Imi lipseste un furtun de plastic

Scrie răspuns
mircea21
Numar Inmatriculare: b 777 asa

Imi lipseste un furtun de plastic

Mesaj de mircea21 »

Salut azi am vrut sa imi copletez nivelul de ulei pe joja imi indica un pic sub 2 lini si cand am ridicat capota am vazut un mare spatiu gol, mi-sa parut ciudat ca stiam ca acolo era ceva... am stat si am cautat pe net si am vazut ceea ce imi lipseste.daca puteti sa imi spuneti ce rol are acea teava de plastic sau cum se numeste,si daca o pot gasi unde-va mai ieftin.Am vazut ca ea iese din cutia marcata cu rosu cea din spatele farului din stanga. in care m-am uitat si nu este nimic are un mic cerc prin care sa intre conducta dar in ea nu este nimic,tot ce a mai ramas din conducta este portiunea cu verde care pare si ea sa nu fie prinsa bine.. Masina trage la fel,se comporta la fel,sunetul este identic,nici o diferenta,puteti sa imi spuneti daca exista vre-un risc si daca da care anume.
Imagine

Imagine
nikoss_82
Numar Inmatriculare: B 08 MKI

Re: Imi lipseste un furtun de plastic

Mesaj de nikoss_82 »

ceea ce iti lipseste tie acolo e o coloana de plastic care alimenteaza cu aer filtrul in speta....avantaje nu cred k ar avea sa fie pt k iti intra acum tot praful posibil si caldura care o degaja radiatorul ,turbina si cele pe langa....iar de cautat ce sa sp incearca pe aci pe forum k trebuie sa aiba cineva ceva de pe la o dezmembrare ceva...si apropo incearca sa il cauti pe scut ca e destul de mare si nu cred sa iti fi cazut in mers....incearca :hi :drive
mircea21
Numar Inmatriculare: b 777 asa

Mesaj de mircea21 »

Mersri m-am gandit la terba asta acum 1 ora dar deja este intuneric afara si sa vad daca este pe scut trebuie sa ma bag sub ea ca alt fel nu am pe unde sa arunc o privire.
Dar de cutia aceea din spatele farului imi poti spune ceva,ce rol are sau daca trebuie sa fie ceva in ea.
Multumesc anticipta
nikoss_82
Numar Inmatriculare: B 08 MKI

Mesaj de nikoss_82 »

de cutia aia nu sunt prea multe de sp...sper ca cei ce sunt in stare sa dea o explicatie mai plauzibila eu nu am decat de sp k e de design :mrgreen: :mrgreen: m un rol are el acolo cred :hi
ingfrancisc
Marca si model masina: C4 Picasso, 1.6 HDI
Numar Inmatriculare: TM04DVF

Mesaj de ingfrancisc »

separa/izoleaza traseul de admisie aer de restul motorului ... adica sa nu ajunga prostii/muste/noroi aspirate prin grila motorului pe filtrul de aer. Daca nu vrei sa schimbi filtrul de aer mai des decat zice citronel e chiar esentiala :drive
C4 Picasso, 1.6 HDI 109 CP
C3 Picasso, 1.6 HDI 92 CP
vlad
CREATIVE TECHNOLOGIE
Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
Numar Inmatriculare: BH 57 ELA

Mesaj de vlad »

Daca cutia filtrului de aer e inchisa bine nu risti sa intre mizerie in motor.
Black pearl, 1,6 HDI, 90 caluti.

ImagineImagineImagineImagine
Scrie răspuns

Înapoi la “Probleme tehnice...sau mai putin tehnice”