu am prioritate si tu astepti.
asa cum si eu, cand dau semnal astept sa se faca loc, si sa vada altii din spate ca doresc sa schimb banda din timp, pentru ca urmeaza sa ies din coloana la urmatoarea.
nu. la noi in tara se merge pe orice banda si la locul cu pricina tragi de volan si intrii peste ceilalti ca sa te duci un vrei tu.
lipsa semnal, lipsa preselectie benzi, lipsa respect. zau cataline. si pentru asa ceva era sa ma scandalizez cu niste gorile. s-au si dat jos din masina. am blocat un sens pe iuliu maniu. si eram pregatit sa dau cu masina in ei daca schitau ceva. cu bani sau saraci toti avem doar o viata. pentru ca li se permite, data viitoare cine stie pe cine vor omori?! de ce sa planga o mama dupa copii ei spulberati pe trecere ca unul din asta a fortat putin mai mult decat putea masina, dar el era invatat cu stilul permisiv al apaticilor din traficul mioritic.
zau, sper ca nu faci astfel de lucruri, caci mi-ar parea rau sa te consider si pe tine cocalar. nu e greu sa merg pe jos 50m
stima si respect in trafic

si totul ar fi asa frumos
PS: daca faci o strada cu 100 de benzi si una la dreapta garantez ca tot va aparea un roman care sa foloseasca banda obligatoriu la dreapta ca sa mearga inainte. sa fie 100 de prima masina, sa nu stea nimeni la coada. chiar daca are dacia 1300 si nici nu pleaca la verde.