La mine e mai scump pentru ca sunt tanar, sub 25, si sunt considerat teribilist. La urma urmei, mi se pare normal..
Offtopic Room !
- Victor.VR
- Teh STIG
- Marca si model masina: Leon FR 2015 (+Audi)
Re: Offtopic Room !
Trebuia sa ma coste 283 roni la Euroins (stiu ca suna aiurea, dar daca ar fi fost ceva, nu aveam probleme la o eventuala despagubire). 2 ani am avut RCA la Astra. Sunt in B4, iar idiotii au crescut dintr-o data preturile, la Euroins s-a facut peste noapte 472 Ron, dar am facut la.. Carpatica cu 360
La mine e mai scump pentru ca sunt tanar, sub 25, si sunt considerat teribilist. La urma urmei, mi se pare normal..
Citroen C4 Coupe Facelift, 2009
Chevrolet Nubira CDX, 2005
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
- Numar Inmatriculare: BH 57 ELA
De curios am facut o simulare pt un RCA pt mine valabil 1 an si am M3.
Euroins = 362
Ardaf si Generali = 409
si ABC Asigurari = 772.
Tiriac nu apareau pe lista.
L.E: Erau si cei de la Alliantz-Tiriac = 429.
Euroins = 362
Ardaf si Generali = 409
si ABC Asigurari = 772.
Tiriac nu apareau pe lista.
L.E: Erau si cei de la Alliantz-Tiriac = 429.
-
roberth1
- roberth-SPB
- Numar Inmatriculare: VL 06 SPB
in luna mai am facut la ASTRA si m-a costat 188 de lei pe 6 luni, si saptamana trecuta am vrut s-o fac tot la Astra si ma costa 365 de lei. Pana la urma am facut-o la carpatica cu 168 de lei. cam mult a crescut 
gri 1.6,16V benzina,110ponei
- Costi596
- Numar Inmatriculare: B 42 CJJ
- Victor.VR
- Teh STIG
la 3 daune deja polita e 200%.
- cpv_13
- Numar Inmatriculare: VL 21 CPG
Nu va suparati pe mine, dar sincer nu va inteleg de ce va faceti asigurari la bombe de asiguratori: Carpatica, Euroins... si care or mai fi.
Eu am dat 400 de lei la Generali, dar macar dorm linistit.. daca Doamne fereste il pocnesc pe vreunul stiu ca nu iau bataie si ca poate omu' sa-si repare masina linistit pe rca-ul meu.
Daca ar fi sa ma pocneasca unu' cu rca la bombe d-astea as face clar pe casco cu regres, altfel as sta luni de zile pana pot sa imi iau masina - platesc foarte prost.
Eu am dat 400 de lei la Generali, dar macar dorm linistit.. daca Doamne fereste il pocnesc pe vreunul stiu ca nu iau bataie si ca poate omu' sa-si repare masina linistit pe rca-ul meu.
Daca ar fi sa ma pocneasca unu' cu rca la bombe d-astea as face clar pe casco cu regres, altfel as sta luni de zile pana pot sa imi iau masina - platesc foarte prost.
C4 Berlina - Rosu Lucifer
1.6 HDI 92 CP
1.6 HDI 92 CP
- Victor.VR
- Teh STIG
Si eu ce sa fac? Sa platesc 900 de ron la Uniqa? sau 1300 ron la BCR? Dar muncesc doar ptr asigurare, sau cum?
- Tomita
- cre8or
- Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
- Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS
ba sa ne fie cu iertare dar CSA (care este subordonata mafiei asiguratorilor) ar trebui sa isi faca treaba. daca nu sunt ok de dat licente atunci firmele respective sa fie scoase din lista asiguratorilor RCA si/sau casco.
este clar ca fiecare are propriile criterii dar e aberant pt acelasi autovehicul sa existe diferente asa uriase. si nu mai vorbesc de cresterea asta suspecta. mai ales ca vorbim de o cheltuiala obligatorie prin lege.
rca trebuie sa despagubeasca si asiguratul nu are nici o vina. daca scoti rapoartele de fapt astia notorii au niste procente acceptabile de neplata si in multe cazuri sunt si suspiciuni de frauda.
este clar ca fiecare are propriile criterii dar e aberant pt acelasi autovehicul sa existe diferente asa uriase. si nu mai vorbesc de cresterea asta suspecta. mai ales ca vorbim de o cheltuiala obligatorie prin lege.
rca trebuie sa despagubeasca si asiguratul nu are nici o vina. daca scoti rapoartele de fapt astia notorii au niste procente acceptabile de neplata si in multe cazuri sunt si suspiciuni de frauda.
