Pneuri de vara - de care?

Discutii despre orice legat de masini
Scrie răspuns
Gabi Nedelcu
Numar Inmatriculare: TL 25 NGI

Re: Pneuri de vara - de care?

Mesaj de Gabi Nedelcu »

eu unul iti pot recomanda Michelin Primacy HP 205/55/r16, au o eficienta foarte mare la franare, anul acesta pana acum nu imi aduc aminte sa imi fi intrat ABS, nu a fost nevoie de el, si-au facut cauciucurile treaba foarte bine. Am aproape 40.000km cu ele si mai merg lejer aproape pe atat.
Citroen C4 Coupe 2006 1.6 HDI White Edition
B25BUY
Numar Inmatriculare: B-BUY

Mesaj de B25BUY »

multumesc de sugestii...
Dar care sunt mai bune: Michelin Pilot Exalto PE2, Pilot Sport 2,3 sau Pilot Super Sport ori Continental ContiSportContact 3??
Din cate vad Energy Saver sunt mai slabe ca eficacitate la franare... cel putin asa vad ca zic oamenii pe forumuri straine.
Sunt interesat de ceva mai strong la franare (inclusiv pe umezeala) si pe viraje, nu ma dor f. tare aspecte ca zgomotul, consumul sau rezistenta scazuta in timp (adica la 40k km mi se pare rezonabil sa le inlocuiesc).
C4 berlina 5 usi, culoare: Mativoire/2.0 HDI VTR Pack 140 CP - 2009
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

Pilot Sport 3 am mers cu cateva masini si sunt mega ok...nu stiu in timp cat de rezistente sunt , dar am mers prin niste baltoace imense si nu acvaplana masina deloc. si pilot exalto probabil ca sunt ok iar de pilot super sport uita ca n`ai vreun super car :hi
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

Eu am PS3 pe masina, am deja 2 veri si 34k km cu ele, mai au cam jumatate din profil ramas (am uzat cam 3mm din 7.5 - daca uzezi 7.5 e slick, deci e si dupa al doilea rind de repere).
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
B25BUY

Mesaj de B25BUY »

multumesc

vad si aici ceva interesant, dar un pic mai scumput:
http://www.anvelopeweb.ro/show/turismev ... 5-R-16.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

Sport Cup sint semislick. Adica daca ploua tre' sa mergi o idee mai mult decit extrem de foarte atent.
In plus, fiind semislick zgomotul de rulare s-ar putea sa fie ceva neasteptat pentru multi.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
emicald
Marca si model masina: Citroen C4 thp

Mesaj de emicald »

Cu Sport Cup d-alea cred ca se dau baietii la viteza in coasta... N-ai ce cauta pe strada cu ele. Pilot Exalto am eu si nu cred ca am vazut ESP-ul aprins... Pilot Sport sint si mai bune, s-ar putea sa fie mai putin durabile.
C4
B25BUY

Mesaj de B25BUY »

Multumesc
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii diverse”