Clema rupta bara spate .
-
mikeyvl
- Numar Inmatriculare: vl27mky
Clema rupta bara spate .
Din pacate in ziua de ajun am avut un incident neplacut in trafic si m-am ales cu clema rupta la bara spate pe partea dreapta . Am zis ca pot sa merg cu ea pana dupa sarbatori insa pe autostrada spre Bucuresti la peste 90 la ora bara falfaia foarte rau asa ca a trebuit sa o lipesc cu banda adeziva
. Are cineva caruia i s-a spart bara spate recent ansamblul de cleme din bara de pe partea dreapta intreg sau daca aveti vreun sfat cum as putea sa o rezolv fara sa schimb bara ? Mentionez ca momentan sunt in Bucuresti si sunt dispus sa platesc
Multumesc ! Sarbatori Fericite si La multi ani !
- caraman
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.6HDI, 66,2kw 2006
- Numar Inmatriculare: CJ 13 WDV
Re: Clema rupta bara spate .
Cauta pe la Relu prin topic, el parca a avut aceeasi problema, a dat bara jos si a refacut suportul ala, tot pe partea dreapta.
Acum in ajun...nu stiu daca te poate ajuta careva, lasa bara asa lipita si o faci saptamana viitoare!!
Acum in ajun...nu stiu daca te poate ajuta careva, lasa bara asa lipita si o faci saptamana viitoare!!
- Costi596
- Numar Inmatriculare: B 42 CJJ
-
mikeyvl
Nu am gasit topicul .. si nu par a fi suportii de care vorbesc .. 
- Aiurica
- Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
- Numar Inmatriculare: B 32 WRC
si costa 200 lei parca....
acum sincer , dupa ce am vazut cum sunt prinsi acolo. daca dauna nu e asa mare, poti fixa bara cu cateva suruburi prinse direct in suport, chiar sub stop.Adica dai stopul jos si ii dai acolo cateva surubere, care vor fi acoperite de stop.
INSA!!!!
mai exista inca doua cleme fixate la arcul aripii care fac ca bara sa clipseze pe caroserie...si tare imi e ca la tine alea sunt....iar daca alea sunt trebuie sa le cumperi.
setul vine complet cu cele 4 prinderi, 2 pe fiecare parte.
acum sincer , dupa ce am vazut cum sunt prinsi acolo. daca dauna nu e asa mare, poti fixa bara cu cateva suruburi prinse direct in suport, chiar sub stop.Adica dai stopul jos si ii dai acolo cateva surubere, care vor fi acoperite de stop.
INSA!!!!
mai exista inca doua cleme fixate la arcul aripii care fac ca bara sa clipseze pe caroserie...si tare imi e ca la tine alea sunt....iar daca alea sunt trebuie sa le cumperi.
setul vine complet cu cele 4 prinderi, 2 pe fiecare parte.
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
-
mikeyvl
- Aiurica
- Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
- Numar Inmatriculare: B 32 WRC
pai vezi ca o poti repara.
mai intai vezi ca a sarit din nitul de care era prins pe caroserie.Apoi, da, intr-adevar, e un piciorus rupt, insa daca reprinzi cu nituri sau suruburi autofiletante suportul de caroserie, eu cred ca e ok, pt ca nu vad clemele de prindere cu bara rupte!
mai intai vezi ca a sarit din nitul de care era prins pe caroserie.Apoi, da, intr-adevar, e un piciorus rupt, insa daca reprinzi cu nituri sau suruburi autofiletante suportul de caroserie, eu cred ca e ok, pt ca nu vad clemele de prindere cu bara rupte!
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
-
mikeyvl
am inteles .. eu credeam ca bara cu suportul se prind de caroserie ... da e invers bara se prinde de suport care e prins de caroserie ...multumesc si LA MULTI ANI la toata lumea !