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop
Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024
Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
- cpv_13
- Numar Inmatriculare: VL 21 CPG
Ai dreptate... dar asta intr-o societate normala. In societatea noastra iti trebuie asigurari la firme serioase, asigurari de sanatate, asigurare pe casa.... altfel stai si mori cu dreptatea in mana - din pacate.
Nici mie nu mi se pare normal sa existe astfel de diferente - nu e ca la hotel sa alegi intre 2 si 5 stele, stele resimtite in servicii si calitatea lor. Teoretic rca-urile "fac" acelasi lucru... practic stai cu masina luni, ani de zile dupa jeguri de asiguratori ca sa-ti plateasca.
Nici mie nu mi se pare normal sa existe astfel de diferente - nu e ca la hotel sa alegi intre 2 si 5 stele, stele resimtite in servicii si calitatea lor. Teoretic rca-urile "fac" acelasi lucru... practic stai cu masina luni, ani de zile dupa jeguri de asiguratori ca sa-ti plateasca.
C4 Berlina - Rosu Lucifer
1.6 HDI 92 CP
1.6 HDI 92 CP
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
E ca si cum ai spune ca politia e subordonata mafiei statului (care evident ne conduce).Tomita scrie:ba sa ne fie cu iertare dar CSA (care este subordonata mafiei asiguratorilor)
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
- Tomita
- cre8or
dar mituc nu o spun eu. chiar a fost demonstrat acest lucru. si chiar a fost un reportaj f detaliat pe moneychannel (pe langa articolele care se mai dau din cand in cand in presa normala).
PS: si la politie s-a dovedit ca e corupta si ca nu functioneaza dupa principiile democratice. de asemenea si justitia.
hmm...
taxa de poluare, should i go on?!
PS: si la politie s-a dovedit ca e corupta si ca nu functioneaza dupa principiile democratice. de asemenea si justitia.
hmm...
taxa de poluare, should i go on?!
- Costi596
- Numar Inmatriculare: B 42 CJJ
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Nu, ca sa fie clar, nu invinuiesc sau acuz de nimic pe nimeni de aici care crede sau sustine chestia asta. Insa eu cred ca conomia de carburant se face cu piciorul drept. Daca vrei si mai mult e posibil sa poti rezolva asta cu un soft pentru ECU care sa mearga cu un avans mai agresiv si amestec mai sarac, insa creste posibilitatea de detonatii usoare chiar si in mers normal, detonatii usoare care cel mult rezulta intr-o si mai mare taiere a puterii, nimic dramatic, poate o usoara crestere a gazelor de evacuare.Tomita scrie:dar mituc nu o spun eu. chiar a fost demonstrat acest lucru. si chiar a fost un reportaj f detaliat pe moneychannel (pe langa articolele care se mai dau din cand in cand in presa normala).
Asta cu atomizarea si trasnaile e posibil sa mearga la sobele cu pacura (adica imputitaniile diesel) la care daca presiunea creata de pompa de inalta + capacitatea si sablonul jetului creat de injectoare nu creaza atomizarea necesara nu stiu cu ce ai putea-o rezolva.
Ce am eu impresia ca fac porcariile alea e ca pacalesc ceva prin acea zona si ori se injecteaza mai putin combustibil, ori la masinile cu motoare cu aprindere devanseaza scinteia (sau ambele), ori... o chestie.
De asemenea e posibil sa se mentina atomizarea deja existenta a spray-ului de carburant si amestec probabil polarizind particulele, si asta iar ar avea sens avind in vedere ca alea-s niste chestii magnetice. Dar asta ar insemna ca sistemele de injectie pe care trasnaile alea merg sint de toata jena.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
- Tomita
- cre8or
WTF? ce treaba are CSA de la mine din text si atomizorul de la tine?
atomizor...riiight...si eventual acel atomizor face fisiunea la rece posibila
nu?!
piciorul drept si CB-ul setat pe instant ajuta orice sofer sa eficientizeze consumul de carburant
atomizor...riiight...si eventual acel atomizor face fisiunea la rece posibila
piciorul drept si CB-ul setat pe instant ajuta orice sofer sa eficientizeze consumul de carburant
- chainsaw
- Numar Inmatriculare: B-58-HDY
poate dac-o faci dauna totala intrand intr-un copac pentru ca stai cu ochii pe cb si pe urma nu mai mergi delocTomita scrie:
altfel degeaba tii picioru ca fulgu de nea peste acceleratie, ca diferenta intre asta si mers normal e de 10 litri la mia de kilometri. A stai, 10 litri inseamna 60 de lei, uitasem
2007 Citroën C4 VTR 1.6i 110cp
1988 Citroën BX 1.9 GTi 16V, 160cp ... din pacate, vandut.

1988 Citroën BX 1.9 GTi 16V, 160cp ... din pacate, vandut.