Salut,
Aveti idee ce ulei trebuie ptr directie la un c4 hdi 92hp din 2006?.
Merci
Ulei directie
-
kap
- Numar Inmatriculare: VL06HCA
-
kap
- Numar Inmatriculare: VL06HCA
Re: Ulei directie
Va rog sa-mi confirmati daca uleiul in cauza este cel de tip FLUIDE DA din linkul de mai jos si de unde as putea sa cumpar daca stiti
http://www.lubadmin.com/Restitution.asp ... ametre1=33" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.lubadmin.com/Restitution.asp ... ametre1=33" onclick="window.open(this.href);return false;
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
- Numar Inmatriculare: BH 57 ELA
Acela e uleiul dar nu stiu de unde sa il cumperi. Incearca la reprezentantele PSA.
- mephisto
Eu din cate stiu este LDS-ul. Am avut si eu ceva batai de cap pana l-am schimbat, cei de la Citroen fiind absolut depasiti de situatie si nefiind in stare sa imi dea un raspuns concret pentru ce fel de ulei am nevoie. Intr-un final i-am dat de cap, am cumparat un Valvoline, echivalent cu ce foloseste Citroenul si nu am avut absolut nicio problema pana acum (a trecut mai bine de un an de la schimb, daca nu ma insel).
Din cate imi aduc aminte, mai am recipientul pe undeva pe acasa. Daca esti interesat, ii fac o poza, ceva sau iti trimit date despre el.
Din cate imi aduc aminte, mai am recipientul pe undeva pe acasa. Daca esti interesat, ii fac o poza, ceva sau iti trimit date despre el.
C4 Coupe 1.6 HDi 16V 92 CLUB STE
-
George05
- Marca si model masina: Citroen C4 1.6 HDi 68 kW 2012
- Numar Inmatriculare: --- CT 23 GTR
Salutări,
Îmi poate confirma cineva dacă Total Fluide LDS și Total Fluide DA sunt același lucru ?
Dacă nu, care din ele este bun pentru C4 II 2012, motor HDi 1.6 92cp ?
Mulțumesc.
Îmi poate confirma cineva dacă Total Fluide LDS și Total Fluide DA sunt același lucru ?
Dacă nu, care din ele este bun pentru C4 II 2012, motor HDi 1.6 92cp ?
Mulțumesc.
-
coldwish
- Marca si model masina: Citroen C4 Coupe 1.6i, 16V
Eu, la c4 I, am adăugat lichid TOTAL FLUIDE DA. Am inteles ca lichidul LDS este pentru mașinile echipate cu "Hydractive 3"
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
- simply the lex
- aLEX YO!...
- Marca si model masina: Citroen C5 Exclusive 2.0 Hdi
- Numar Inmatriculare: AG 85 LEX
Fluide DA si Total LDS sunt fix identice. Eu de exemplu, a trebuit sa completez la suspensie la C5 cu LDS, insa aveam deja ramas de la C4 un bidon de DA. Am completat fara probleme.
Dezmembrari C4 Coupé/Hatchback 1.6i, 1.6 Hdi, 2.0 Hdi VTR/VTS : viewtopic.php?f=4&t=7439" onclick="window.open(this.href);return false;